pafel Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 RS sice namám, ale zas mám v autě Eberspachera. Ráno příjdu k autu, venku -10, motor ohřátý, skla roztopené, pouze sednu a jedu. To je parááááádička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 RS sice namám, ale zas mám v autě Eberspachera. Ráno příjdu k autu, venku -10, motor ohřátý, skla roztopené, pouze sednu a jedu. To je parááááádička. Tak to já mám radši FRS i když bez Eberspachera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Tak tohle sou čísla, který sou stejne ovlivneny spoustou promennych, vzduch, tlak, silnice apod. Nicmene abych to ukoncil, ja se snazim kolem 3,5 odřazovat na další rychlost. Je to pro me nejrychlejsi rezim. Takze tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 OK. Já řadím lehce nad 4tis. Hlavně že sme se dohodli a že si rozumíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 9. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 tak me dnes rano zrusila auto posrana AVIE s platakem... sem otevreny jak rybicky. poradte mi nekdo co se mi muze stat, kdyz jsem jel rano na STK a nedojel jsem? uzna mi to pojistovna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 9. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 OK. Já řadím lehce nad 4tis. Hlavně že sme se dohodli a že si rozumíme. brdo radis na me vysoko...ja radil kolem 12h... prirovnavam k budiku,protoze nevim kolik to je presne ot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 tak me dnes rano zrusila auto posrana AVIE s platakem... sem otevreny jak rybicky. poradte mi nekdo co se mi muze stat, kdyz jsem jel rano na STK a nedojel jsem? uzna mi to pojistovna? ty woe, to nasere do kdy si měl platnou technickou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 No tak to nepotěší...cos dělal člověče? Popiš jak se to stalo? Jinak si myslím, že pojišťovně to bude putna, ta to ani nebude zjišťovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 11. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 tak me dnes rano zrusila auto posrana AVIE s platakem... sem otevreny jak rybicky. poradte mi nekdo co se mi muze stat, kdyz jsem jel rano na STK a nedojel jsem? uzna mi to pojistovna? ty woe, to nasere do kdy si měl platnou technickou? myslim ze 23.10.07 koncila technicka navic ja byl do ctvrtka v parizi - s jinym.... takze mam zadek sevreny jak nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 11. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 (editace) No tak to nepotěší...cos dělal člověče? Popiš jak se to stalo? Jinak si myslím, že pojišťovně to bude putna, ta to ani nebude zjišťovat. hele na tom neni co moc povidat,protoze jel jsem spokojene v levym pruhu a v pravym jela velka avie platak - asi 5m mohla mit a kdyz jsem byl tak v polovine avie, tak ridic avie zatocil do meho pruhu. zacal sem troubit ,zabrzdil a on me chytl tim jeklovym profilem co ma vzadu jako naraznik a narval mi to do okynek a aspon 5metru me tahl nez mu to doslo. sem mu malem rozbil drzku a vinik je kdo? samozrejme ja. podle protokolu co tam ti pani policajti zmerili byl ridic v dobe stretu pul metru v mem pruhu a ja tam nemel co delat.coz je ptakovina... ----> avii nic nebylo. jen mela ohlou spz a ja mam podle bencaru skodu 150 tis bez kontroly podvozku....proste od zadniho svetla,pres vicko nadrze az po predni blatnik...vcetne narazniku . to rozbil spodni profil. jsem z toho na prasky. Editováno: 11. Listopad 2007, autor: tweetak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Mno snad to nebudou kontrolovat Pokud by to kontrolovali, tak fíci rovnou na místě, když sme byli s bořenou octou za likvidátorem, tak ho STK vůbec nezajímala.. Ale stejně dej pak vědět jak to dopadlo Držím palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Já myslím, že tu technickou by pojišťovna řešit neměla, nicméně předpokládám, že PČR na místě zjistila, že je technickáneplatná a napsala to do protokolu´, takže záleží, jak se k tomu pojišťovna postaví. PS: A tys doufám na místě nesouhlasil s verdiktem, že jsi vinník a trval na správním řízení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 MELLO: pakliže to píše sem a není si jistej, tak to možná nemá v protokolu nééé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 11. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Mno snad to nebudou kontrolovat Pokud by to kontrolovali, tak fíci rovnou na místě, když sme byli s bořenou octou za likvidátorem, tak ho STK vůbec nezajímala.. Ale stejně dej pak vědět jak to dopadlo Držím palce ne nekontrolovali stk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 11. