Říjen 29, 200717 r Autor zdravim měl jsem už ošuntěly volat tak jsem koupil sportovni bez bagu tak že mi to ted sviti musim tam dat bud odpor nebo vyhodit kontrolku!!! (když jsme u těch budiku chtěl bych palubni pc jde to nějak překopat nebo nějaka nahrada pal.pc)
Listopad 1, 200717 r zdravim měl jsem už ošuntěly volat tak jsem koupil sportovni bez bagu tak že mi to ted sviti musim tam dat bud odpor nebo vyhodit kontrolku!!! (když jsme u těch budiku chtěl bych palubni pc jde to nějak překopat nebo nějaka nahrada pal.pc) někdo to tady řešil, jde to, ale celkem finančně náročná operace
Listopad 1, 200717 r mám kabeláž na palubák s čidlem (čidlo, kabeláž od něj k budíkům a kabeláž od páčky k budíkům + drát od RJ do budíků) za 400,- budíky na tyhle ročníky stojej cca 2000,- Upraveno Listopad 1, 200717 r od rolbar
Listopad 2, 200717 r zdravim tak už mi to borec dodělal i když na po třeti ale je to na rozjedy to jde poznat je to živejši a jde to snaž do otaček (řikal že je to zvedle o 20%) ale max rychlost je stejna!!! je to prostě lepši než serie!!!!!!! ted uvidim jak na to spotřeba!!!!! no a těch 190km/h to jede a ani nechapu jak muže proměřovat + - tachometr to se mi nezda snat to musi ukazovat všem stejně ne???? co by ti policajti měřili kdy by to každemu měřilo jinak + - jim to taky měři s nějakou odchylkou !!!!!! Pekne ti to tam svieti, vesele vianoce peace Upraveno Listopad 2, 200717 r od misom
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.