Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Né jo....? lol škoda..koupil bych 1 000 za 500 :smich:

neboj i jinde je to stejný...taky dostávám držkovou...nemyslím polívku.. ;):)

O.K. uvidíme se v trutnově jo....rád ti Sněhulku omrknu... :palec2:

klidně, ale ze 3 metrů:)

Já bych řekl že ano. :palec2:

já jen varuju, zblízka je tam plno nedodělků atd, ale pořád není tolik času a penízků:(

já jen varuju, zblízka je tam plno nedodělků atd, ale pořád není tolik času a penízků:(

to je u většiny

No já doufám, že jo. Zatím máme s Bobíkem předběžně domluvený čas na 13:15 z Boleslavi do Shellky na Jičínce. Ikdyž Bobík ještě není 100% .... pořád ale lepší než 4% :D

:D ta Bolka 13:15 platí pro ty co pojedou ze severu a pak poklidným tempem na BBTP

To abych v 13:00 vyjel z Jičína lol bo spíš z bolky aby bobik nás dojel jak minule.. :p známe to tvé tempo :palec2:

Co povidáš, po dálnici jsme jeli 130 na tempomat a po Praze jsem Vás pěkně proved ne ;)

Tak to bych mohl cvrcka prizázat Bobikovi vzadu za voko a budu setrit beno a brzdit ho :D

Ta neděle 6.5. jako termín dobré, ale čas na 14,00 není to pravé. Já určitě přijedu, ale až po formuli. Jako překvápko budu mít u sebe všechny členské karty. Jsou nové, plastové, jako platební karta. Kdo si ji bude chtít vyzvednou a ne čekat až je rozešlu, tak musí na mě posečkat, ale myslím, že to zato stojííííííííííííííííííííííí.

:skoda:

post-5-1207241145_thumb.jpg

Koukám, že se dělá srazík... asi se nedostanu, mám již jiné lepší plány s přítulkyní. docela mě to mrzí ještě uvidím...

Oline????6.4...nééé 6.5....ale to je skoro to samý.... lol

Proč tam nejsem napsanej já že přijedu????když přijedu???? ;)

No doufám, že se jen splet. Těším se na kartičku. ;) takže tam na Olina čekám. Snad né až do 6.5. :D .... ale to se třeba formule nepojednou ty se jedou teď v neděli. Ještě bych chtěl někde splašit nálepku fabia-clubu či škodahome :)

Upraveno od Mates_XIV

Jo, jasný že 6.4. a co se týče nálepek, ty mohu vzít sebou

:scooter:

Jak vypadají a kolik za ně chceš??

kua, tak to asi dorazím, ta kartička je velký lákadlo :kuk: a samolepku chci takýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý :palec2:

Já se přijedu na Čerňák také pravděpodobně podívat. Teď jsem koukal na počasí a snad to nebude tak strašný.

• Autor

Blbej dotaz. kdyz se ted zaregistruju a pošlu peníze, mám šanci si kartu a samolepku taky vyzvednout?? :help:

Upraveno od Janina

• Autor

Opraveno: (na přání Míry :) )

Najmis

Janina

Joujou

Jakr

Standis

Petrator

Mates XIV

Strojvůdce

Míra

Alesel

Olin

Bicinka?

Bobík ?

Saatan ?

Lukáš Pařík ?

Typhoons ?

Na to,že na začátku tydne pomalu nikdo nechtěl jet,se nám to hezky rozrůstá.Jen tak dál fabiáci :clap:

• Autor
Na to,že na začátku tydne pomalu nikdo nechtěl jet,se nám to hezky rozrůstá.Jen tak dál fabiáci :clap:

to jo, jen doufám, že ty otazníkáci taky dorazí lol

No já jsem se zaregistroval tady na fóru loni v srpnu i s členským poplatkem, ale nemám nic v ruce. Ani v sekci "členové Fabia clubu" nejsem vidět, byť ve svém profilu mám členské číslo 893. Tak uvidíme jak to bude s členskou kartou a samolepkama. Jediné, jak se mohu na první pohled identifikovat jsou jestě staré samolepky www.skoda-fabia-club.cz, které mám nalepené na autè a které jsem sehnal tady na fóru.

No já jsem se zaregistroval tady na fóru loni v srpnu i s členským poplatkem, ale nemám nic v ruce. Ani v sekci "členové Fabia clubu" nejsem vidět, byť ve svém profilu mám členské číslo 893. Tak uvidíme jak to bude s členskou kartou a samolepkama. Jediné, jak se mohu na první pohled identifikovat jsou jestě staré samolepky www.skoda-fabia-club.cz, které mám nalepené na autč a které jsem sehnal tady na fóru.

Ale forum nemá s klubem nic společnýho.Teď jsem koukal do klubu a tam nejsi.Zaplatil jsi členský poplatek jak bylo uváděno na stránkách klubu??Tímhle problémem je lepší obrátit se přímo na Olina

Upraveno od Standis

Ale forum nemá s klubem nic společnýho.Teď jsem koukal do klubu a tam nejsi.Zaplatil jsi členský poplatek jak bylo uváděno na stránkách klubu??Tímhle problémem je lepší obrátit se přímo na Olina

No jasně že jsem zaplatil členský poplatek 400,- Kč - při registraci.

Blbej dotaz. kdyz se ted zaregistruju a pošlu peníze, mám šanci si kartu a samolepku taky vyzvednout?? :help:

Kouzelník opravdu nejsem, ale Ti co zaplatili roční poplatek do 31.3.2008 a nebo se registrovali po 1.12.2008 kartičky mají hotové.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.