ferda25 Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Tak i pro Šuldu... http://imgupload.sk/viewer.php?file=n53rqgk3q8ynt0k2e3ab.jpg http://imgupload.sk/viewer.php?file=litpr3yj3385w2kwrzv2.jpg http://imgupload.sk/viewer.php?file=462d19zsnhqakl1ui9te.jpg http://imgupload.sk/viewer.php?file=lxgmj1lvzjzi35u1ctqw.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Děkan, tohle už funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zizak311270 Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Zdravím. Měl bych otázku. Mám Octavii 2 rok 2006. Původní rádio jsem měl Stream, teď jsem ho vyměnil za Swing, samozřejmě, že jsem tam dal i novou getwai jednotku. Vše funkční. Minulý týden jsem namontoval budíky s maxidotem a nechtějí mi zobrazovat audio. Maxidot budíky jsou s koncovým číslem 841D. Můžete mi prosím někdo poradit, aby zobrazovaly rádio. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Musí se dát face budíky 843D nebo 843G. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zizak311270 Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Děkuji za info. Tak to bdu muset oželit. Jiné kupovat už nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy11 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Zdravim, Chci se zeptat ma octavii II 1.9 TDI a chtel by jsem si koupit maxidot z faceliftu ale nevim jestli to nejak pujde udelat. Aby to chodilo ja ma. Predem diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Ptej se např. nicků ferda25, Rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revolic Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Ahojte Mám FL budíky Ide nejako aktivovat menu na maxidote od columbusa, myslím tým nazev skladeb na maxiku, zapnul som BAP protocol a idem mi na maxiku iba navigacia NA starych budikoch predface mi sli aj nazvy skladeb teraz uz nie, mam gateway Q, je to tým že musime meniť za novši gateway? octavia II mr 2006 pred fl s FL budikmi columbus so softom 5238 Dík za radu Dušan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Špička Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Zdravim, mám možnost koupit budiky maxidot do před fl.octavie R.v. 2005 akorát nevím co za rok jsou ty budiky a jsou bez pinu. Bude problém je zprovoznit? Předem díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jolamus Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Ahoj, chtěl bych místo polodotu dát maxidot. Mám rok 2008/6 tdi. Je tu někdo z královehradecka, kdo by mi to tam dal? Nebo poradil kam se obrátit? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Pokud jsou to facelifty tak určitě problém není.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Mám takový dotaz. Když natankuju uplně po okraj tak mi maxík ukáže dojezd 850km, po pár km mi třeba stoupne dojezd na 1080km a pak mi pár jízd ukazuje stejnou hodnotu a až do doby kdy se začne dojezd snižovat. A chci se zeptat proč mi hned od začátku neukazuje třeba tu hodnotu 1080 ale ukazuje zprvu nižší hodnotu. To bych pochopil kdyby mohl ukazovat třeba těch 850max a víc ne. Ale evidentně umí ukazovat i přes 1000km. A ještě jedna otázka, dá se maxík nějak nastavovat(ne přes vag?) manuál k autu nemám a mám octu 2 před facem , 2008. Díky moc za postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 1) Z čeho myslíš že vypočítává dojezdovou vzdálenost? Podle aktuální spotřeby a ta se mění, proto po natankování plný nádrže ukáže nějakou hodnotu a např. po 50km jí zvýší když pojedeš nižší spotřebu třeba průměr 4,5l nebo naopak sníží při průměru 6l. Logicky to nemůže být nikdy stejný ani přesný a do půlky nádrže to nemá cenu vůbec sledovat. 