Publikováno Listopad 14, 200618 r Jak se mění palivový filtr, je to ta černá nádoba u leveho podběhu?
Listopad 24, 200618 r palivový filtr je pod autem před zadní nápravou, to co popisuješ je uhlík na ten nesahej. Upraveno Listopad 28, 200618 r od johan
Říjen 19, 200717 r jak na to aby sem se k tomu vic dostel ta zadni hadicka co jde nad vanou s benalem ma fakt prd pristup a povytahnout to moc nejde nebo se toho bojim???
Říjen 23, 200717 r jak na to aby sem se k tomu vic dostel ta zadni hadicka co jde nad vanou s benalem ma fakt prd pristup a povytahnout to moc nejde nebo se toho bojim???nedavno jsem to menil a ta hadice je fakt kratka.vlezl jsem nahoru pod sedacku odpojil hadici z cerpadla !!privazal na lanko a stahnul filtr dolu!!vymena filtru--zatahnul lanko a vse bylo tam kde ma-neboj se toho je to celkem jednoduche.
Říjen 23, 200717 r jak na to aby sem se k tomu vic dostel ta zadni hadicka co jde nad vanou s benalem ma fakt prd pristup a povytahnout to moc nejde nebo se toho bojim???nedavno jsem to menil a ta hadice je fakt kratka.vlezl jsem nahoru pod sedacku odpojil hadici z cerpadla !!privazal na lanko a stahnul filtr dolu!!vymena filtru--zatahnul lanko a vse bylo tam kde ma-neboj se toho je to celkem jednoduche. Přesně tak, nejlepší je to odpojit na čerpadle a vyndat to i s tou hadičkou a pak to obráceně namontovat. Je tam zatraceně málo místa.
Říjen 23, 200717 r Proč to tak komplikujete . Sundám hadičku která vede k potrubí a pak druhou a je filtr venku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.