Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, tak tu tak projíždím forum a tohle téma jsem nikde nenašla, pokud to tu už bylo tak se předem omlouvám :worthy Máte své Fábijky nějak pojmenované? Pochlubte se... :t

Mnooo a ty sa nepochvališ? :D :D

ja mám Ovečku hihi :)

Já mam jméno Zelená

Moje fabča se jmenuje HRÁŠEK. a ještě doma máme Papričku,ale to je OII.

• Autor

Tak naše je Hatatytla, pro kamarády Haty:-))) a bejvalá felda byla žirafka. :)

modry diablik :)

Moje je Trudy :)

A moje prostě žádné pojmenování nemá.

I když občas krám,popelnice,šuplík........

Já jí nijak nijakneříkám, ale kamarád má "ústřici", jakou má asi barvu?

Tak naše je Hatatytla, pro kamarády Haty:-))) a bejvalá felda byla žirafka. :)

:feve: moje bejvala taky hatatytla :kuk::p

Mé červené Fabijce říkáme "Beruška" :wub: někdy taky prostě jen "Holka" kol5

Dřívější Favorit byl "Fanouš"... ;)

Jinak máme v rodině ještě bílou Fabii, která se říká "Sněženka" a když mě třeba trochu nasejří, tak je to "Běloba"... :)

Ale pořád se nám ještě nepochlubila Janinka, jak říká té své? A my to tady na sebe práskáme jako diví... :doh

Ale pořád se nám ještě nepochlubila Janinka, jak říká té své? A my to tady na sebe práskáme jako diví... :doh

ale pochlubila (Tak naše je Hatatytla, pro kamarády Haty:-))) a bejvalá felda byla žirafka. ), ale trvalo jí to :p

Moje se jmenuje Fejby -_-

• Autor

Nejdřív jsem čekala, jak se téma ujme. Takže ještě jednou, je to Haty :horse: , někdy i stříbrná mrcha... :t

Upraveno od Janina

Nejdřív jsem čekala, jak se téma ujme. Takže ještě jednou, je to Haty :horse: , někdy i stříbrná mrcha... :t

no spíš jsi čekala jestli jsou chlapi taky sentimentální a přiznají barvu ;)

Ja s manželkou mame to svoje vozitko pojmenovaný Ferda,předtim jsme měli favorita ten byl Franta no a ještě před byla Š120 a to byla klasicky Máňa... :kol-99:

• Autor

No i tak se to dá říct ... :palec2:

No i tak se to dá říct ... :palec2:

tak teda nebudu zatloukat ;) a přiznám barvu i s ostatními ... stodváca byla Vendula, Forman byl Valentýn (familiérně Vatyn ale hlavně často "krám jeden") a Felda combi byla Otylka :) .

Upraveno od Malta

Noo a ja som sa chytil....:D

tak sa aj ja pridam, mojej fabinke hovorime "abbie" je to nasa ebinka, ale asi iba zatial, lebo zatial poslucha, myslim ze zachvilku sa dostane aj do inej sfery pomenovania ;)

ale pochlubila (Tak naše je Hatatytla, pro kamarády Haty:-))) a bejvalá felda byla žirafka. ), ale trvalo jí to :p

Kua jsem slepej :doh:blbec: Omlouvám se Janince i Haty -_-

Tak to já tý fabce říkám fabča, nebo stříbrnej dráček a když je dobře naleštěná, tak i mazlik :D

• Autor

Kua jsem slepej :doh:blbec: Omlouvám se Janince i Haty -_-

Přijímám a Haty vyřídím :D dnes se vrací od pana doktora kol9 Je v servisu...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.