2) Sedíš u netu tak si ze stránek škodovky stáhni manuál v .pdf, spousta lidí ho má v jazyce kterýmu nerozumí (i já ) nebo vůbec a tak používají .pdf nebo si koupí tištěnou verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 (editace) Presne tak. Navic MaxiDOT nemuze vedet, kolik jsi tam natankoval. Kdybys tankoval jen po cvaknuti pistole, tak by to snad melo odpovidat. Ale pokud das az po okraj, pro palubak to logicky neni rozdil. Teda do te doby, nez hladina paliva v nadrzi neklesne na meritelnou uroven. Nebo nez to algoritmus v MaxiDOTu nejakym zpusobem vyhodnoti... Editováno: 30. Květen 2014, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Díky za postřehy, je mi jasný že maxík zobrazuje ty hodnoty podle aktuální jízdy a pak i podle toho spotřebu,ale jde mi o to že ještě tak 2 měsíce zpátky když jsem natankoval až po okraj mi maxík ukázal dojezd + - 1080km a ted když natankuju až po okraj mi ukáže 850 km. proč ta změna? A náhodou by někdo neměl odkaz na ten manuál? Já ho na netu hledal(asi neumím hledat ) ale nikde jsem ho nenašel:-( díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Manual primo k tvemu vozu mas tady. O tomto si tam ale bohuzel nic zajimaveho neprectes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 No, pokud jezdíš průměrně stejně tak je to divný ale, nedělo se s uatem něco neobvyklého? např. odpojený akumulátor, podle toho prvního postu mi to ale nepřijde až tak divný, neznám tvoje nájezdy, styl ani spotřebu. Manuál poslouží ke spoustě věcí, když sem ho hledal já tak sem klasicky použil strejdu Googla a selsky to do něj napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Pánové díky za reakce a za ten návod. Jinak nevím že by byl odpojen a i kdyby ho odpojili v servisu tak mi to dělalo už před tím. Je pravda že je to víc jak měsíc zpátky co jsme jeli ke známým a auto jsem v pohodě zamknul,když jsem ho chtěl druhý den odemknout tak to nešlo(baterky v dálkači byli OK) a když už jsem se do auta dostal tak po otočení klíčku jsem si všimnul že byli na maxiku rozladěné hodiny a svítila mi kontrolka-tuším volant(po nastartování už to bylo ok)tak sem si říkal jako by něco proběhlo ale nevím co? Ale stejně mi to maxík ukazoval jinak už před tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japezz Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Zdravím, mám čerstvě koupenou OII 06, model 07, 1,9 77kw facelift, chtěl bych dodělat MAXIdot, je někdo z Prahy nebo okolí co dokáže namontovat i sehnat i s materiálem?! pak cena? a jestli jde nějak dostat do maxidotu bluetooth handsfree? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 (editace) V Praze určitě Rolbař cardiagnostik.cz MaxiDot samozřejmě zobrazovat Telefon umí, jde hlavně o jednotku HF aby s ním komunikovala ale s tím Rolbař taky pomůže a k autu, pokud je 06 rok výroby a 07 MR (modelový rok, což je důležitější jak rok výroby) tak to není facelift a před facelift, viz můj avatar Editováno: 25. Červenec 2014, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 jj, předFL maxidot není problém, aby byla v autě HF, tak je potřeba ji dodělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japezz Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 když je to tedy před FL, nebude problém tam dát budíky z FL rok 09 ? chtěl bych ty co už OII po FL má. třeba tyto... http://sbazar.cz/autodilyxl/detail/2916249-budiky-s-maxidotem-skoda-octavia-ii-rv2005-2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 (editace) Odsuď určitě ne...už jsem je jednou u nich poptával a naštěstí si nechal vyfotit datový kabel k displeji...prodávají Maxi-Dot a mají jen DOT. Jinak bezproblémovou montáž face budíků do předface O2 je nutné vždy ověřit dle konfigurace auta. Jde zejména o ASR jednotku, ale bohužel i některé verze ESP jsou problematické, ale pokud máš MR2007 a ESP tak není problém žádný. Po krátkém hledání jsem našel: http://aukro.cz/skoda-octavia-2-tachometr-s-maxidotem-i4418901899.html?source=mlt Sice neumí teplotu oleje, ale to jde dořešit úpravou budíků. Editováno: 3. Srpen 2014, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japezz Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 ach jo, to je složitý vůbec nevím jak co poznat, nejradši bych někoho, kdo sežene a namontuje co potřebuji já jen zaplatím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Co je složitého? Snad víš jestli máš v autě ESP nebo ASR? Budíky máš odkaz stačí je tam "jen" koupit. Pokud máš zájem pošli mi soukromou zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.