japezz Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 jj ESP mám, ale ASR ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Pokud mas ESP, mas i ASR. Je soucasti ESP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Jde o maximální funkčnost celé jednotky a definice zda se jedná o ASR jednotku nebo ESP každý chápe. Tak chudáka nepleť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Jasne, ma tam ESP jednotku. Nedoslo mi, ze by ho to mohlo zmast... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japezz Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 no já se omlouvám, já nemám ESP ale jen ASR ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Tak ještě musíš tohle koupit: http://aukro.cz/vw-golf-v-2003-2008-cerpadlo-abs-1k0907379af-i4480078684.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japezz Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Tak ještě musíš tohle koupit: http://aukro.cz/vw-golf-v-2003-2008-cerpadlo-abs-1k0907379af-i4480078684.html ok, sem nevěděl že potřebuji i tohle, budu to vůbec mít kam dát ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Místo stávající jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 proc vlastne davat face budiky,vcem jsou lepsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 To je jako se ptát proč si někdo kupoval facelift...v čem ten je lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 No tak ono moc na vyber nebylo. Proste se zacal vyrabet FL. Ale proc u pred FL menit budiky na ty z FL taky moc nechapu. Pokud je nekdo musi treba kvuli zavade menit, tak proc ne. Ale kdyz bych kvuli tomu musel menit i cerpadlo s RJ ABS (ASR), tak bych radeji zase koupil pred FL budiky. Ale je to jen muj nazor. Nekdo treba zase nerad meni zarovky za LEDky. A to ja zase muzu... Takze kazdy podle sveho gusta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Tak vidíš, ty máš rád LEDky(bílé světlo) a nechápeš proč jsou nové budíky lepší...svítí bíle, mají nový typ displeje, podporují nové hf jednotky atd. S rostoucí potřebou telefonovat znamenají staré budíky jen velký problém, který bude muset být stejně časem řešen. Nemluvě o dalších možnostech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 No sice mam rad LEDky, ale ty mam i ve starych budikach. A jen kvuli barve podsviceni, novemu displeji a dejme tomu designu bych do toho tolik urcite neinvestoval. Ale je pravda, ze pokud bych napriklad chtel HF, tak uz bych do toho treba sel. A na toto se prave foxdivemaster ptal. Takze uz to vime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 znamenají staré budíky jen velký problém Velký problém je spíš v tom že úroveň v našem státě je na dvě věci a tak se jezdí ve starých autech, místo novýho se do starýho cpou věci z novějších. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 (editace) To je jako se ptát proč si někdo kupoval facelift...v čem ten je lepší. nechapu cos tim myslel,zajimaly me vyhody face budiku do predface,nic vic nic min,coz nejak popsals v dalsim prispevku za coz diky Editováno: 7. Srpen 2014, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Myslel jsem tím, že jsou z hlediska techniky mnohem dále a tím pádem nabízí i větší potenciál pro případné úpravy a změny(podsvit, typ auta, protočení ručiček, zobrazení teploty oleje, modernější typ displeje, podpora posledních systémů co se dávají do koncernových vozů)....nejen budíky jsou jiné ve face O2 a to je asi to oč tu běží. Není to tak dlouho co známý řešil zda koupit nové auto a nebo si nechat starou Octávii2 a zjistil, že kvalita provedení nových aut šla spíš dolů než nahoru a tak zůstal u současného auta, protože jeho cena pro něj má mnohem větší hodnotu než cena, kterou by za to auto někde dostal a jediné co prostě pak chtěl, je mít podporu i posledních telefonů a ovládat HF jednotku přes Maxi-Dot. Otázka je co je horší, že celkově kvalita nových věcí je horší a horší a běžně se už auto označuje jako spotřební věc a nebo, že auto, které je schopno fungovat i 20 let se tak dlouho využívá...otázky ekologie a ekonomiky....pak hlavně, že doma mžourají místo 100W žárovky ty zářivkové moduly, které jsou dle mého při likvidaci větší ekologická zátěž než běžná žárovka a auto se za čtyři roky provozu pomalu dává šrotovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wejgll Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 (editace) Svatá slova Editováno: 23. Srpen 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Zdravím, mám dotaz ohledně palubního počítače a a tzv. denního počitadla. Starou O2 jsem vrátil a dostal O2 FL. U ní zlobí PC, režim 2 se nuluje sám od sebe, někdy kolem 600 km, jindy přes 1000 a pod. Netušíte někdo co s tím? Zatím to neví ani servis. A ještě denní počitadlo. U staré O2 (a i všech přecházejících O) se nulovalo po 10 000 km. U této FL s Maxi Dotem po 1000 km. Je to normální? Dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starejmena Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Potřeboval bych někoho z plzně či okolí kdo mi pomůže dohrát do maxidotu data - mam tam nenahraný telefon jinak vše je v autě připravené-bylo to tam když jsem jej kupoval. A pak bych potřeboval vymazat servis. Telefon 724365078 nebo e-mail: mensik@emtg.cz Předem děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Chtěl bych se zeptat zdejších hlav pomazaných, jestli neznají rozdíl mezi jednotlivými variantami FL maxidotu vhodných pro PD motory. O tom, že pro svoje auto potřebuju 843D či G vím, rozdíl u nich je teplota oleje a digitální tacho, ale dle etky existuje ještě varianta M... nějaké nápady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartak53 Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Niekto zo Slovenska kto sa zaoberá kodovaním MAxidotu ? potreboval by som zistiť pin budíkou a aj nakodovať budíky do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Ahoj. Chlapi mam takovou pro me zahadnou zavadu. pri signalizaci otevrenych ridicovych dveri mi na maxiku ukaze ze jsem otevrel spolujezdcovy dvere. Cim to je? Ostatni dvere se ukazujou na maxiku spravne jen ty ridicove si mysli ze jsou spolujezdcovy .. nesetkal se stim nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 u anglické verze nebo kodování gateway Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Tohle me napadlo taky, ale nejak mi nesedi, ze jen ridicovi jsou spatne, co spolujezdec? Bylo tak vzdycky nebo az po nejake uprave? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 (editace) Diky uz vse OK.. kouknul jsem do gateway a opravdu nake nesmyslne kodovani tak jsem dal zpet 351302 a vse Ok.Asi to nakodoval spatne ten PROFIK odbornik co mi dodelaval maxika.. profik pisu protože mi nebyl schopny zapnout imobilizer jinak mam tam jedinou chybku 01305 v gateway. ale mam ted odpojeneho columbuse tak to muze byt tim no ni ? Editováno: 6. Květen 2015, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.