g.zero Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Zdar lidi mám takovej menší problémek dostalo se mě do ruk autorádio škoda symhony a než se s ním budu montovat do nějakého auta, řekl jsem si že je napřed ozkouším přivedu tedy napětí na konekktor 3 a 7, kostru připojím na 8 ale hle po stisknutí nějakého tlačítka jen lehce ztmavne displej, nevíte někdo co to má být? Je to autorádio špatné nebo kde je chyba pls poraďte budu vděčný za každý nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Zdar lidi mám takovej menší problémek dostalo se mě do ruk autorádio škoda symhony a než se s ním budu montovat do nějakého auta, řekl jsem si že je napřed ozkouším přivedu tedy napětí na konekktor 3 a 7, kostru připojím na 8 ale hle po stisknutí nějakého tlačítka jen lehce ztmavne displej, nevíte někdo co to má být? Je to autorádio špatné nebo kde je chyba pls poraďte budu vděčný za každý nápad no jestli mne pamet neklame, tak + napeti je na 3 a 8 a na 7cce je zem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g.zero Vloženo 12. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 http://www.skodaoctavia.cz/muzikanavody/zapojeniradia.htm tady sem našel zapojení a 8 je zem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g.zero Vloženo 12. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 nemá někdo popsané konektory přímo na toto autorádio? jak tak hledám na internetu tak nacházím nové a nové teorie jak to zapojit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 http://www.skodaoctavia.cz/muzikanavody/zapojeniradia.htm tady sem našel zapojení a 8 je zem ono jde take o oznaceni. podle toho navodu, co jsi dal, by to melo byt spravne. zkus jeste jednu vec. kdyz to pripojis na napajeni, zarachoti mechanika? pripadne jde vlozit cd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 4 - spínané 12V, 7 - stálé 12V, 8 - minus, 5 - taky přivedeno 12V, ale nevím jestli je třeba?, pozor pin 3 je diagnostika (K) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g.zero Vloženo 13. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 tak já nevím to rádio je bud tuhý nebo už fakt nevím to nic nedělá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g.zero Vloženo 13. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 mechanika nezarachotí, to rádio neudělá vůbec nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 mechanika nezarachotí, to rádio neudělá vůbec nic.. jo kdybys byl odnekud z pardubek ci okoli, tak se ti na to podivam. ale ted jsem grogy ( horecka ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Jestli mu neublížilo těch 12V na diagnostice (pin3). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g.zero Vloženo 13. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Bohužel jsem z okolí Brna mno nic no takže asi budu muset autorádio koupit a tohle poletí tak do popelnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g.zero Vloženo 14. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 jo splet jsem se od začátku to bylo připojovaný na 4 ne na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Tak pak jedině, že jsi ho nezapnul. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g.zero Vloženo 14. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 no to nezapnul prtože ono ani zapnout nende člověk může zapínat jak chce a pořád nic ted by se hodil někdo kdo tomu rozumí a koukl na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Tak to je blby. No kdyby bylo KO a chtěl jsi ho poslat oknem, tak bych ho třeba koupil na ND. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 (editace) Tak to je blby. No kdyby bylo KO a chtěl jsi ho poslat oknem, tak bych ho třeba koupil na ND. pripojenim napeti na pin komunikace by se maximalne odhulila prave ta komunikace. ale radio by melo byt ok. ted otazka, jestli neni poskozeny jen celni panel ( dokazes to rozebrat a rict mi, co je na desce plosneho spoje celniho panelu za integrac? ) anebo odesel blok napajeni anebo je tam problem v buzeni displeje ( to, ze displej jen ztmavne muze znamenat mimojine to, ze se tam objevi prilis velke napeti na bias - rozumej teplotni regulaci ). co to je vubec za radio? ja se v skodovackych moc nevyznam. EDIT: tak uz jsem ho nasel, jak vypada. no vzhledem k tomu, ze se v bazaru da sehnat za 2500, tak bych asi opravu neresil nejak moc do hloubky. Editováno: 14. Říjen 2007, autor: mISHA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Ted jsem si jeste precetl prvni prispevek, ze jsi mackal nejake tlecitka, zapnul jsi ho vubec vypinacem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Ted jsem si jeste precetl prvni prispevek, ze jsi mackal nejake tlecitka, zapnul jsi ho vubec vypinacem? take, jestli ma vubec dostatecne tvrdy zdroj kvalitniho usmerneneho napeti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g.zero Vloženo 16. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 takže zdroj byla autobaterie, zapínal jsem ho tlačítkem na zapnutí a dovnitř sem se ještě nekoukal takže nevim, kouknu a pak dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g.zero Vloženo 16. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 zjistil jsem zajímavou věc, nevím co je na tom pravdy ale tohle rádio potřebuje být připojeno k autu k němuš je kódováno(pin3) údajně bez toho nejde ani zapnout tak nevím co na tom je pravdy těžko říct no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Jde, ale chce kód. Potom když je v tom autě kde zadáš kód, tak už ho nechce ani po odpojení. Ale zapnout musí jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Jde, ale chce kód. Potom když je v tom autě kde zadáš kód, tak už ho nechce ani po odpojení. Ale zapnout musí jít. ano, presne tak. ten kod je vubec takova sranda. ale jak pise Strojvudce, tak se da zapnout. tudiz zkus udelat rozborku, pohledovou, klidne i lepe vyfotit a muzeme na to virtualne mrknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g.zero Vloženo 17. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 takže sem to rozdělal a koukl mno nic nevidím co by vypadalo na nákou chybu hodil sem fotky na net http://uloz.to/61293/symphony.rar tak se kdyžtak koukněte ale nevím no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 takže sem to rozdělal a koukl mno nic nevidím co by vypadalo na nákou chybu hodil sem fotky na net http://uloz.to/61293/symphony.rar tak se kdyžtak koukněte ale nevím no hmm. zkus tam jeste hodit vyfoceny celni panel z pohledu pcb, jestli to dokazes otevrit prosim. jinak ty mazle fotky je zbytecne davat. nic na nich neuvidis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 A proč nezajdeš nebo neřekneš někomu kdo má škodofku fabku nebo oktu ať ti ho odzkouší přímo na autě. Pokud je to origo Škoda symfony tak každá škoda má origo káble a nemušíš dělat pokusy. Možná drahé pokusy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.