Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Né jo....? lol škoda..koupil bych 1 000 za 500 :smich:

neboj i jinde je to stejný...taky dostávám držkovou...nemyslím polívku.. ;):)

O.K. uvidíme se v trutnově jo....rád ti Sněhulku omrknu... :palec2:

klidně, ale ze 3 metrů:)

Vloženo

No já doufám, že jo. Zatím máme s Bobíkem předběžně domluvený čas na 13:15 z Boleslavi do Shellky na Jičínce. Ikdyž Bobík ještě není 100% .... pořád ale lepší než 4% :D

Vloženo

Ta neděle 6.5. jako termín dobré, ale čas na 14,00 není to pravé. Já určitě přijedu, ale až po formuli. Jako překvápko budu mít u sebe všechny členské karty. Jsou nové, plastové, jako platební karta. Kdo si ji bude chtít vyzvednou a ne čekat až je rozešlu, tak musí na mě posečkat, ale myslím, že to zato stojííííííííííííííííííííííí.

:skoda:

post-5-1207241145_thumb.jpg

Vloženo (editace)

No doufám, že se jen splet. Těším se na kartičku. ;) takže tam na Olina čekám. Snad né až do 6.5. :D .... ale to se třeba formule nepojednou ty se jedou teď v neděli. Ještě bych chtěl někde splašit nálepku fabia-clubu či škodahome :)

Editováno: , autor: Mates_XIV
Vloženo (editace)

Blbej dotaz. kdyz se ted zaregistruju a pošlu peníze, mám šanci si kartu a samolepku taky vyzvednout?? :help:

Editováno: , autor: Janina
Vloženo

Opraveno: (na přání Míry :) )

Najmis

Janina

Joujou

Jakr

Standis

Petrator

Mates XIV

Strojvůdce

Míra

Alesel

Olin

Bicinka?

Bobík ?

Saatan ?

Lukáš Pařík ?

Typhoons ?

Vloženo
Na to,že na začátku tydne pomalu nikdo nechtěl jet,se nám to hezky rozrůstá.Jen tak dál fabiáci :clap:

to jo, jen doufám, že ty otazníkáci taky dorazí lol

Vloženo

No já jsem se zaregistroval tady na fóru loni v srpnu i s členským poplatkem, ale nemám nic v ruce. Ani v sekci "členové Fabia clubu" nejsem vidět, byť ve svém profilu mám členské číslo 893. Tak uvidíme jak to bude s členskou kartou a samolepkama. Jediné, jak se mohu na první pohled identifikovat jsou jestě staré samolepky www.skoda-fabia-club.cz, které mám nalepené na autè a které jsem sehnal tady na fóru.

Vloženo (editace)
No já jsem se zaregistroval tady na fóru loni v srpnu i s členským poplatkem, ale nemám nic v ruce. Ani v sekci "členové Fabia clubu" nejsem vidět, byť ve svém profilu mám členské číslo 893. Tak uvidíme jak to bude s členskou kartou a samolepkama. Jediné, jak se mohu na první pohled identifikovat jsou jestě staré samolepky www.skoda-fabia-club.cz, které mám nalepené na autč a které jsem sehnal tady na fóru.

Ale forum nemá s klubem nic společnýho.Teď jsem koukal do klubu a tam nejsi.Zaplatil jsi členský poplatek jak bylo uváděno na stránkách klubu??Tímhle problémem je lepší obrátit se přímo na Olina

Editováno: , autor: Standis
Vloženo
Ale forum nemá s klubem nic společnýho.Teď jsem koukal do klubu a tam nejsi.Zaplatil jsi členský poplatek jak bylo uváděno na stránkách klubu??Tímhle problémem je lepší obrátit se přímo na Olina

No jasně že jsem zaplatil členský poplatek 400,- Kč - při registraci.

Vloženo
Blbej dotaz. kdyz se ted zaregistruju a pošlu peníze, mám šanci si kartu a samolepku taky vyzvednout?? :help:

Kouzelník opravdu nejsem, ale Ti co zaplatili roční poplatek do 31.3.2008 a nebo se registrovali po 1.12.2008 kartičky mají hotové.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...