sitam Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 mam octavku 1.9 tdi 4x4 2000 66kw.pri studenom starter chyta na prvy sup aj ked je vonku chladnejsie ale akonahle sa zohreje na prevadzkovu teplotu musim ju dlhsie potocit aby nastartovala .tym dlhsie myslim 4-5 krat.vie mi niekto poradit kde je pes zakopany? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 že by teplotní čidlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 vyměň startér, už jsem se s tím setkal mockrát a z 95% to byl vždy startér ikdyž se to zdá jako nesmysl, je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 vyměň startér, už jsem se s tím setkal mockrát a z 95% to byl vždy startér ikdyž se to zdá jako nesmysl, je to tak. Taky bych to tipoval na startér, přesně tenhle problém se zde již několik řešil a výměna starteru vždy vše vyřešila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 mam octavku 1.9 tdi 4x4 2000 66kw.pri studenom starter chyta na prvy sup aj ked je vonku chladnejsie ale akonahle sa zohreje na prevadzkovu teplotu musim ju dlhsie potocit aby nastartovala .tym dlhsie myslim 4-5 krat.vie mi niekto poradit kde je pes zakopany? dakujem Zvedni startovaci davku vagem.Taky to obcas pomuze, kdyz je uz opotrebene cerpadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.