vorlajz Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 ale... dneska jsem při cestě z chalupy dostal smyk v jedné ze zatáček... bylo to na sněhu... ale v malý rychlosti... a se zapnutým ESP! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 ale... dneska jsem při cestě z chalupy dostal smyk v jedné ze zatáček... bylo to na sněhu... ale v malý rychlosti... a se zapnutým ESP! Tak ono na sněhu/ledu se tomu člověk neubrání a ani žádný ESP nepomůže, protože jediné co dokáže je zabrzdit určité kolo, ale když není adheze, tak je to prt platný...když se urvou kola, není auto čím ovládat, to jsou zákony fyziky a ty jsou neúprosné ....ale když se autu nic nestane, tak je to v podstatě sranda, ikdyž v danou chvíli se člověk někdy pořádně zapotí, aby to vychytal, to známe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 ale... dneska jsem při cestě z chalupy dostal smyk v jedné ze zatáček... bylo to na sněhu... ale v malý rychlosti... a se zapnutým ESP! Tak ono na sněhu/ledu se tomu člověk neubrání a ani žádný ESP nepomůže, protože jediné co dokáže je zabrzdit určité kolo, ale když není adheze, tak je to prt platný...když se urvou kola, není auto čím ovládat, to jsou zákony fyziky a ty jsou neúprosné ....ale když se autu nic nestane, tak je to v podstatě sranda, ikdyž v danou chvíli se člověk někdy pořádně zapotí, aby to vychytal, to známe jasný, nepočítal jsem s tím, že ESP zachrání všechno... ale malinko mě překvapilo, že došlo ke smyku v takové malé rychlosti... jinak situaci jsem měl nakonec pod kontrolou... spiš to bylo takové zpestření jízdy... hehe každopádně jízda na sněhu se Scoutem je skutečný požitek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 každopádně jízda na sněhu se Scoutem je skutečný požitek! To věřím a tiše slintám a závidím...ono co se týče trakčních schopností, tak už OII předohrab s EDS je neskutečně schopná v porovnání s kterýmkoliv autem bez elektroniky, tady na Vysočině je to nejlíp vidět. Tam, kde si OI ani neškrtla a nekompromisně končila po pár metrech se OII celkem suveréně hrne kupředu a ani poměrně kopcovitý terén s většími serpentýnami není problém, sice pořád bliká ASR a je cítit, že předek se všelijak hrabe a mává autem na všechny strany, takže člověk musí neustále korigovat plyn a volant, ale i přes hlubší sníh auto stále jede a není problém projíždět zatáčky a následně akcelerovat, byl jsem velmi příjemně překvapen. Když si ale představím, jak bych zde "krosil" s haldexem, tak je to úplně o něčem jiným, prostě je mi jasný, že zadek tlačí a předek řídí, takže jízda je celkově klidnější a jistější a když to má člověk v ruce, může si užít celkem dost srandy...prostě Scout je na sněhu a v terénu the best, jak já bych se s ním vyřádil, ať už na sněhu, louce nebo polní cestě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 (editace) každopádně jízda na sněhu se Scoutem je skutečný požitek! To věřím a tiše slintám a závidím...ono co se týče trakčních schopností, tak už OII předohrab s EDS je neskutečně schopná v porovnání s kterýmkoliv autem bez elektroniky, tady na Vysočině je to nejlíp vidět. Tam, kde si OI ani neškrtla a nekompromisně končila po pár metrech se OII celkem suveréně hrne kupředu a ani poměrně kopcovitý terén s většími serpentýnami není problém, sice pořád bliká ASR a je cítit, že předek se všelijak hrabe a mává autem na všechny strany, takže člověk musí neustále korigovat plyn a volant, ale i přes hlubší sníh auto stále jede a není problém projíždět zatáčky a následně akcelerovat, byl jsem velmi příjemně překvapen. Když si ale představím, jak bych zde "krosil" s haldexem, tak je to úplně o něčem jiným, prostě je mi jasný, že zadek tlačí a předek řídí, takže jízda je celkově klidnější a jistější a když to má člověk v ruce, může si užít celkem dost srandy...prostě Scout je na sněhu a v terénu the best, jak já bych se s ním vyřádil, ať už na sněhu, louce nebo polní cestě jo máš pravdu... je to super svezení!!! když jsem se ráno probudil a viděl jsem jak padá sníh (viz fotky zde ) , tak se mir rozzářili oči! říkal jsem si, dneska bude na silnicích málo aut a vorlajz se krapet vyblbne... , každopádně můj scoutík je zatím malinko zajetej, takže ho moc netrápím! ale příští týden ho zase vytáhnu na louku... okolo baráku na chalupě jich mám hafo moc! každopádně jsem nakonec fakt rád, že jsem koupil 4x4... protože někdy je to u nás na chalupě slušná divočina! loni jsem dokonce se svoji O I. na chalupu málem nedojel... musel jsem čekat na sypač! co se mi taky hrozně líbí, že dřív jsem nechával auto u cesty a teď s ním můžu vjet i na zahradu... hehe... prostě to jsou takový dorbnosti, ale právě tyhle drobnosti mě hrozně těší! Editováno: 25. Listopad 2007, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Jo ,jo pánové , tak o víkendu se chystám na chatu do Orlických hor . Tam kde jsem běžně zůstával stát a musel jsem nandavat řetězi , tak doufám že projedu dál . Už se těším jak se tam na těch zasněžených pláních vyblbnu . Ode dneška má až do víkendu padat sníh . Tak doufám ,že zatěžkávající zkouška bude velice zajímavá . Určtitě budou fotky a pokud se mě to podaří bude i krátké video . