Publikováno Listopad 3, 200717 r Ahoj kluci, předem řikám do sekce Srazy jsem se koukala. Ale tohle jsem nenašla. Nebude nějaký sraz Fabia clubu? Nemyslim žádný tuning srazy ale prostě jen lidí odsud, v Praze nebo okolí? Docela ráda uvidim, s kym si tady píšu :-)))) neděle 18.11.2007 15:00 CČM (BBTP)
Listopad 4, 200717 r Autor Kdykoliv, kdekoliv.....a můžu vás i povozit na ocasku:-))))) to známe ... samozřejmně z pohádky:-))) teď trochu vážnějc - no uvidíme kolik členů se ještě ozve, zase abysme tam přijeli 3 ...
Listopad 4, 200717 r Autor Klidně rovnou pište kdy by se vám to hodilo a na jakém místě. Já bych navrhovala nějaké parkoviště větší: Černý most, Letňany, Zličín ...
Listopad 4, 200717 r Janina: trochu mimo. nechapem tvojmu podpisu mas fabiu HTP alebo 1,4 16V lebo pod pojmom hatatytla povazujem HTP a nejako sa mi to bije , ci 1,4 16V nazyvas hatatytla ? tak ako to je. p.s.: ucast na nejakom zraze asi tazko ked som zo slovenska.
Listopad 4, 200717 r Autor Janina: trochu mimo. nechapem tvojmu podpisu mas fabiu HTP alebo 1,4 16V lebo pod pojmom hatatytla povazujem HTP a nejako sa mi to bije , ci 1,4 16V nazyvas hatatytla ? tak ako to je. p.s.: ucast na nejakom zraze asi tazko ked som zo slovenska. tak na první otázku: Hatatytla je jméno koně, já tak říkám naší Fábii. S HTP to nemá vůůůůůbec nic společného (to jestli tak u vás říkate HTP bohužel nevím ) na druhou otázku: ptala jsem se tu lidí co jsou nějak odsud a měli by zájem o sraz, samozřejmně nikoho tu nenutíme, já bych na Slovensko taky kvůli tomu nejela.... Tak snad vysvětleno
Listopad 4, 200717 r No je to hodně zavádějící, protože hatátytla je obecně zavedený a uznávaný název HTP
Listopad 4, 200717 r Janina: presne tak ako melo pisal hatatytla volaju svojich malacikov majitelia HTP a preto ma to zneistovalo, inak vitaj v klube majitelov 1,4 16V, teda dufam ze aspon trosku spokojnych
Listopad 4, 200717 r Autor Janina: presne tak ako melo pisal hatatytla volaju svojich malacikov majitelia HTP a preto ma to zneistovalo, inak vitaj v klube majitelov 1,4 16V, teda dufam ze aspon trosku spokojnych S tou spokojeností je to horší, auto pěkný, jede pěkně, jen ty poruchy....ale to je zase v jiném tématu...
Listopad 4, 200717 r Autor No je to hodně zavádějící, protože hatátytla je obecně zavedený a uznávaný název HTP Tak to jsem nikdy neslyšela, jen HovnoToPojede, ale každopádně jméno měnit nebudu:-))) Ať si to každý přebere jak chce. HTP je taky Fabie, a o to tu přeci jde :-)))) Pokud ještě něco ke jménu, tak tady je také téma http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31316 Nějak sme odbočili od tématu...
Listopad 4, 200717 r Klidně bych přijel aspoň bych poznal nějaký nový kolektiv .... jen se musí dát včas vědět kdy a kde. Čerňák by mi taky vyhovoval.
Listopad 4, 200717 r Autor No super, jen tak dál? :-))) Mě by se taky nejvíc zamlouval čerňák, ale jsme z Prahy, takže je to vcelku jedno.
Listopad 4, 200717 r No super, jen tak dál? :-))) Mě by se taky nejvíc zamlouval čerňák, ale jsme z Prahy, takže je to vcelku jedno. No hele jedno to asi není. Já jsem ze 4ky, a že by se mi případně chtělo jet přes Barranďák na Zličín....
Listopad 4, 200717 r Autor No super, jen tak dál? :-))) Mě by se taky nejvíc zamlouval čerňák, ale jsme z Prahy, takže je to vcelku jedno. No hele jedno to asi není. Já jsem ze 4ky, a že by se mi případně chtělo jet přes Barranďák na Zličín.... Jo a odkud ze 4? Já psala za sebe, že je mi to jedno. Pište jak se to hodí vám a pak se dohodnem. Mě je to fakt jedno.
Listopad 4, 200717 r Ahoj všichni, hlavně ahoj Jani :-) Tak místo by jsme měli, čerňák by byl dobrej. Teď jenom kdy, jen tak navrhuju 15.12. a zkuste se k tomu vyjádřit, času je dost. Upraveno Listopad 4, 200717 r od VašekC
Listopad 4, 200717 r Autor to se prave nejak musime domluvit vsichni. Toho 15.12. neni blbý, uvidíme co na to ostatní.
Listopad 4, 200717 r Janina: Michle a 15.12. proč ne, jenom jestli nebude sněžit a pršet, já totiž jezdím jenom když je sucho
Listopad 4, 200717 r Toz taky bych se pridal... pokud dzunior dovoli.... Jinak pro info - taky P4 jen pres tyden
Listopad 4, 200717 r jsem pro čerňák, aby to měli obyvatelé MB blíž a může býi dřív ne;) proč až před ježíškem?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.