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Já myslím, že tu technickou by pojišťovna řešit neměla, nicméně předpokládám, že PČR na místě zjistila, že je technickáneplatná a napsala to do protokolu´, takže záleží, jak se k tomu pojišťovna postaví.PS: A tys doufám na místě nesouhlasil s verdiktem, že jsi vinník a trval na správním řízení? v protokolu to neni. a podepsal jsem to je to moje prvni nehoda sem trubka. vim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Já myslím, že tu technickou by pojišťovna řešit neměla, nicméně předpokládám, že PČR na místě zjistila, že je technickáneplatná a napsala to do protokolu´, takže záleží, jak se k tomu pojišťovna postaví.PS: A tys doufám na místě nesouhlasil s verdiktem, že jsi vinník a trval na správním řízení? v protokolu to neni. a podepsal jsem to je to moje prvni nehoda sem trubka. vim to tebe označili za viníka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 No tak jestli jsi v tom byl opravdu nevinně a podepsal, tak Paroubek s tebou. A to s tou technickou mě silně překvapuje, protože jsem měl nehodu jako řidič a účastnil jsem se dvou nehod jako spolujezdec ( všechno v Praze a ťukance ) a vždy jako první šli dozadu ke značce kontrolovali známky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 12. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 No tak jestli jsi v tom byl opravdu nevinně a podepsal, tak Paroubek s tebou. A to s tou technickou mě silně překvapuje, protože jsem měl nehodu jako řidič a účastnil jsem se dvou nehod jako spolujezdec ( všechno v Praze a ťukance ) a vždy jako první šli dozadu ke značce kontrolovali známky. no vidis. u me ne. asi ze to auto vypada jako nove - mel jsem ho rozlestene asi tyden fakt mam strach co mi reknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 12. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Já myslím, že tu technickou by pojišťovna řešit neměla, nicméně předpokládám, že PČR na místě zjistila, že je technickáneplatná a napsala to do protokolu´, takže záleží, jak se k tomu pojišťovna postaví.PS: A tys doufám na místě nesouhlasil s verdiktem, že jsi vinník a trval na správním řízení? v protokolu to neni. a podepsal jsem to je to moje prvni nehoda sem trubka. vim to tebe označili za viníka? ano jsem oznaceny jako vinik. pry jsem tam nemel co delat. coz je ptakovina...ale budiz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Já myslím, že tu technickou by pojišťovna řešit neměla, nicméně předpokládám, že PČR na místě zjistila, že je technickáneplatná a napsala to do protokolu´, takže záleží, jak se k tomu pojišťovna postaví.PS: A tys doufám na místě nesouhlasil s verdiktem, že jsi vinník a trval na správním řízení? v protokolu to neni. a podepsal jsem to je to moje prvni nehoda sem trubka. vim to tebe označili za viníka? ano jsem oznaceny jako vinik. pry jsem tam nemel co delat. coz je ptakovina...ale budiz Jak budiž...takhle rezignovat..no co už, teď už to bohužel nevrátíš, tak hlavně aby ti to co nejdřív a kvalitně opravili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 12. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 dal jsem to do bencaru kde mam znamy takze doufam,ze mi to bude opraveno co nejdriv. nevi nekdo kde sehnat dalsi klic, ktery bude funkcni? jedna se mi o dalkovy start Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 (editace) tak me dnes rano zrusila auto posrana AVIE s platakem... sem otevreny jak rybicky. poradte mi nekdo co se mi muze stat, kdyz jsem jel rano na STK a nedojel jsem? uzna mi to pojistovna? Ty vole, to je dost! Chces rict, ze nemas technickou ?? čéče, zkus pro jistotu antidatovat technickou "šikovně". Resp. si myslim ze bude vzdycky oznaceny za viníka auto bez technicky nebo řidič s alkoholem v krvi. Jinak je to fakt hnus velebnosti. Editováno: 12. Listopad 2007, autor: Kublajchán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 tak me dnes rano zrusila auto posrana AVIE s platakem... sem otevreny jak rybicky. poradte mi nekdo co se mi muze stat, kdyz jsem jel rano na STK a nedojel jsem? uzna mi to pojistovna? Ty vole, to je dost! Chces rict, ze nemas technickou ?? I tací jsou mezi námi...mě končila technická 13.11. a pro jistotu jsem jel už dnes 12.11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 to je fakt, spousta lidí ani neví, že technickou mají propadlou několik měsíců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 to je fakt, spousta lidí ani neví, že technickou mají propadlou několik měsíců Co je technická ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.