najmis Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Jo srázek byl fajn...až na tu kosu...se ted léčím čajíčkem... Dasty je prostě borec ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 tak sem rád, že sem se zastavil aspoň na chvíli sice sem byl s tou károu pro smích, ale někdo makat musí Janina: super fotky! a Dasty je fakt nádhernej... nalakuj si kliky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 nalakuj si kliky na kliky ti víš co bude celolak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 najmis: co ta kára u mě, woe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesel Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Jo bylo to fajn pokecat, seznámit se, no a i to počasí docela klaplo, teda až na tu zimu. Taky díky reportérům za fotky - sešlo se nás docela nakonec dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 koukám dorazil i pan ptica se supem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Sice jsem odjížděl jako první, ale i tak - rád jsem vás poznal osobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 účast docela dobrá bych řekl ale zima na černáku nám prostě nepřeje..naposled taktéž docela klendra ikdyž dneska asi ne tak velká to je fakt..ale stejně..nakonec sme se stejně hodně zahřáli u startování a mnozí kávičkou z Mc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 najmis: co ta kára u mě, woe Voe...sem to fotil asi kvuli káře.... kolečka jí moc slušej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 tak to jo díííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 No jinak dík to Olin za sámošky, a všem ostatním za účast..pokec byl good a vaši miláčkové taky.!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 6. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 JJ taky díky za lepky, hned jak bude čas půjdou na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Ty jo boleslavske vonavky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 (editace) Dakie Ty uz mě přístě nezkoušej. Jako jestli si tě pamatuju. Jsem přemýšlel kde jinde jsem tě viděl než minule na Čerňáku Editováno: 6. Duben 2008, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Byla tam spousta pěkných upravených kárek, spousta RS look vozítek, ale kolik tam bylo pravých nefalšovaných FRS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 No jinak dík to Olin za sámošky, a všem ostatním za účast..pokec byl good a vaši miláčkové taky.!! příště si vem nahrádní baterku voe.... at nemusí moje holka dělat agregát.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Byla tam spousta pěkných upravených kárek, spousta RS look vozítek, ale kolik tam bylo pravých nefalšovaných FRS? A je to tady..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Mates: promiň, já jen že ses nějak netvářil když sem tě pozdravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Byla tam spousta pěkných upravených kárek, spousta RS look vozítek, ale kolik tam bylo pravých nefalšovaných FRS? myslín že jedna? nějaká špinavá červená.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Mates: promiň, já jen že ses nějak netvářil když sem tě pozdravil Tak já se tam zdravil i s lidma co neznám tak moc osobně nebo třebaba vůbec ... jinak já jsem se srazem spokojen .... jen škoda, že nebylo tepleji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Bobiku:Kua...neměl jsi to dnes nějaký nablejskaný....? pak že já sem čistofil... Ale to je prd...na černáku byla první Haty(janina,Vašek,Dasty) já přijel jako 2. a oba čistily auto papírovejma ubrouskama... tak to sem taky trochu nechápal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 6. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Bobiku:Kua...neměl jsi to dnes nějaký nablejskaný....? pak že já sem čistofil... Ale to je prd...na černáku byla první Haty(janina,Vašek,Dasty) já přijel jako 2. a oba čistily auto papírovejma ubrouskama... tak to sem taky trochu nechápal... Teda ty si takovej bonzák!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 To víš hlásit se to musí.... ten vnitřek chce komplet vystrojit a pořádně vyčistit...pak to bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.