devil Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 V poslední době se mi stává, že jednou za čas se mi nesepne tempomat. Po opětovném nastartování někdy naskočí a někdy opět nejde. Jo a teď mi navíc vypadlo rádio. Mám v něm vsunuto CD a rádio píše NO DISK a navíc nemůže chytit žádnou stanici rádia. Prostě je hluché. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 (editace) V poslední době se mi stává, že jednou za čas se mi nesepne tempomat. Po opětovném nastartování někdy naskočí a někdy opět nejde. Jo a teď mi navíc vypadlo rádio. Mám v něm vsunuto CD a rádio píše NO DISK a navíc nemůže chytit žádnou stanici rádia. Prostě je hluché. s tempomatem nevim, to chce asi vag. ale s radiem mam stejne zkusenosti, no disk vidim casto. pomaha me vyp/zap zapalovani.. ale jak kdy. je to smejd. PS: mluvim o sluzebni O2 Editováno: 23. Říjen 2007, autor: rtg61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Každopádně diagnostiku a posat co to je za auto by nebylo špatné....rok atd.......sice v podpisu něco máš ale .......:-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Tak pokud máš Octavii II, tak jak uvádíš, tak je to stoprocentně levý přepínač, je to častá porucha.. Taky mi ho měnili, měl jsem ten samý problém jako ty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devil Vloženo 23. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Mam O2 Combi 2006, 1,6 FSI. K tomu radiu - da se to spravit svepomoci nebo je treba servis? Pokud tedy nezabere znovunastartovani auta (ale i kdyby jo, tak s tim asi bude treba neco delat, aby se to neopakovalo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devil Vloženo 23. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Ještě abych to upřesnil - CD disk, který je uvnitř mechaniky nelze vysunout. Ať mačkám EJECT jak dlouho chci, ani se nehne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 V poslední době se mi stává, že jednou za čas se mi nesepne tempomat. Po opětovném nastartování někdy naskočí a někdy opět nejde. Jo a teď mi navíc vypadlo rádio. Mám v něm vsunuto CD a rádio píše NO DISK a navíc nemůže chytit žádnou stanici rádia. Prostě je hluché. s tempomatem nevim, to chce asi vag. ale s radiem mam stejne zkusenosti, no disk vidim casto. pomaha me vyp/zap zapalovani.. ale jak kdy. je to smejd. PS: mluvim o sluzebni O2 no vidis, muj sencor se ti nelibil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 V poslední době se mi stává, že jednou za čas se mi nesepne tempomat. Po opětovném nastartování někdy naskočí a někdy opět nejde. Jo a teď mi navíc vypadlo rádio. Mám v něm vsunuto CD a rádio píše NO DISK a navíc nemůže chytit žádnou stanici rádia. Prostě je hluché. s tempomatem nevim, to chce asi vag. ale s radiem mam stejne zkusenosti, no disk vidim casto. pomaha me vyp/zap zapalovani.. ale jak kdy. je to smejd. PS: mluvim o sluzebni O2 no vidis, muj sencor se ti nelibil nakonec vozim ho furt v kufru a ne a ne se k tobe dostat ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.