Duben 6, 200817 r cca do 15:00 bude chcát, pak bude hezky http://www.chmi.cz/meteo/ov/aladin/results...test&all=on
Duben 6, 200817 r Třeba mi aspoň na místě někdo poradíte, proč mám nafťák a mám vyšší spotřebu, než kolega s HTP
Duben 6, 200817 r jo, to já nevím, já mám MPi a jezdím průměrně za 8,5 ,ale pod těch pět to opravdu jde
Duben 6, 200817 r vy stěma časama teda hejbete...tak ve dvě tam....Najmis nezapomeň na mě to vzít.....
Duben 6, 200817 r Michle - právě začalo a pokračuje to na Jižňák. V Měcholupech to teď vypadá jakeš takeš (po dešti). Ale vidim od sebe na Čerňák a vypadá to, že je to tam bez deště - viz aktuální foto (horizont za betonárkou).
Duben 6, 200817 r Až dorazíme na Čerňák, tak už budou holky chodit v minisukních a vopalovat se :D to by šlo,jsem pro
Duben 6, 200817 r Autor Tak tady pár fotek z dneška, počasí nakonec celkem vyšlo, bylo to super Upraveno Duben 6, 200817 r od Janina
Duben 6, 200817 r Autor týý jo který štastlivec to startuje?? no já ti nevim, někdo tam šel nakupovat a už nenastartoval...tak mu kluci píchli
Duben 6, 200817 r tak sem rád, že sem se zastavil aspoň na chvíli sice sem byl s tou károu pro smích, ale někdo makat musí Janina: super fotky! a Dasty je fakt nádhernej...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.