Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Kouzelník opravdu nejsem, ale Ti co zaplatili roční poplatek do 31.3.2008 a nebo se registrovali po 1.12.2008 kartičky mají hotové.

joo v pohodě, jen se ptam, netušim jak vypadaj, jestli tam je jméno atd...

Vloženo

Zde obrázek nálepky:

Jsou bud nalé písmo jako na obrásku, nebo velké (hůlkové). V barvě stříbrné nebo černé a ve dvou velikostech, malá 20 cm (na orázku) a velká 65 cm.

Malá stojí 40,-Kč, velká 80,-Kč

post-5-1207249241_thumb.jpg

Vloženo
No to sem ale jantar, tohle mi uniklo a letošek jsem zatím teda na sekeru. Ale teď hned jdu to kilo poslat. Díky Standis za info, tím se vše asi vysvětluje.

Nemáš zač,kamarádům kombíkářům se musí pomáhat :palec2:

Vloženo
Zde obrázek nálepky:

Jsou bud nalé písmo jako na obrásku, nebo velké (hůlkové). V barvě stříbrné nebo černé a ve dvou velikostech, malá 20 cm (na orázku) a velká 65 cm.

Malá stojí 40,-Kč, velká 80,-Kč

já bych chtěla malou černou, jde to i bez registrace, nebo taky až po?

Vloženo
Ne, můžeš ji mít také

:skoda:

Ale pokud má dnes někdo ještě nějakou otázku, jsem dnes stále zde

:kol-147:

jí ti už děkuju a jednu si zamlouvám :) On tě tu človék moc nepotká :)

Vloženo (editace)

jen budeme doufat že bude počasí... :feve:a že bych si taky vzal po x letech co jsem tu kartičku? lol

Editováno: , autor: mira
Vloženo
Poslední dobou nevím kde mi hlava stojí. Těd jsme s Pticou napravili velký HŘÍCH, kterým byly kartičky.

Oline, mrkni pak na mail (poplatek, kartička, samolepka). Doufám, že nějaké samolepky zbydou i na mě :help:

Vloženo
Poslední dobou nevím kde mi hlava stojí. Těd jsme s Pticou napravili velký HŘÍCH, kterým byly kartičky.

Tak to gratuluji k napravení,na začátek velký skok :palec2:

Vloženo

Jo počasí musí klapnout.....a taky třebas ještě přibudou nějaký lidi a bude nás víííc....

Povezu ssebou Janině a mira(ovi) nějaké doplnky....kdyby někdo něco chtěl dejte předem vědět...

Dakie:Kua to je jiná...koukej dorazit.... :palec2:

Vloženo

Ahoj, prosím tě, šlo by tu kartičku poslat po Bobíkovi, když tam pojede? Já se tam teď nedostavím. Jo a ta velká sámoška to je ta, jak si ji někdo dává pod přední stěrače? Díky

Vloženo
Jo počasí musí klapnout.....a taky třebas ještě přibudou nějaký lidi a bude nás víííc....

Povezu ssebou Janině a mira(ovi) nějaké doplnky....kdyby někdo něco chtěl dejte předem vědět...

Dakie:Kua to je jiná...koukej dorazit.... :palec2:

No jo, ale Dakie tam nejede kvůli nám, ale kvůli kartičce :D

Vloženo
Ahoj, prosím tě, šlo by tu kartičku poslat po Bobíkovi, když tam pojede? Já se tam teď nedostavím. Jo a ta velká sámoška to je ta, jak si ji někdo dává pod přední stěrače? Díky

Tek at se Bobík přihlásí :kol-135:

Vloženo
No jo, ale Dakie tam nejede kvůli nám, ale kvůli kartičce :D

Myslím, že kdyby se tady neukázal Olin, že by víc lidí přemýšlelo,jestli mají přijet, ale díky Olinovi a kartičkám přijedou všichni :D

Vloženo
Koukám Olin to tu našel :D

No je psanej čas 14:00 od kolika do cca kolika se pojedou forumule, že by jsme trochu hejbli s časem srazu? ;)

Na Nově od 13-16

:w00t1:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...