Losky83 Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Né jo....? škoda..koupil bych 1 000 za 500 neboj i jinde je to stejný...taky dostávám držkovou...nemyslím polívku.. O.K. uvidíme se v trutnově jo....rád ti Sněhulku omrknu... klidně, ale ze 3 metrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Já bych řekl že ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 já jen varuju, zblízka je tam plno nedodělků atd, ale pořád není tolik času a penízků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 já jen varuju, zblízka je tam plno nedodělků atd, ale pořád není tolik času a penízků to je u většiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 No já doufám, že jo. Zatím máme s Bobíkem předběžně domluvený čas na 13:15 z Boleslavi do Shellky na Jičínce. Ikdyž Bobík ještě není 100% .... pořád ale lepší než 4% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 ta Bolka 13:15 platí pro ty co pojedou ze severu a pak poklidným tempem na BBTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 To abych v 13:00 vyjel z Jičína bo spíš z bolky aby bobik nás dojel jak minule.. známe to tvé tempo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Co povidáš, po dálnici jsme jeli 130 na tempomat a po Praze jsem Vás pěkně proved ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Tak to bych mohl cvrcka prizázat Bobikovi vzadu za voko a budu setrit beno a brzdit ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Ta neděle 6.5. jako termín dobré, ale čas na 14,00 není to pravé. Já určitě přijedu, ale až po formuli. Jako překvápko budu mít u sebe všechny členské karty. Jsou nové, plastové, jako platební karta. Kdo si ji bude chtít vyzvednou a ne čekat až je rozešlu, tak musí na mě posečkat, ale myslím, že to zato stojííííííííííííííííííííííí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Koukám, že se dělá srazík... asi se nedostanu, mám již jiné lepší plány s přítulkyní. docela mě to mrzí ještě uvidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Oline????6.4...nééé 6.5....ale to je skoro to samý.... Proč tam nejsem napsanej já že přijedu????když přijedu???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 (editace) No doufám, že se jen splet. Těším se na kartičku. takže tam na Olina čekám. Snad né až do 6.5. .... ale to se třeba formule nepojednou ty se jedou teď v neděli. Ještě bych chtěl někde splašit nálepku fabia-clubu či škodahome Editováno: 3. Duben 2008, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Jo, jasný že 6.4. a co se týče nálepek, ty mohu vzít sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Jo, jasný že 6.4. a co se týče nálepek, ty mohu vzít sebou Jak vypadají a kolik za ně chceš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 kua, tak to asi dorazím, ta kartička je velký lákadlo a samolepku chci takýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesel Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Já se přijedu na Čerňák také pravděpodobně podívat. Teď jsem koukal na počasí a snad to nebude tak strašný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 (editace) Blbej dotaz. kdyz se ted zaregistruju a pošlu peníze, mám šanci si kartu a samolepku taky vyzvednout?? Editováno: 3. Duben 2008, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Opraveno: (na přání Míry ) Najmis Janina Joujou Jakr Standis Petrator Mates XIV Strojvůdce Míra Alesel Olin Bicinka? Bobík ? Saatan ? Lukáš Pařík ? Typhoons ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Na to,že na začátku tydne pomalu nikdo nechtěl jet,se nám to hezky rozrůstá.Jen tak dál fabiáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Na to,že na začátku tydne pomalu nikdo nechtěl jet,se nám to hezky rozrůstá.Jen tak dál fabiáci to jo, jen doufám, že ty otazníkáci taky dorazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesel Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 No já jsem se zaregistroval tady na fóru loni v srpnu i s členským poplatkem, ale nemám nic v ruce. Ani v sekci "členové Fabia clubu" nejsem vidět, byť ve svém profilu mám členské číslo 893. Tak uvidíme jak to bude s členskou kartou a samolepkama. Jediné, jak se mohu na první pohled identifikovat jsou jestě staré samolepky www.skoda-fabia-club.cz, které mám nalepené na autè a které jsem sehnal tady na fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 (editace) No já jsem se zaregistroval tady na fóru loni v srpnu i s členským poplatkem, ale nemám nic v ruce. Ani v sekci "členové Fabia clubu" nejsem vidět, byť ve svém profilu mám členské číslo 893. Tak uvidíme jak to bude s členskou kartou a samolepkama. Jediné, jak se mohu na první pohled identifikovat jsou jestě staré samolepky www.skoda-fabia-club.cz, které mám nalepené na autč a které jsem sehnal tady na fóru. Ale forum nemá s klubem nic společnýho.Teď jsem koukal do klubu a tam nejsi.Zaplatil jsi členský poplatek jak bylo uváděno na stránkách klubu??Tímhle problémem je lepší obrátit se přímo na Olina Editováno: 3. Duben 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesel Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Ale forum nemá s klubem nic společnýho.Teď jsem koukal do klubu a tam nejsi.Zaplatil jsi členský poplatek jak bylo uváděno na stránkách klubu??Tímhle problémem je lepší obrátit se přímo na Olina No jasně že jsem zaplatil členský poplatek 400,- Kč - při registraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Blbej dotaz. kdyz se ted zaregistruju a pošlu peníze, mám šanci si kartu a samolepku taky vyzvednout?? Kouzelník opravdu nejsem, ale Ti co zaplatili roční poplatek do 31.3.2008 a nebo se registrovali po 1.12.2008 kartičky mají hotové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.