Besulas Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Ahoj, mame Octavii 1,8 T L&K a sviti nam kontrolka ESP. Na spinac nereaguje. Poradi nekdo cim to muze byt? V servisu( autorizovanem) mi tvrdili ze to je slabou baterií, ale dneska jsme zkusili novou 55 a svitilo to porad. Kdyz jedu delsi dobu, zhasnu motor a pak znova nastartuju kontrolka normalne zhasne a spinac funguje tak jak ma. Teda ve vetsine pripadu, taky to tak neni pokazde. I kdyz mi ta kontrolka sviti , ABS normalne funguje. Predem dekuju za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Ahoj, mame Octavii 1,8 T L&K a sviti nam kontrolka ESP. Na spinac nereaguje. Poradi nekdo cim to muze byt? V servisu( autorizovanem) mi tvrdili ze to je slabou baterií, ale dneska jsme zkusili novou 55 a svitilo to porad. Kdyz jedu delsi dobu, zhasnu motor a pak znova nastartuju kontrolka normalne zhasne a spinac funguje tak jak ma. Teda ve vetsine pripadu, taky to tak neni pokazde. I kdyz mi ta kontrolka sviti , ABS normalne funguje. Predem dekuju za radu. A podle ceho Ti v servisu rekli, ze je to baterii? Dali to VAG? Co to hlasilo presne za chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 neprojel jsi nějakou větší dírou při které b ys mohl pohnout geometrií ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 načíst VAGem baterie je blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Nebylo to auto bourane + skladane? Mel jsem potize s ASR na Fabii - hodne podobne chovani a uz vyreseno, ale bylo to peklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 no tak se pochlub Noisere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 no tak se pochlub Noisere ja nemam cim, jen ze po sileny dobe (a zbytecnejch investicich do neceho jinyho, cim to nebylo ) mam vyresenej muj podobnej problem, viz tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 jj už jsem to pak našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Besulas Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Ahoj, to auto bourane nebylo a o dire nevim, koupili jsme to pred nedavnem. Co hlasil VAG v servisu nevim, nic mi nerekli a vzhledem k jejich jednani to byla moje prvni a posledni navsteva v autorizovanem servisu Skoda. Za to ze mi rekli ze to ASI bude slabou baterií si naůčtovali 3200,- Kč. Když to měl na VAGu kamarád, hlásilo mu to: Snimac pricneho zrychleni (g200)-01423,012- elekr. chyba v obvodu. Jinak se to chová stale stejne: kdyz nastartuju tak kontrolka sviti, po delsi jizde zhasnu motor, znovu nastartuju a kontrolka normalne zhasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Besulas Vloženo 9. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 No tak chlapi, Pomoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 no tak když to píše elektrická chyba v obvodu ta zkontroluj obvod (vedení k čidlu)jestli bude 100% OK (nebude někde naseklej drát) tak vyměň čidlo příčného zrychlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Besulas Vloženo 11. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 No jo najdi a vymen, ale ja jsem uplnej tukan. Potreboval bych spis radu kam s tim zajet, kdo by se na to podival. Praha a okoli, dekuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 tak začni tím že napíšeš odkud jsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Besulas Vloženo 11. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Dyt pisu ze z Prahy, ale stve me to tak moc, ze se klidne projedu i kus za Prahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 hmm tak já jsem dva kousky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Já tři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waladero Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Zdravím, mám takový problémek. Stojím-li s autem delší dobu venku (cca 12 hod. a déle) po nastartování, mi nezhasne kontrolka ESP. Stává se to když je velká změna venkovní teploty. Nestává se to pravidelně a podmínky při kterých jsem toto pozoroval jsou odpozorované pouze ode mne. Nevím, zda s tímto mají vůbec něco společného. I když poté vyzkouším opětovný start kontrolka neshasne. Stane se tak až cca po 5min jízdy a následném restartu. Stojím-li v garáži s touto kontrolkou není žádný problém. Tento problém mám i s druhým (nepoužívaným) klíčem. To však kontrolka svítí stále. Mohla by na toto, u tohoto klíče, mít vliv baterie v ovladači. Za odpovědi předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waladero Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Ještě další poznatek. Dostal jsem se na mokrou trávu protočila se mi přední kola, poté zabral zadek. Od té doby mi kontrolka ESP svítí pořád. Když zapnu klíček do polohy, kdy nasvítí kontrolky od zadní nápravy slyším jako zvuk servomorku a při tomto se odtud ozývá cvakání. Nemohl by být problém někde v Haldexu, nebo v nějakém čidle? Prosím o pomoc. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Provést diagnostiku, potom je člověk moudřejší. Takhle radit je celkem složitý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swingal Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Mam taky problem, Par krat (raz za 5 nastartovani) sa mi stava ze stale svieti skontrolka ESP, ESP nejde vypnut ani zapnut (aspon neviem lebo to stale svieti). Neviem ci bude problem s elektronikou alebo s cim ... Vzdy to uz nesvieti ked druhy krat nastartujem. VAG kabel nemam cize som ani nemohol doniest cislo chybneju suciastky, ale zajtra idem do servisu na prehliadku pred dovolenkou tak sa na to chcem opytat. Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 bez VAGu tu můžem polemizovat na 10 stránkách co to bude kroužek napájecí napětí komunikace některy čidlo (6ks) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swingal Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Diky za info, bol som v servise, povedal som to znamemu a on to dal na diag. ale nic nezistil, tak povedal ze sa spyta technika tak na to cakam ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maroš Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Zdar .Poradíte někdo? po 3 měsíční odstávce mi po 10min jízdy rozsvítí kontrolka ESP.Čím to může být? O1 Tdi 2000.dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 VAG ví, VAG poví snímaš natočení volantu je nejčastější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maroš Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 Jak to prosimtě vypadá? nebo kde to je? koukal jsem do fóra a nikde nic. Taky jsem měnil alternátor a klíńák a dost jsem toho okolo motoru odpojoval..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.