Tomas_ek Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 tento týden určitě ne, je zima do hry bych dal jeden z příštích víkendů a je mi jedno jestli sobota nebo neděle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 28. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Tak víkend 5.-6.4.08 by sme mohli určit jako konečný, jen se dohodněte na dni, jestli so nebo ne. Mě je to jedno, volno mám oba dny. Tak ostatní, kdy můžete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 jsem pro neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 jsem pro neděli taky bych radši neděli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 ani so ani ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 29. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 ani so ani ne jak to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 jak to? není čas srazovat, sem rád, že sem se uvolnil na sraz tady v Turnově, 3.5. ... brácha přestavuje barák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 jeee ta komunikace tady nějak vázne ..... nakonec do dopadne tak, že žádný sraz nebude .... a pojede se až na Příbram. Původně jsem chtěl jet na rally na Šumavu ale když vidím tu startovku tak se mi tam moc nechce same EVO a nic jineho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 příbram je už 12.4. asi necháme srazování až na Příbram... nějak to nevypadá na hojnou účast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 (editace) příbram je už 12.4.asi necháme srazování až na Příbram... nějak to nevypadá na hojnou účast Já bych to taky asi viděl tak, že se srazíme ten další víkend do Příbrami. Jsem tak na 90% rozhodnuty vytáhnout cvrčka na projížďku dál než v Bolce do Hypru Jen by s náma jel možná kámoš co má OII RS TFSi samozřejmě Editováno: 31. Březen 2008, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 příbram je už 12.4.asi necháme srazování až na Příbram... nějak to nevypadá na hojnou účast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Kua lidi neblbněte...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 31. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 No jasně, co blázníte, udělalo se konečně pěkně a to to chcete zrušit Sice to nebude jako v listopadu ale nějaká účast taky bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 já jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 31. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 já jsem pro tak kdo by na 100pro jel? my určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 tak kdo by na 100pro jel? my určitě ale musím dodat, že můžu jen v neděli, musím v sobotu do rachoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Najmis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrator Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Cus lidi ja bych jel taky ,pokud to neva,mam to 20 km od baraku.Taky bych vas rad poznal pokud nebudete proti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Cus lidi ja bych jel taky ,pokud to neva,mam to 20 km od baraku.Taky bych vas rad poznal pokud nebudete proti? každý je vítán (teda aspoň doufám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrator Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Dobra tak hodte datum nebo den a cas a jsem tam jak na koni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Tak jestli to bude tak dorazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 31. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 6.4. a čas na tom se musíme domluvit, co třeba ve 14:00 na Čerňáku na tom zadnim parkovišti jako vždy. Takže to ukončíe tak že to platí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 okka:) by asi šlo..byl sem v praze sice ve čt ale tak pro ne i v nedeli:) na tempomat a rychlostí 100 km za hodku sem tam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 31. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 okka:) by asi šlo..byl sem v praze sice ve čt ale tak pro ne i v nedeli:) na tempomat a rychlostí 100 km za hodku sem tam.. jo tak byl v Praze a neozval se jo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Tak to vypadá, že mám volno. Takže nejspíš přijedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.