Rass Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Ja tiez nehulim a tiez mi to pekne serie nervy. Hlavne ked som si dal jednemu tipkovy montovat alarm auto bolo v garazi kde to montoval asi 4hodiny popritom tam vyfajcil asi 20 cigariet a auto som nevedel mesiac vyvetrat. Komplet som ho vytepoval vyvonal a az asi po mesiaci som to prestal citit. taky jsem to zažil, dal jsem auto na montáž alarmu u bývalé fábky a pak jsem několik dnů "vzpomínal" na skvělé mechaniky, ale docela jsem čučel ve škodovce jak do firemního montovali construct a přitom mechoš hulil jednu za druhou. I když pominu to větrání, tak produktivita práce je pěkně v pr..., a raději nemyslet na případné škody z propálení, se divím, že si to někdo "lajzne". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Kvůli smradu s cigaret jsem přestal chodit do hospody! Jinak nechápu proč mi nekuřáci si musíme objednávat nekuřácký paket, to by mělo být obráceně: ať si kuřáci objednávají kuřáckou přípravu za příplatek. :palec2: :palec2: mě to nevadí si ten nekuřáckej paket objednat... jinak strašně nerad jezdím s někým, kdo kouří... tuhle sem jel z chalupy se strejdou a tetou... výsledek hodinové cesty byl takový, že vykouřili dohromady asi 10 cigaret, já smrděl a navrch sem nastydl, jak furt otvírali okýnka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 ty na to koukáš z pohledu kuřáka, takže těžko pochopíš pohled muj, jakožto "vyléčenýho" kuřáka. já znám cigaretovej smrad jenom jeden, pominu-li doutník a fajfku...mě prostě vadí, když auto smrdí jako hospoda, stejně tak mi vadí, když z tý hospody přijdu a ráno si čuchnu třeba k tričku... Plně s tebou souhlasím, dřív když jsem kouřil tak jsem přišel v noci z hospody naházel hadry k posteli a bylo, ráno do nich skočil a vše ok.Dnes sedím v hospodě hodinu,příjdu domů a hadry jdou do pračky. to je přesný... dřív sem si toho nevšiml... od té doby, co nehulim... přijdu třeba z návštěvy, kde se kouřilo a smrdím jak z hospody!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Ja tiez nehulim a tiez mi to pekne serie nervy. Hlavne ked som si dal jednemu tipkovy montovat alarm auto bolo v garazi kde to montoval asi 4hodiny popritom tam vyfajcil asi 20 cigariet a auto som nevedel mesiac vyvetrat. Komplet som ho vytepoval vyvonal a az asi po mesiaci som to prestal citit. toho naděláš, co si mohl prosímtě měsíc větrat? nebuď cíťa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Ja tiez nehulim a tiez mi to pekne serie nervy. Hlavne ked som si dal jednemu tipkovy montovat alarm auto bolo v garazi kde to montoval asi 4hodiny popritom tam vyfajcil asi 20 cigariet a auto som nevedel mesiac vyvetrat. Komplet som ho vytepoval vyvonal a az asi po mesiaci som to prestal citit. toho naděláš, co si mohl prosímtě měsíc větrat? nebuď cíťa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Nikdo si nedovolí zapálit v mém autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 kouřit u mě v autě můžou jen stopařky, milenky.. prostě všechny dvounohá stvoření opačného pohlaví.. a pouze bez filtru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 kouřit u mě v autě můžou jen stopařky, milenky.. prostě všechny dvounohá stvoření opačného pohlaví.. a pouze bez filtru Já bych to jen zredukoval na přítelkyni.jo a ten kdo si chce fakt dát cígo, tak mu radši zastavím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakos Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 TED UZ NEKOURIM ALE PRED TIM SEM V AUTE NEKOURIL A RADEJI JSEM SI ZASTAVIL A UDELAL PAUZU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Zdar, nekouřil jsem a nekouřím, kouřit doufám taky nebudu... V autě taky nekouřím (bylo mi kouřeno) a nepovolil jsem to ani žádnému kuřákovi... Auta po kuřácích NIKDY nevyčichnou... kuřáci to ovšem nepoznají... Osobně se mi líbí nová taktika škody auto a.s. do fóbií a růmstrů je standart nekuřácký paket... já ho bohužel nemám protože mám salonovku, ale aspoň jsem si sehnal zásloepku místo zapalovače ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Zdar, nekouřil jsem a nekouřím, kouřit doufám taky nebudu... V autě taky nekouřím (bylo mi kouřeno) a nepovolil jsem to ani žádnému kuřákovi... Auta po kuřácích NIKDY nevyčichnou... kuřáci to ovšem nepoznají... Osobně se mi líbí nová taktika škody auto a.s. do fóbií a růmstrů je standart nekuřácký paket... já ho bohužel nemám protože mám salonovku, ale aspoň jsem si sehnal zásloepku místo zapalovače ) heh..tak to tedy nevím,ale u nás se odjakživa používají popelníky pro bordel(tzn odpad) a zapalovače jako krytku elektrické zásuvky pro příležitostní potřebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 V mym autě se může vše, kromě pálení tabáku a manipulování s ním. Přesto kuřák jsem a nikdy bych si v autě nezapálil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.