xmartasx Vloženo 30. Říjen 2007 Vloženo 30. Říjen 2007 Byl jsem se podívat na Fabku 1.4 r.v.2002, ale měla velkou díru na vnějším boku opěradla u řidiče . Je to možný, najeto cca 115000km? Citovat
xmartasx Vloženo 30. Říjen 2007 Autor Vloženo 30. Říjen 2007 Co třeba vystřelený bag, hm? jsem to blbě napsal, ne bok ale hrana, je to roztržene několik cm Citovat
dědek Vloženo 30. Říjen 2007 Vloženo 30. Říjen 2007 Byl jsem se podívat na Fabku 1.4 r.v.2002, ale měla velkou díru na vnějším boku opěradla u řidiče . Je to možný, najeto cca 115000km? Je to možny pokud tam opravdu je. Jestli to není bag. Normalně by tam byt neměla ani po víc Km Citovat
xmartasx Vloženo 30. Říjen 2007 Autor Vloženo 30. Říjen 2007 Byl jsem se podívat na Fabku 1.4 r.v.2002, ale měla velkou díru na vnějším boku opěradla u řidiče . Je to možný, najeto cca 115000km? Je to možny pokud tam opravdu je. Jestli to není bag. Normalně by tam byt neměla ani po víc Km zapomněl jsem si to vyfotit,ale na netu jsem našel něco podobného,jinak servisku to má,ale nezdá se mi aby se to takhle rychle prodrbalo Citovat
Scheja Vloženo 30. Říjen 2007 Vloženo 30. Říjen 2007 Tohle jsem už viděl i na Octavce od znameho a ma najeto něco kolem 50 000km , ale taky ten dotyčný váži 120kg Citovat
Laky.M Vloženo 30. Říjen 2007 Vloženo 30. Říjen 2007 Byl jsem se podívat na Fabku 1.4 r.v.2002, ale měla velkou díru na vnějším boku opěradla u řidiče . Je to možný, najeto cca 115000km? Je to možny pokud tam opravdu je. Jestli to není bag. Normalně by tam byt neměla ani po víc Km zapomněl jsem si to vyfotit,ale na netu jsem našel něco podobného,jinak servisku to má,ale nezdá se mi aby se to takhle rychle prodrbalo Na služebních vozidlech se nám takhle přesně trhají sedačky i po najetí míň kilometrů a dělá to pouzdro na pistoli a pistole... Může to být něco podobného co má dotyčný často na sobě... Citovat
anry Vloženo 30. Říjen 2007 Vloženo 30. Říjen 2007 mám to taky prodřené na rs. najeto 106tis. Stále čekám balíček od JohnyS s bílou látkou Citovat
Radec Vloženo 1. Listopad 2007 Vloženo 1. Listopad 2007 Mozne to je, ale nemusi. Ono zalezi od sposobu sadania sofera do auta. Kopa ludi sa pri sadani smyka po sedadle. Starsi ludia maju problem so sadanim vseobecne. A ked niekto vazi viac, alebo nosi nieco za pasom (napr. zbran, ako pise Laky.M alebo puzdro s mobilom) prederie sa to jedna radost. Takze je tazko posudit, ci ide o auto s 250t km alebo o prave km, ked niekto mal svojsky sposob sadania. Musis popozerat opotrebenie celej sedacky, nie len toho rohu. Ale tak ci tak, da sa to precalunit. Citovat
Wittmann Vloženo 1. Listopad 2007 Vloženo 1. Listopad 2007 pistoli za pasem nosí akorát policajti a kovbojové. Spíš bych to viděl na někoho s velkým zdakem Citovat
cartmanko Vloženo 1. Listopad 2007 Vloženo 1. Listopad 2007 mam 140kg a nosim vselico a 60tkm a nemam predrate nic. Citovat
P2M Vloženo 1. Listopad 2007 Vloženo 1. Listopad 2007 Takovej problém má dost majitelů FRS v UK a tady to řešil Johaník, měnili mu potah. Citovat
Radec Vloženo 2. Listopad 2007 Vloženo 2. Listopad 2007 je to hlavne o sposobe sadania, ja si to vsimam, kto ako sada. to mas ako ked deti za sebou tahaju topanky, raz-dva podrazka zodrana Citovat
pajko Vloženo 19. Červen 2008 Vloženo 19. Červen 2008 ja mam vysuchany potah-predraty na lavej strane na vodicovom sedadle a bude to pravepodobne od bezpecnostneho pasi..da sa to dako zasit alebo co s tym mam robit? foto pridam dnes dik Citovat
PROCHY603 Vloženo 19. Červen 2008 Vloženo 19. Červen 2008 Treba to zasit+kupit potahy a nic nieje vyditelne. Popripade precalunit. :p Citovat
Tomas_ek Vloženo 20. Červen 2008 Vloženo 20. Červen 2008 kup nový čalounění, rozhodně vyjde levněji než hnusný potahy Citovat
pajko Vloženo 20. Červen 2008 Vloženo 20. Červen 2008 kolko stoji take nove calunenie?to potom iba vyzleciem sedacku a navleciem nove celunenie?to by som dal potom asi niekde urobit Citovat
Návštěvník Vloženo 20. Červen 2008 Vloženo 20. Červen 2008 Kluci to neni tim ze nasedate a vysedate a ani to ne ze tam o to stouchate dre tam o to samonav. bezp. pas - furt zajizdi a vyjizdi a nejhorsi je jeho stale treni, diky postave ktera se za jizdy hybe - mrknete nato - pas je ze strany ostrej, takze to neni jak zachranit, jedna mensi moznost je dat sedacku nize - zacne se to otirat o kus nize, ale neda se tomu vyhnout, vsechny Octavky a Fabie se k tomu casem dostanou, zrejme bych volil lepsi matros potahu sedacky ci mensi jiny odklon pasu od sloupku rizeni, zrejme tam je ta chyba Citovat
pajko Vloženo 21. Červen 2008 Vloženo 21. Červen 2008 ano octavka mas pravdu je to od bezpecnostneho pasu... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.