steti Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Chtšl bych v kufru zásuvku na lednici ,ale nechci tahat nové kabely od pojistek.Neví někdo zda-li je u FabieII nějaká příprava a nebo jak zásuvku vyřešit.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Priprava urcite neni, tzn. natahat novou kabelaz. Stacilo by asi i natazeni od standardni zasuvky vpredu, ale pak pozor na proudovy zatizeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 A to jsem si myslel že tuto vymoženost Fabia ll už má.Tak snad že by Fabia lll Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bastien Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 (editace) Já bych řekl, že tu zásuvku v kufru mám (elegance). Editováno: 17. Srpen 2008, autor: foromen smazání citace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 (editace) mam taky elegance muzes mi poradit kde zasuvka???? Editováno: 17. Srpen 2008, autor: foromen smazání citace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bastien Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 (editace) Já myslel, že tam je. Editováno: 17. Srpen 2008, autor: foromen smazání citace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 (editace) Nic ve zlem ale jen mi nejde do hlavy proč tam není.Vždyt ji spousta lidí chce na lednici.To jsou v MB tak zabedněný nebo to nechávají at si to každej DoDo. Nedávno jsem prohlížel Kia Ceed.Tam se na zasuvkach nešetří USB IPOD. V F ll combi asi bude jako u Fl combi. Editováno: 17. Srpen 2008, autor: foromen smazání citace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 (editace) přesně, zásuvku v kufru maj jen combi modely, jinak je to pak domo robo, jako já Editováno: 17. Srpen 2008, autor: foromen smazání citace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 (editace) Vypadá to skoro jako by právě na to Do Do (dodělej doma) škodovka čekala.Vlastně nám davají šanci se trochu vzdělat v elektrice a mechanice.A hlavně se nenudíme Díky za to Editováno: 17. Srpen 2008, autor: foromen smazání citace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ress Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 El.zasuvka v kufru je u F2 Combi pritomna (vybava Ambiente). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.snacek Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Mám Combi Sport a zásuvku mám v krytu levého blatníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 (editace) jj jasna vec davaj je jen do combi. Hajzlici. DD neni tezky. Jeden drat. Pripojit na pojistku ventilatoru a el zasukvky. je to 25A. Ted nevim cislo pozice, ale kdyz otevrete pojistkovou skrin, tak to nejdete. Editováno: 18. Červen 2008, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Firedux Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Já mám Fabii II Combi a ta zásuvka tam je. Najdeš ji na levé straně čelně k tobě. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Na krátké není. Ani bych se nedivil, kdyby to bylo na rozkaz soudruhů z SRN... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Tak já jím mám v FIIC Ambi taky. Nalevo, nad podběhem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 mám FII combi sport a zásuvku mám!!! 1,2 12V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.