Tomas Krska Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Tak jsem dnes objednal ty Nokyan a trochu je zdražily, ale jak jsem to tu pročítal tak to za to stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kademar Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 Hmm, reklama na neco, co sem asi nepatri, tento thread se zabyva zarovkami do mlhovek H8, ktere ma Octa...(?) Toto nebol pokus o reklamu ale snaha pomoct ludom najst dostupnejsiu a lacnejsiu alternativu na zlte H8 Hyper Yellow ktora skutocne existuje ako Autostyle Gold Vision...(?) http://nissan.tuning.sk/dokument-ziarovky-zlte-zlta-yellow-goldvision-autostyle-h8-h11-hb3-hb4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 Nešla by hodit fotečka jak svítí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Co říkáte na toto? http://www.ebay.com/itm/2Pcs-HID-Xenon-Light-Bulb-Lamp-H1-H3-H3C-H4-H7-H10-H11-H13-880-9006-9004-9007-/271583913113?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&var=570409447606&hash=item3f3ba9a499&vxp=mtr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 (editace) Vyskusaj a daj vediet potom Skoda, ze sa tam nikde neuvadza svietivost v LM, aby si to clovek mohol aspon trochu predstavit. K tym Nokyam: mam tu tri sady Stg.1 a intenzitou svetla sa nechytaju na moje povodne Osramy, ktore mam od vyroby. Kedze pouzivam corner, tak leteli von....jedine, co je pekne, ze svietia syto zlto. Editováno: 27. Prosinec 2014, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Ještě tyhle, taky do 500 Kč: http://www.ebay.com/itm/YELLOW-XENON-35w-H8-FOG-LIGHT-BULBS-TO-FIT-MODELS-LISTED-/361088472239?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item54128cd4af Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 28. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 (editace) Zopakuji to, co jsem tu napsal poprvé před již 7 lety, když jsem tento thread o Nokya žárovkách zakládal : Jedná se o speciální žárovky do MLHY, které nesoutěží ve svítivosti s nějakými běžnými bílými žárovkami za normálních podminek, k tomu prostě nejsou určeny. V mlze, dešti a sněžení jsou excelentní. A mimochodem, i já je používám ve funkci 'corner light' a nemám s tím vůbec žádný problém, kvůli kterému bych je vyhazoval (!), jsou to primárně mlhové žárovky, a pro sekundární funkci 'corner' jsou zcela vyhovující. Stávající sadu mám na své O2 L & již pátým rokem, jejich životnost (stejně jako Osram Nightbreaker v dálkach) je udivující. Editováno: 28. Prosinec 2014, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Ja len pisem, co som postrehol. Tiez chcem zlte hmlovky, ale potrebujem aj corner a ten je pri tych zltych veru biedny. Kazdopadne ty mas xeny s natacanim, preto ten corner az tak nepotrebujes, ale ja ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 29. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 (editace) Jasně, ale opravdu když je corner aktivní, je to krásně u Nokya poznat. Myslím, že natáčení xenonů je aktivní naopak od nějaké vyšší rychlosti, ve které to je krásně poznat... Editováno: 22. Květen 2015, autor: Cjoctavian citacia predosleho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libelius Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 skusili ste už niekto vymeniť žiarovky H8 z hmloviek za žiarovky H11? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 O NOKYA hyper YELLOW jsem se už dočetl hodně a v případě neúspěchu je také objednám. Jen na E-bay jsem našel nejlevnější i s dopravou za cca 800-900kč. Nyní však zkusím dostupnější variantu od Nizozemského AUTOSTYLE (cca 450kč/pár i s dopravou) Gold Vision (Yellow) H8 35W/12V/2800K set 2ks, jelikož jsou dostupné na českém webu. Pokud to někoho bude zajímat, jak budou na autě, hodím sem nějaký fotky. http://www.autostyle.nl/catalog_en/gold-vision-yellow-h8-35w-12v-2800k-halogen-bulbs-set-of-2-pieces.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libelius Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 TO Jarys: tak ako sa u teba uspeli tie gold vision H8? oplati sa to ci nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 (editace) S žárovkami H8 Gold Vision jsem spokojen... otázka je, jakou budou mít životnost, to ukáže až čas. Jelikož jsem z Brna a byla možnost osobního odběru, tak cena byla relativně dobrá, kupoval jsem je zde. Nejsou sice tak hyper Yellow, ale žluté jsou, to však bylo od začátku jasné, jelikož NOKYA udává barevnou teplotu 2500K a ty co jsem koupil já, mají na krabičce uvedeno 2800-3000K. Každopádně níže dávám fotky, výsledek není špatný. pro ukázku jak vypadají žárovky, obal a označení jsem nefotil. Původní H8: Nové H8: Editováno: 4. Květen 2015, autor: Jarys 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 nemá někdo kontakt na někoho, kdo by je prodával? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 29. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2017 (editace) Nedávno jsem je kupoval už poněkolikáté zde :https://www.amazon.com/gp/product/B0031R61DO/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 žádné strachy, za pár dní jsou doma, bral je na mé doporučení i @Aleš_BX, a myslím, že je též velmi spokojen s rychlostí dodávky, i žárovkami samotnými. Pokud by jsi je chtěl shánět někde v EU, to asi bude problém, nikdy jsem je tady pořádně nesehnal (již na 3. autě), a pokud ano, byly dost předražené. Ale není důvod je nekoupit tam, kde odkazuji... Samozřejmě se to týká "Jedovatě žlutých žárovek H8 do mlhy", tzn. NOKYA Hyper Yellow Editováno: 29. Září 2017, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 díky doručuje to kurýr nebo česká pošta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 29. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2017 No problem, ke zbytku otázky (která nějak tady zmizela...) - tam ti doporučím Osram NightBreaker v již další generaci, píšu o nich i v jiném vlákně již před mnoha a mnoha lety (to si určitě najdeš), myslím, že jsou v halogenech stále nepřekonané... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 29. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2017 Prodejce z Amazonu posílá přes US Postage, v Česku to přebirá ČP. Teď naposledy mě to šlo asi týden. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 měl jsem je Fabii a byly super. Teď je objednán do Octy díky kluci 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 nevíte z hlavy jaký žárovky do r.v. 2012 patří do mlhovek? nemám u sebe knížku, kde je to napsaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 funguje Vám odkaz na Amazon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Ano, funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 nebudete někdo kupovat, že bych se připojil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 14. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2017 Škoda že jsi se nerozhodoval o pár týdnů dříve, to jsem si je opět objednával do nové O3FL, a hned po mě i Aleš_BX..[emoji853] Do SZ jsme ti psal o té dopravě, co ses ptal... Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 byly jste s nima na STK? co na to říkali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.