swager Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 zdar chci se jen pozeptat , jaky je rozdil mezi maxikem MR05 a MR08 ? predem diky za odpoved . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 swager: myslím si že žádný.. akorát že tuším MR 08 už nejdou ty maxíky nějak moc montovat (teď si neuvědomuji jestli do aut MR08 se cpe maxík těžko a nebo jestli maxíky MR08 se cpou do aut těžko ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Co já vím tak na MR08 nejde tak jednoduše změnit stav počítadla ujetých kilometrů. Známý koupil použitý MaxiDOT MR08 a měl velký problém s přizpůsobením počítadla km. Dokonce mu ani nenastavili to co měl na starém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Mám MR 08 auto a i maxika MR 08 a vše mě jde.I kilometry mě nastavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 ...tak namátkou třeba kontrolka tempomatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 U MR08 se zobrazuje tempomat na maxi-dotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 To si myslim ze ne-e! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Do MR 06 nebyla žádná kontrolka, od MR07 přibylo kontrolní světlo tempomatu na panelu přístrojů, v MR08 nevím, jestli je nějaká změna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 (editace) Si myslim ze je to porad tak jak pises. Az u faceliftu mam byt novy maxidot, kdy ma zobrazovat najednou vic udaju tak jako treba u AUDI. Tzn. treba prumernou spotrebu a k tomu jeste audio atd. Editováno: 29. Září 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Do MR 06 nebyla žádná kontrolka, od MR07 přibylo kontrolní světlo tempomatu na panelu přístrojů, v MR08 nevím, jestli je nějaká změna. Jo u MR08 se zobrazuje tempomat na Maxíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 a jak se zobrazuje ten tempomat na maxiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swager Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 no tak teda kvuli tempomatu to teda menit nebudu i kdyz to neni zase tak spatne videt , ze je v provozu i kdyz to snad pozna i idiot , jinak diky za infa , snad si pockam na dalsi verzi to triplseven : mam dojem ze tam bude jen nejaka kontrolka ci neco podobneho . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 tak zaleží na výkladu, maxik mam, ale ten mě tempomat neukazuje, ale v pravém budiku je indikace tempomatu.Tak nevim jak to mám brat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 triplseven: to je to, co jsem psal, že je od MR07 a předpokládám, že to mají auta i bez maxi-dotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 jj souhlas!Sem si to blbě přelouskal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Dnes jsem se ptal na zapojení kontrolky v pravém budiku, indikace tempomatu - prý to jde zapojit pouze u vozů s aut. převodovkou. Není to nějaký šum. Poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leoš Lyčka Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Uvozidel MR 2008 se zobrazí zapnutí tempomatu v pravém budíku pomocí kontrolky která má stejný symbol jako potisk na ovládací páčce a vůbec nezáleží o jakou převodovku jde.Pokud máš budíky staršího data(do 2007) tak máš asi smůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Tu kontrolku mají aktivní budíky od MR2007, bez ohledu na modelový rok auta.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Neznamená zkratka MR náhodou modelový rok? Nemyslel jsi spíš bez ohledu na rok výroby auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 určitě to myslel takto, hodně aut odsud má totiž budíky z jiného MR, tak aby bylo jasné, od kterého to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Přesně, auta se nepočítají podle roku výroby, ale podle modelového roku, tedy MR..no a s tím souvisí i budíky, které se "hodnotí" Úplně stejně, bez ohledu na datum výroby..já osobně mám někdy z listopadu 2006 MaxiDot MR2007 Takže ne vždy to musí odpovídat, MR auta a budíků, proto jsem úmyslně psal jen o budících Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leoš Lyčka Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Ve své Oktě II MR 08 má vyměněný štít přístrojů za nový s maxidotem ,ale komfortní funkce se mi nezobrazuje.Řídicí jednotku komfortu mám 1K0959433CP- pro stahovaní oken,centrální zamykání a multifunkční ukazatel. Ví někdo kde soudruzi udělali chybu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swager Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 mam dotaz , mam vedle maxiku oranzovou ikonu ktera vypada jako na benzin , ale je v ni napsano H2O , na co to je ? kdyz jsem psal do skody pred tydnem tak me neodpovedeli , nikde v manualu jsem to nenasel , nevi nekdo ? diky za odpoved . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 to znamena ze mas natankovat vodu kukni do nadrzky na ostrekovac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Voda na okna to nebude, to má svuj symbol a je jiny.Dej sem fotku, co kde ti svítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.