sladek Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 zdravím,to že ty ledky pořád lehce svítí ,baterce vůbec nevadí.Než jsem montoval ty svoje,byl to ledkový pásek dl.50 cm za 100 kč,nechal jsem si změřit odběr při rozsvícení.00 prd,jak prohlásil kámoš,takže při zhasnutí tam musí jít opravdu skoro nic.Myslím,že dříve se baterie vybije samovybíjením než ledkama.A když náhodou vím,že delší dobu nepojedu,tak je vypnu spínačem a je to.Ale dělat to asi nebudu,už 2x mě upozornily že nemám dovřené dveře,co není v hlavě,musí být v ledkách .Ta folie má jen slabý odstín,ale stačilo to,aby ztlumila pro mě nepříjemný odstín světla.No a ještě musím dát něco do kufru . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankk Vloženo 29. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2010 (editace) Udělal jsem si též LEDiodové osvětlení avšak mám problém s tím, že po normálním zhasnutí interiérového světélka mi stále slaboulince Led diody svítí, nevíte, čím to může být? Poradíte mi, prosím? Ahoj, měl sem ten samej problém, ale mám kolegu který s tím umí a udělal mi nové ledky s odporem. Jak zhasne tak nesvíti vůbec. ;-) Editováno: 29. Srpen 2010, autor: Frankk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rozsta Vloženo 18. Září 2010 Sdílet Vloženo 18. Září 2010 (editace) Zdravím vespolek, mohl by mi někdo říct, jak vypočítat přesnou hodnotu odporu aby LED neprosvědcovaly a jak jej zapojit? (seriově/paralerně) Jde mi o tohle: Světýlko v kufru (FI combi) jsem předělal na LEDkový, celkem 10x LED. K tomuto světýlku chci napojit ještě paralerně jedno na druhou stranu kufru a mám nataženy dráty dopředu k palubní desce, kde chci také paralerně ke světýlku umístit LEDku, která by mi svítila, když mám otevřený kufr (nebo špatně zavřený). Nicméně pokud napojím LEDku se seriovým odporem s hodnotou vypočtenou na 12V, tak mi LEDka svítí i když je kufr zavřený. Mohl by někdo poradit, co s tím? To že mi slabě svítí LEDky v kufru mi nevadí, ale kontrolní LEDku potřebuji úplně shasnutou. uff, snad jsem to rozumně popsal. Děkuji za rady. Rosťa Vyřešeno: V testovacím režimu zapojen odpor cca 150ohm, 4W paralerně k diodám. Zatím se to tváří v pohodě Editováno: 2. Říjen 2010, autor: Rozsta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 25. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 dnes dorazili upgradovane ledky do T10. Su ako klasicke 1,5W ale tieto maju tri 1W po obvode svietia ako das Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 cartmanko, nestyď se a pochlub se - kdes je vzal, co za ně, a tak a taky nějaké fotky, jak to svítí... ať se namlsáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 26. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 do auta som ich este nedal, teraz cez weekend som menil nove ziarovky v parkovackach za tie 9 ledkove a nechce sa mi ich menit zase. takze iba doma na zdroji som tieto nove skusal. kupil som na ebay a vysli 6.44 USD za par. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panTvorstva Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Reaguji na osvětlení kufru, nešel jsem link: http://www.kopacek.cz/skoda/fabia/interier/skoda-fabia-i-mega-power-led-osvetleni-kufru a přidávam foto klacického halogenu v kufru ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 No svítí to hezky ale 1000kč je docela palba za 2 světýlka,možná předělání původního osvětlení bude lepší a cena kolem 200kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panTvorstva Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 Však to je taky spíš taková inspirace ...) 1000 bych za to taky nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos246 Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Zdravím. Chtěl bych si dát do dveří modrý ledky,ale je tam červený sklíčko. Nedá se někde sklíčko sehnat bílí nebo jak udělat čirý Dokáže někdo poradit? A ještě dotaz ohledně osvícení prostoru pro nohy řidiče a spolujezdce. Kde bude nejlepčí zapojit LED neony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matoush Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Pěkná práce,nejhezčí jsou ty ve dveřích,to musí vypadat super:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos246 Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Zdarec. Kluci kde se dá sehnat bílá krytka na světýlko co je v kufru? Dá se to někde koupit popř. objednat přez net? Dám to do dvěří místo tějch červenejch a místo žírovek tam hodím modrý diody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 koupit to můžeš ve škodovce nebo na vrakovišti, nebo na cc-autodily.