Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jo ale nikde jsem nenašel cenu ..... já to lepidlo tam mám černé něco jak silikon

ono neni to oplastování u scouta jen na lemech,dveřích a prazích ale je zadeklovaný i spodek auta a tam je ten plast mnohem hrubší než jinde, ono jak se to pak nasčítá tak je ta cena za to mazec, dělat tohle dodatečně je podle mě pitomost....

Upraveno od HANScz007

Pozor ! silikon a pu lepidlo není totéž , na silikon nic nelepit k tomu není dělané jedná se pouze o těsnící tmel . A ještě jedna otázkla třeba blbá ale jaký je význam koupit auto a pak si dokopovat hromadu plastů které jsou povětšinou  na autě jen pro parádu ? Jak píše Hans víše dokupovat je pitomost anebo si je lepší koupit auto rovnou oplastované .

• 1 rok později...

ja si lepil tuningové doplňky polyuretanovým lepidlem - černým, jsou i jiné barvy, šedý, bílý atd.., drží jak sviňa, pořádně to očistit, odmastit a lepší ještě zdrsnit, hold to už nikdy nesmíte sundat .-)   jezdím s tím 7 let a pořad drží i při 200km/h na německých dálnicích samozřejmě   :p    jinak otázka, mám sice fabii, ale uvažuju o koupi Roomsteru Scout a zajímalo by mě, jestli se pod těma plastama nebude držet bordel a tudíž i bude kastle rychleji reznout, to si myslím, že ty plasty to urychlej :/ kor na těch dveřích a lemech, nemá s tím někdo zkušenosti ? jinak od kamínku atd to asi ochrání

Upraveno od Hans_RS

Reznutí bych se nebál. Spíš ceny oprav - ty plasty jsou bohužel stříkané a kompletní díly nekřesťansky drahé... Navíc je třeba dávat bacha na únik paliva při tankování - plasty se potom mají tendenci odlepovat. Obecně jsou ty vnější plasty spíš na parádu. Jedno velké plus má Scout v tom, že má zakrytý a zároveň zvedlý podvozek, takže má i s kryty o 1 mm vyšší světlost než klasika. V každém případě Scouta bez havarijního pojištění nebrat! Když se "zadaří", tak se potom nedoplatíš.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.