Přejít na obsah

Kouříte v autě?

Seiger86

Doporučené příspěvky

Ja tiez nehulim a tiez mi to pekne serie nervy. Hlavne ked som si dal jednemu tipkovy montovat alarm auto bolo v garazi kde to montoval asi 4hodiny popritom tam vyfajcil asi 20 cigariet a auto som nevedel mesiac vyvetrat. Komplet som ho vytepoval vyvonal a az asi po mesiaci som to prestal citit. :kol-124:

taky jsem to zažil, dal jsem auto na montáž alarmu u bývalé fábky a pak jsem několik dnů "vzpomínal" na skvělé mechaniky, ale docela jsem čučel ve škodovce jak do firemního montovali construct a přitom mechoš hulil jednu za druhou. I když pominu to větrání, tak produktivita práce je pěkně v pr..., a raději nemyslet na případné škody z propálení, se divím, že si to někdo "lajzne".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kvůli smradu s cigaret jsem přestal chodit do hospody! Jinak nechápu proč mi nekuřáci si musíme objednávat nekuřácký paket, to by mělo být obráceně: ať si kuřáci objednávají kuřáckou přípravu za příplatek.

:palec2: :palec2: :palec2: :palec2:

mě to nevadí si ten nekuřáckej paket objednat... :) jinak strašně nerad jezdím s někým, kdo kouří... tuhle sem jel z chalupy se strejdou a tetou... výsledek hodinové cesty byl takový, že vykouřili dohromady asi 10 cigaret, já smrděl a navrch sem nastydl, jak furt otvírali okýnka! :D

Odkaz ke komentáři

ty na to koukáš z pohledu kuřáka, takže těžko pochopíš pohled muj, jakožto "vyléčenýho" kuřáka. já znám cigaretovej smrad jenom jeden, pominu-li doutník a fajfku...

mě prostě vadí, když auto smrdí jako hospoda, stejně tak mi vadí, když z tý hospody přijdu a ráno si čuchnu třeba k tričku...

Plně s tebou souhlasím, dřív když jsem kouřil tak jsem přišel v noci z hospody naházel hadry k posteli a bylo, ráno do nich skočil a vše ok.Dnes sedím v hospodě hodinu,příjdu domů a hadry jdou do pračky.

to je přesný... dřív sem si toho nevšiml... od té doby, co nehulim... přijdu třeba z návštěvy, kde se kouřilo a smrdím jak z hospody!!!

Odkaz ke komentáři

Ja tiez nehulim a tiez mi to pekne serie nervy. Hlavne ked som si dal jednemu tipkovy montovat alarm auto bolo v garazi kde to montoval asi 4hodiny popritom tam vyfajcil asi 20 cigariet a auto som nevedel mesiac vyvetrat. Komplet som ho vytepoval vyvonal a az asi po mesiaci som to prestal citit. :kol-124:

toho naděláš, co si mohl prosímtě měsíc větrat? nebuď cíťa. :doh:D

Odkaz ke komentáři

toho naděláš, co si mohl prosímtě měsíc větrat? nebuď cíťa. :doh:D

:p

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zdar, nekouřil jsem a nekouřím, kouřit doufám taky nebudu...

V autě taky nekouřím (bylo mi kouřeno) a nepovolil jsem to ani žádnému kuřákovi...

Auta po kuřácích NIKDY nevyčichnou... kuřáci to ovšem nepoznají...

Osobně se mi líbí nová taktika škody auto a.s. do fóbií a růmstrů je standart nekuřácký paket... já ho bohužel nemám protože mám salonovku, ale aspoň jsem si sehnal zásloepku místo zapalovače :))

Odkaz ke komentáři

Zdar, nekouřil jsem a nekouřím, kouřit doufám taky nebudu...

V autě taky nekouřím (bylo mi kouřeno) a nepovolil jsem to ani žádnému kuřákovi...

Auta po kuřácích NIKDY nevyčichnou... kuřáci to ovšem nepoznají...

Osobně se mi líbí nová taktika škody auto a.s. do fóbií a růmstrů je standart nekuřácký paket... já ho bohužel nemám protože mám salonovku, ale aspoň jsem si sehnal zásloepku místo zapalovače :))

heh..tak to tedy nevím,ale u nás se odjakživa používají popelníky pro bordel(tzn odpad) a zapalovače jako krytku elektrické zásuvky pro příležitostní potřebu ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...