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Jo ,jo pánové , tak o víkendu se chystám na chatu do Orlických hor . Tam kde jsem běžně zůstával stát a musel jsem nandavat řetězi , tak doufám že projedu dál . Už se těším jak se tam na těch zasněžených pláních vyblbnu . Ode dneška má až do víkendu padat sníh . Tak doufám ,že zatěžkávající zkouška bude velice zajímavá . Určtitě budou fotky a pokud se mě to podaří bude i krátké video . hlavně prosím nezapomeň nafotit, až zapadneš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Jo ,jo pánové , tak o víkendu se chystám na chatu do Orlických hor . Tam kde jsem běžně zůstával stát a musel jsem nandavat řetězi , tak doufám že projedu dál . Už se těším jak se tam na těch zasněžených pláních vyblbnu . Ode dneška má až do víkendu padat sníh . Tak doufám ,že zatěžkávající zkouška bude velice zajímavá . Určtitě budou fotky a pokud se mě to podaří bude i krátké video . hlavně prosím nezapomeň nafotit, až zapadneš! Ty jsi dneska nějaký vtipálek viď. Počkej to uvidíš co ještě Scout dokáže všechno projet . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 jo, jo... vím... kor dízl viď? hh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 jo, jo... vím... kor dízl viď? hh... To si piš ,že diesel toho dokáže ohodně víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 jo, jo... vím... kor dízl viď? hh... To si piš ,že diesel toho dokáže ohodně víc. hlavně řvát jak traktor a táhnout vodspodu "jakokráva"... to už dávno vím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 jo, jo... vím... kor dízl viď? hh... To si piš ,že diesel toho dokáže ohodně víc. hlavně řvát jak traktor a táhnout vodspodu "jakokráva"... to už dávno vím! Počkej až budeš potřebovat od toho traktora někde vytáhnout , to budeš ty řvát jako kráva. Tak zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 nebuď na mě hnusnej! víš, že si dělám legraci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 (editace) nebuď na mě hnusnej! víš, že si dělám legraci! Já nejsem hnusnej , to víš že si dělám i já legraci . Alespoň se tady trošku můžeme zasmát . Jedu teďka do Prahy . Budu asi až večer. Že se nestydíš , četl jsem že se nechceš sejít s mladším brachou Octávky s Roomstrem . No teda fuj . To se máš tedy ještě co učit abychom tě mohli vzít k nám do klubu .Ono to tu není jenom o Octáviích víš. A pokud se chce k vám přidat i Roomster , proč né . Editováno: 26. Listopad 2007, autor: Bburago Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 nebuď na mě hnusnej! víš, že si dělám legraci! Já nejsem hnusnej , to víš že si dělám i já legraci . Alespoň se tady trošku můžeme zasmát . Jedu teďka do Prahy . Budu asi až večer. Že se nestydíš , četl jsem že se nechceš sejít s mladším brachou Octávky s Roomstrem . No teda fuj . To se máš tedy ještě co učit abychom tě mohli vzít k nám do klubu .Ono to tu není jenom o Octáviích víš. A pokud se chce k vám přidat i Roomster , proč né . jen jsem do Balckyho Růmstra rejpal... čím víc lidí tím líp... bohužel já tam budu asi chybět... v ten den sláví máti 60. !!! a to by mě asi neomluvila! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Pozor !!!Peugeot už taky začíná zbrojit . Oplastovaná 207 SW Outdoor. http://automix.centrum.cz/clanek.phtml?id=10939 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 njn... to ale není hezký a navrch to není fír x fír ... takže NUDA! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 njn... to ale není hezký a navrch to není fír x fír ... takže NUDA! Já vím že to je nuda , ale jak se najednou všichni můžou z těch plastů posr... Nikdo znich neudělá prostě oplastovanou čtyřkolku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 njn... to ale není hezký a navrch to není fír x fír ... takže NUDA! Já vím že to je nuda , ale jak se najednou všichni můžou z těch plastů posr... Nikdo znich neudělá prostě oplastovanou čtyřkolku . no je pravda, že ty plasty se né všem podaří... například oplastování Růmstru je super, tam to vzhledu dost pomohlo... ale například takovej oplastovanej Getz anebo teď tenhle Peugeot... hh... to je fakt hnus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 njn... to ale není hezký a navrch to není fír x fír ... takže NUDA! Já vím že to je nuda , ale jak se najednou všichni můžou z těch plastů posr... Nikdo znich neudělá prostě oplastovanou čtyřkolku . no je pravda, že ty plasty se né všem podaří... například oplastování Růmstru je super, tam to vzhledu dost pomohlo... ale například takovej oplastovanej Getz anebo teď tenhle Peugeot... hh... to je fakt hnus! Prostě Škodovky jsou krásný auta , kterým toho dost sluší . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 takhle to vypadá, že jsme strašný patrioti, ale já prostě říkám to co si myslím... například nový Fabii Combi Scout to taky sluší víc, jak klasickýmu provedení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 takhle to vypadá, že jsme strašný patrioti, ale já prostě říkám to co si myslím... například nový Fabii Combi Scout to taky sluší víc, jak klasickýmu provedení... Fabie ve Scoutu je fakt krásná přidávám pár fotek které jsem nafotil . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 jj, super, fakt krasavec... taky se mi tam líbí ta zadní lavice... to je celkem cool řešení... jinak si myslím, že kdyby tuhle Fábku dělali 4x4, tak to bude trhák jako prase! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 jj, super, fakt krasavec... taky se mi tam líbí ta zadní lavice... to je celkem cool řešení... jinak si myslím, že kdyby tuhle Fábku dělali 4x4, tak to bude trhák jako prase! Oni ze 4x4 čekají na Yetyho . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 jo to bude taky nářez... Yeti je taky zajímavej... sem zvědavej, kolik bude stát, protože jestli to bude rozumný, tak by to mohla být pro RSáky alternativa na zimu! hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.