maca Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 toto jsem našel na jednom škoda foru... škoda 105 pick-up Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 26. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2007 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Tak to čumim...To jsem vůbec nevěděl, že něco takovýho se vyrábí nebo vyrábělo. Docela zajímavý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Tak to čumim...To jsem vůbec nevěděl, že něco takovýho se vyrábí nebo vyrábělo. Docela zajímavý.... zajímavý to jo, ale k ničemu s tím motorem místo nákladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 no spíš pakárna. Co to má za význam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 nichc moc. Rozhodně bych tím nechtěl nic převážet. Hlavně né potraviny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Tenhle kousek se prodával před několika lety na Motortechně v Brně na BVV, byl tehdá kolem 200 000,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 jojo, vyráběly to tehdá BAZ - Bratislavské Automobilové Závody - ještě si pamatuju na obálku tehdejšího Světa motorů....Bylo tam Škodovka z BAZ....vtipálci doplňovali ...aru....Kupodivu se to nechytlo...bylo to moc malý. Přitom VW transporter měl taky motor pod ložnou plochou, ale byl o poznání větší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 a překračovat ten motor při každém nahládání asi nebyl žádnej med Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 24. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 ještě jsem našel toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fishboun Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 tak to je mazec kara... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.