Janina Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Ahoj kluci, předem řikám do sekce Srazy jsem se koukala. Ale tohle jsem nenašla. Nebude nějaký sraz Fabia clubu? Nemyslim žádný tuning srazy ale prostě jen lidí odsud, v Praze nebo okolí? Docela ráda uvidim, s kym si tady píšu :-)))) neděle 18.11.2007 15:00 CČM (BBTP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Nejsem proti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Rad se pridam kdyz bude cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 4. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 No kdyby mělo zájem více lidí, tak se mužem nějak domluvit, tak coooo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Kdykoliv, kdekoliv.....a můžu vás i povozit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 4. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Kdykoliv, kdekoliv.....a můžu vás i povozit na ocasku:-))))) to známe ... samozřejmně z pohádky:-))) teď trochu vážnějc - no uvidíme kolik členů se ještě ozve, zase abysme tam přijeli 3 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radec Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 aj ja by som prisiel, ked budem v Prahe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 4. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Klidně rovnou pište kdy by se vám to hodilo a na jakém místě. Já bych navrhovala nějaké parkoviště větší: Černý most, Letňany, Zličín ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Kdykoliv, kdekoliv. ...no nejspíš ten Čerňák by mi vyhovoval nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Janina: trochu mimo. nechapem tvojmu podpisu mas fabiu HTP alebo 1,4 16V lebo pod pojmom hatatytla povazujem HTP a nejako sa mi to bije , ci 1,4 16V nazyvas hatatytla ? tak ako to je. p.s.: ucast na nejakom zraze asi tazko ked som zo slovenska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 4. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Janina: trochu mimo. nechapem tvojmu podpisu mas fabiu HTP alebo 1,4 16V lebo pod pojmom hatatytla povazujem HTP a nejako sa mi to bije , ci 1,4 16V nazyvas hatatytla ? tak ako to je. p.s.: ucast na nejakom zraze asi tazko ked som zo slovenska. tak na první otázku: Hatatytla je jméno koně, já tak říkám naší Fábii. S HTP to nemá vůůůůůbec nic společného (to jestli tak u vás říkate HTP bohužel nevím ) na druhou otázku: ptala jsem se tu lidí co jsou nějak odsud a měli by zájem o sraz, samozřejmně nikoho tu nenutíme, já bych na Slovensko taky kvůli tomu nejela.... Tak snad vysvětleno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 No je to hodně zavádějící, protože hatátytla je obecně zavedený a uznávaný název HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Janina: presne tak ako melo pisal hatatytla volaju svojich malacikov majitelia HTP a preto ma to zneistovalo, inak vitaj v klube majitelov 1,4 16V, teda dufam ze aspon trosku spokojnych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 4. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Janina: presne tak ako melo pisal hatatytla volaju svojich malacikov majitelia HTP a preto ma to zneistovalo, inak vitaj v klube majitelov 1,4 16V, teda dufam ze aspon trosku spokojnych S tou spokojeností je to horší, auto pěkný, jede pěkně, jen ty poruchy....ale to je zase v jiném tématu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 4. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 No je to hodně zavádějící, protože hatátytla je obecně zavedený a uznávaný název HTP Tak to jsem nikdy neslyšela, jen HovnoToPojede, ale každopádně jméno měnit nebudu:-))) Ať si to každý přebere jak chce. HTP je taky Fabie, a o to tu přeci jde :-)))) Pokud ještě něco ke jménu, tak tady je také téma http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31316 Nějak sme odbočili od tématu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Klidně bych přijel aspoň bych poznal nějaký nový kolektiv .... jen se musí dát včas vědět kdy a kde. Čerňák by mi taky vyhovoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 4. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 No super, jen tak dál? :-))) Mě by se taky nejvíc zamlouval čerňák, ale jsme z Prahy, takže je to vcelku jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 No super, jen tak dál? :-))) Mě by se taky nejvíc zamlouval čerňák, ale jsme z Prahy, takže je to vcelku jedno. No hele jedno to asi není. Já jsem ze 4ky, a že by se mi případně chtělo jet přes Barranďák na Zličín.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 4. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 No super, jen tak dál? :-))) Mě by se taky nejvíc zamlouval čerňák, ale jsme z Prahy, takže je to vcelku jedno. No hele jedno to asi není. Já jsem ze 4ky, a že by se mi případně chtělo jet přes Barranďák na Zličín.... Jo a odkud ze 4? Já psala za sebe, že je mi to jedno. Pište jak se to hodí vám a pak se dohodnem. Mě je to fakt jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VašekC Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 (editace) Ahoj všichni, hlavně ahoj Jani :-) Tak místo by jsme měli, čerňák by byl dobrej. Teď jenom kdy, jen tak navrhuju 15.12. a zkuste se k tomu vyjádřit, času je dost. Editováno: 4. Listopad 2007, autor: VašekC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Černák je dobrej,počítejte se mnou.Ted jen kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 4. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 to se prave nejak musime domluvit vsichni. Toho 15.12. neni blbý, uvidíme co na to ostatní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Janina: Michle a 15.12. proč ne, jenom jestli nebude sněžit a pršet, já totiž jezdím jenom když je sucho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Toz taky bych se pridal... pokud dzunior dovoli.... Jinak pro info - taky P4 jen pres tyden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 jsem pro čerňák, aby to měli obyvatelé MB blíž a může býi dřív ne;) proč až před ježíškem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.