MSticky Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 máš typ jaké lepidlo na okna nebo spíše jakého výrobce .... díky zkuste toto http://www.hfmarket.cz/cs/products/141-a-3004/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 jo ale nikde jsem nenašel cenu ..... já to lepidlo tam mám černé něco jak silikon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANScz007 Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 (editace) ono neni to oplastování u scouta jen na lemech,dveřích a prazích ale je zadeklovaný i spodek auta a tam je ten plast mnohem hrubší než jinde, ono jak se to pak nasčítá tak je ta cena za to mazec, dělat tohle dodatečně je podle mě pitomost.... Editováno: 12. Listopad 2013, autor: HANScz007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MSticky Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Pozor ! silikon a pu lepidlo není totéž , na silikon nic nelepit k tomu není dělané jedná se pouze o těsnící tmel . A ještě jedna otázkla třeba blbá ale jaký je význam koupit auto a pak si dokopovat hromadu plastů které jsou povětšinou na autě jen pro parádu ? Jak píše Hans víše dokupovat je pitomost anebo si je lepší koupit auto rovnou oplastované . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans_RS Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 (editace) ja si lepil tuningové doplňky polyuretanovým lepidlem - černým, jsou i jiné barvy, šedý, bílý atd.., drží jak sviňa, pořádně to očistit, odmastit a lepší ještě zdrsnit, hold to už nikdy nesmíte sundat .-) jezdím s tím 7 let a pořad drží i při 200km/h na německých dálnicích samozřejmě jinak otázka, mám sice fabii, ale uvažuju o koupi Roomsteru Scout a zajímalo by mě, jestli se pod těma plastama nebude držet bordel a tudíž i bude kastle rychleji reznout, to si myslím, že ty plasty to urychlej :/ kor na těch dveřích a lemech, nemá s tím někdo zkušenosti ? jinak od kamínku atd to asi ochrání Editováno: 11. Listopad 2015, autor: Hans_RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Reznutí bych se nebál. Spíš ceny oprav - ty plasty jsou bohužel stříkané a kompletní díly nekřesťansky drahé... Navíc je třeba dávat bacha na únik paliva při tankování - plasty se potom mají tendenci odlepovat. Obecně jsou ty vnější plasty spíš na parádu. Jedno velké plus má Scout v tom, že má zakrytý a zároveň zvedlý podvozek, takže má i s kryty o 1 mm vyšší světlost než klasika. V každém případě Scouta bez havarijního pojištění nebrat! Když se "zadaří", tak se potom nedoplatíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.