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Janík Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 Tak jsem dneska zprovoznil osvětlení místa pro dceru. Stačil LED pásek zapojený do autozapalovače s vypínačem na sloupku vedle řidiče. Parkujeme ve tmavé garáži, takže alespoň uvidím na zapínání pásu a když jedeme večer, prcek si může hrát při světle:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panTvorstva Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Pěkný! A určo snazší než naroubovat osvětlení z kombiku Elegance... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Janík Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 (editace) Tak nakonec je vše jinak:-) a původně použitý LEDpásek jsem přemístil do kufru a společně s dokoupeným pravým světlem tak důkladně osvětluje zavazadlový prostor:-) a když už jsem v tom byl, dodělal jsem si osvětlení kastlíku pod volantem:-) Editováno: 23. Únor 2011, autor: Pavel Janík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Únor 2011 Sdílet Vloženo 25. Únor 2011 Mám taky takový problém, ale ja jsem nedělal Ledky, ale koupil sem je a při zavření dveří čí zamknutí auta ledky pořád slaboulince svíti. Prosím o radu. To že ledky trošičku svítí, to chápu, ale dnes sem si všiml, že po nějaké době ta dioda začne místo slabého svícení slabě rychle blikat, tak jestli to tak dělá všem, nebo je nějakej problém? neměla by po nějaké době zhasnout uplně a né začít blikat? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinoccio Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 ...keby niekoho zaujimalo, pridal som jeden svoj navod s fotodokumentaciou - utesnenie a podsvietenie prednych dveri 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 (editace) Je normální, že po zhasnutí stropní lampičky (po intervalu po zavření dveří, po otočení klíčkem do polohy I nebo zamčení auta centrálem přes klíč) je na svorkách žárovek (ve stropní lampě) napětí něco kolem 2,5V? U žárovek jsem si toho nevšiml, ale teď jsem překopával auto na diody a ty tak extra jemňounce svítí. Popřípadě jestli by byl někdo tak hodný a odklopil sklíčko a multimetrem zkusil jak to tam má. vyřešeno, je to tu na fóru několikrát Editováno: 9. Červen 2011, autor: amissus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 ahojte, nejde mi to stredne stropne svetlo. poradte. ziarovka bieje puknuta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 Já bych se chtěl zeptat, zda místo klasických halogenek jde koupit ty samé, ale LEDky? Našel jsem na autokelly LEDky do osvětlení SPZ, ale jedna stojí 340 kč :X což mi přijde mega moc.. a nechce se mi to předělávat, jako to tady udělalo pár kolegů za prvé tomu nerozumím a za druhé to chci mít co nejjednodušší díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 ledky sa dajú kúpiť do všetkých svetiel, napr. v tomto odkaze.... http://www.ledziarovka.eu/?led-auto-ziarovky-12v-24v,34,2 340 kč sa mi zdá veľa... dá sa kúpiť aj lacnejšie... a veľké prerábanie tam nie je .... proste vymeníš obyčajnú žiarovku za ledku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breen Vloženo 28. Září 2012 Sdílet Vloženo 28. Září 2012 Ahoj,ma nekdo ty svetylka v kufru od to Kopacka? Docela jse mi to libi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breen Vloženo 28. Září 2012 Sdílet Vloženo 28. Září 2012 Tady odkaz ,jde o to aby se to za ty prachy vyplatilo http://www.kopacek.cz/skoda/fabia/interier/skoda-fabia-i-mega-power-led-osvetleni-kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Nevím ale litr? Já tam mám LED náhradou za žárovku a svítí to taky perfektně (sice asi ne tolik jako tyhle ale taky mě to stalo dva kila!) Myslím že zbytečně vyhozené prachy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.