Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Já sem tam taky ve 2h lol

sem zkoušel noční focení... :) asi by to chtělo stativ... :)

post-5242-1207421254_thumb.jpg

Já sem tam taky ve 2h lol

sem zkoušel noční focení... :) asi by to chtělo stativ... :)

vypada tojako kdyby jsi malinko hebnuj fotakem

jj při nočním režimu zaostřuje dlouho...jstačí trochu a je to.. ;) ale není to zas tak špatný... lol

po dnešní "bojové" poradě s Mates XIV odjezd z Mladé Boleslavi v 13:15 až 13:30 od SHELLky a na tempomatích 110 příjezd na Čerňák v 14:00

Kdo pojedete přes MB, tak se přidejte :):palec2:

já jedu do bolky ale až nějak po 13 hod., tam něco pobudu a dorazim pak do práglu, tak tam snad ještě někdo budete :)

na net už se asi jen tak nedostanu, tak kdyžtak budu žhavit mob :p

já se nedostavím... :(

není čím...

post-31-1207425586_thumb.jpg

OK tak budu na těch 13:30 na Shellce v MB ;) tak se tam srazíme..tempomat? co to je? zkusím to do rána pošašit a pár kabílků popájím at ho mam taky lol

po dnešní "bojové" poradě s Mates XIV odjezd z Mladé Boleslavi v 13:15 až 13:30 od SHELLky a na tempomatích 110 příjezd na Čerňák v 14:00

Kdo pojedete přes MB, tak se přidejte :):palec2:

Bojová porada byla dobrá. Kdybych vzal sedivou káru to by taky jiste prijelo více lidi :D

Tak snad se objevím taky :)

No super... :palec2: se ještě neznáme osobně..rád si to nechám zkritizovat.... :);)lol

Bojová porada byla dobrá. Kdybych vzal sedivou káru to by taky jiste prijelo více lidi :D

Tak to každopádně, bojovka byla luxusní :palec2: . Vzít tu kárku zítra, tak je účast obrovská :D

Tak to každopádně, bojovka byla luxusní :palec2: . Vzít tu kárku zítra, tak je účast obrovská :D

Kolikrat se ti postesti svezt se 3x1,2 :D no zítra bude přes den příprava cvrčka na výlet abych neprijel zasranej jako posledně a pak už hura směr Praha

Kolikrat se ti postesti svezt se 3x1,2 :D no zítra bude přes den příprava cvrčka na výlet abych neprijel zasranej jako posledně a pak už hura směr Praha

Asi bych to stou přípravou nepřeháněl, já svého miláčka asi nechám v garáži a zvolím náhradní řešení

:(

Tak alespoň obrázek mé předělané muziky, vše nové (přední i zadní repro včetně centru), také podlahy s bednou a plata

post-5-1207467715_thumb.jpg

post-5-1207467726_thumb.jpg

Tý vole, tak to je masakrální :o

Když bude chcát (jako teď) tak by jsme se mohli jet schovat ke kinu do garáží ;)

Tý vole, tak to je masakrální :o

Když bude chcát (jako teď) tak by jsme se mohli jet schovat ke kinu do garáží ;)

Můj souhlas, chtělo by to ňákou velkou garáž. Zatim teda počasí na ho.no :angry: . Případná další alternace úkrytu - garáže v Ikea

však Ikea je hned vedle kina. Normálka se slezem na parkovišti a když bude moc lejt, tak skočíme do aut a pojedeme se skovat :)

To Olin: Tak takhle zprzněnou palubku jsem už hodně dlouho neviděl.. :plol

Asi bych to stou přípravou nepřeháněl, já svého miláčka asi nechám v garáži a zvolím náhradní řešení

:(

Tak alespoň obrázek mé předělané muziky, vše nové (přední i zadní repro včetně centru), také podlahy s bednou a plata

a učastník tuzing capu lol lol

jinak pěkné ;)

však Ikea je hned vedle kina. Normálka se slezem na parkovišti a když bude moc lejt, tak skočíme do aut a pojedeme se skovat :)

Tak až přijedu, tak Vás někde najdu. JU

:skoda:

a ještě jedna změna na čumáčku

post-5-1207469858_thumb.jpg

post-5-1207469867_thumb.jpg

Tak spon mi odpadla starost s mytim auta. S mejma kolama za mokra nema cenu neco lestit :D

jj mejt to fakt nemá cenu :D

Tak v tomhle počasí by ani psa nevyhnal, natož MELLA, takže nevím, nevím - navíc by mi zmoklo auto........takže to nejspíš :prc:

njn, ty červený FRS na dešti reznou, ale stříbrný víc lol:D

Zase na druhou stranu by mi to déšť aspoň trochu umyl lol

Vezmi si jelenici a pak to jen otřeš lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.