Duben 2, 200817 r Né jo....? škoda..koupil bych 1 000 za 500 neboj i jinde je to stejný...taky dostávám držkovou...nemyslím polívku.. O.K. uvidíme se v trutnově jo....rád ti Sněhulku omrknu... klidně, ale ze 3 metrů
Duben 2, 200817 r já jen varuju, zblízka je tam plno nedodělků atd, ale pořád není tolik času a penízků
Duben 2, 200817 r já jen varuju, zblízka je tam plno nedodělků atd, ale pořád není tolik času a penízků to je u většiny
Duben 3, 200817 r No já doufám, že jo. Zatím máme s Bobíkem předběžně domluvený čas na 13:15 z Boleslavi do Shellky na Jičínce. Ikdyž Bobík ještě není 100% .... pořád ale lepší než 4%
Duben 3, 200817 r To abych v 13:00 vyjel z Jičína bo spíš z bolky aby bobik nás dojel jak minule.. známe to tvé tempo
Duben 3, 200817 r Co povidáš, po dálnici jsme jeli 130 na tempomat a po Praze jsem Vás pěkně proved ne
Duben 3, 200817 r Tak to bych mohl cvrcka prizázat Bobikovi vzadu za voko a budu setrit beno a brzdit ho
Duben 3, 200817 r Ta neděle 6.5. jako termín dobré, ale čas na 14,00 není to pravé. Já určitě přijedu, ale až po formuli. Jako překvápko budu mít u sebe všechny členské karty. Jsou nové, plastové, jako platební karta. Kdo si ji bude chtít vyzvednou a ne čekat až je rozešlu, tak musí na mě posečkat, ale myslím, že to zato stojííííííííííííííííííííííí.
Duben 3, 200817 r Koukám, že se dělá srazík... asi se nedostanu, mám již jiné lepší plány s přítulkyní. docela mě to mrzí ještě uvidím...
Duben 3, 200817 r Oline????6.4...nééé 6.5....ale to je skoro to samý.... Proč tam nejsem napsanej já že přijedu????když přijedu????
Duben 3, 200817 r No doufám, že se jen splet. Těším se na kartičku. takže tam na Olina čekám. Snad né až do 6.5. .... ale to se třeba formule nepojednou ty se jedou teď v neděli. Ještě bych chtěl někde splašit nálepku fabia-clubu či škodahome Upraveno Duben 3, 200817 r od Mates_XIV
Duben 3, 200817 r Jo, jasný že 6.4. a co se týče nálepek, ty mohu vzít sebou Jak vypadají a kolik za ně chceš??
Duben 3, 200817 r kua, tak to asi dorazím, ta kartička je velký lákadlo a samolepku chci takýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý
Duben 3, 200817 r Já se přijedu na Čerňák také pravděpodobně podívat. Teď jsem koukal na počasí a snad to nebude tak strašný.
Duben 3, 200817 r Autor Blbej dotaz. kdyz se ted zaregistruju a pošlu peníze, mám šanci si kartu a samolepku taky vyzvednout?? Upraveno Duben 3, 200817 r od Janina
Duben 3, 200817 r Autor Opraveno: (na přání Míry ) Najmis Janina Joujou Jakr Standis Petrator Mates XIV Strojvůdce Míra Alesel Olin Bicinka? Bobík ? Saatan ? Lukáš Pařík ? Typhoons ?
Duben 3, 200817 r Na to,že na začátku tydne pomalu nikdo nechtěl jet,se nám to hezky rozrůstá.Jen tak dál fabiáci
Duben 3, 200817 r Autor Na to,že na začátku tydne pomalu nikdo nechtěl jet,se nám to hezky rozrůstá.Jen tak dál fabiáci to jo, jen doufám, že ty otazníkáci taky dorazí
Duben 3, 200817 r No já jsem se zaregistroval tady na fóru loni v srpnu i s členským poplatkem, ale nemám nic v ruce. Ani v sekci "členové Fabia clubu" nejsem vidět, byť ve svém profilu mám členské číslo 893. Tak uvidíme jak to bude s členskou kartou a samolepkama. Jediné, jak se mohu na první pohled identifikovat jsou jestě staré samolepky www.skoda-fabia-club.cz, které mám nalepené na autè a které jsem sehnal tady na fóru.
Duben 3, 200817 r No já jsem se zaregistroval tady na fóru loni v srpnu i s členským poplatkem, ale nemám nic v ruce. Ani v sekci "členové Fabia clubu" nejsem vidět, byť ve svém profilu mám členské číslo 893. Tak uvidíme jak to bude s členskou kartou a samolepkama. Jediné, jak se mohu na první pohled identifikovat jsou jestě staré samolepky www.skoda-fabia-club.cz, které mám nalepené na autč a které jsem sehnal tady na fóru. Ale forum nemá s klubem nic společnýho.Teď jsem koukal do klubu a tam nejsi.Zaplatil jsi členský poplatek jak bylo uváděno na stránkách klubu??Tímhle problémem je lepší obrátit se přímo na Olina Upraveno Duben 3, 200817 r od Standis
Duben 3, 200817 r Ale forum nemá s klubem nic společnýho.Teď jsem koukal do klubu a tam nejsi.Zaplatil jsi členský poplatek jak bylo uváděno na stránkách klubu??Tímhle problémem je lepší obrátit se přímo na Olina No jasně že jsem zaplatil členský poplatek 400,- Kč - při registraci.
Duben 3, 200817 r Blbej dotaz. kdyz se ted zaregistruju a pošlu peníze, mám šanci si kartu a samolepku taky vyzvednout?? Kouzelník opravdu nejsem, ale Ti co zaplatili roční poplatek do 31.3.2008 a nebo se registrovali po 1.12.2008 kartičky mají hotové.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.