Standis Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 No jasně že jsem zaplatil členský poplatek 400,- Kč - při registraci. já platil taky v říjnu a na tenhle rok se platilo po Novým roce,ten máš taky? http://fabiaclub.skodahome.cz/501-skoda-fabia-club-2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Kouzelník opravdu nejsem, ale Ti co zaplatili roční poplatek do 31.3.2008 a nebo se registrovali po 1.12.2008 kartičky mají hotové. joo v pohodě, jen se ptam, netušim jak vypadaj, jestli tam je jméno atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesel Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 já platil taky v říjnu a na tenhle rok se platilo po Novým roce,ten máš taky?http://fabiaclub.skodahome.cz/501-skoda-fabia-club-2008 No to sem ale jantar, tohle mi uniklo a letošek jsem zatím teda na sekeru. Ale teď hned jdu to kilo poslat. Díky Standis za info, tím se vše asi vysvětluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Takže i Losky bude mít pěknou kartičku???)))))) Poplatky jsem platil už 2:))) A samolepku bych taky bral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Zde obrázek nálepky: Jsou bud nalé písmo jako na obrásku, nebo velké (hůlkové). V barvě stříbrné nebo černé a ve dvou velikostech, malá 20 cm (na orázku) a velká 65 cm. Malá stojí 40,-Kč, velká 80,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 No to sem ale jantar, tohle mi uniklo a letošek jsem zatím teda na sekeru. Ale teď hned jdu to kilo poslat. Díky Standis za info, tím se vše asi vysvětluje. Nemáš zač,kamarádům kombíkářům se musí pomáhat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Zde obrázek nálepky:Jsou bud nalé písmo jako na obrásku, nebo velké (hůlkové). V barvě stříbrné nebo černé a ve dvou velikostech, malá 20 cm (na orázku) a velká 65 cm. Malá stojí 40,-Kč, velká 80,-Kč já bych chtěla malou černou, jde to i bez registrace, nebo taky až po? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Ne, můžeš ji mít také Ale pokud má dnes někdo ještě nějakou otázku, jsem dnes stále zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Ne, můžeš ji mít také Ale pokud má dnes někdo ještě nějakou otázku, jsem dnes stále zde jí ti už děkuju a jednu si zamlouvám On tě tu človék moc nepotká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Já si určitě taky jednu vezmu,ale ještě jsem se nerozhodl jakou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Poslední dobou nevím kde mi hlava stojí. Těd jsme s Pticou napravili velký HŘÍCH, kterým byly kartičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 (editace) jen budeme doufat že bude počasí... :feve:a že bych si taky vzal po x letech co jsem tu kartičku? Editováno: 3. Duben 2008, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesel Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Poslední dobou nevím kde mi hlava stojí. Těd jsme s Pticou napravili velký HŘÍCH, kterým byly kartičky. Oline, mrkni pak na mail (poplatek, kartička, samolepka). Doufám, že nějaké samolepky zbydou i na mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Poslední dobou nevím kde mi hlava stojí. Těd jsme s Pticou napravili velký HŘÍCH, kterým byly kartičky. Tak to gratuluji k napravení,na začátek velký skok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Jo počasí musí klapnout.....a taky třebas ještě přibudou nějaký lidi a bude nás víííc.... Povezu ssebou Janině a mira(ovi) nějaké doplnky....kdyby někdo něco chtěl dejte předem vědět... Dakie:Kua to je jiná...koukej dorazit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Tak se z toho klube celkem slusna slezina. Koukam ze Olin je s kartickama poradnej tahak ... uz se tesim na poradny kary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Poslední dobou nevím kde mi hlava stojí. Těd jsme s Pticou napravili velký HŘÍCH, kterým byly kartičky. Ahoj, prosím tě, šlo by tu kartičku poslat po Bobíkovi, když tam pojede? Já se tam teď nedostavím. Jo a ta velká sámoška to je ta, jak si ji někdo dává pod přední stěrače? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Jo počasí musí klapnout.....a taky třebas ještě přibudou nějaký lidi a bude nás víííc....Povezu ssebou Janině a mira(ovi) nějaké doplnky....kdyby někdo něco chtěl dejte předem vědět... Dakie:Kua to je jiná...koukej dorazit.... No jo, ale Dakie tam nejede kvůli nám, ale kvůli kartičce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Ahoj, prosím tě, šlo by tu kartičku poslat po Bobíkovi, když tam pojede? Já se tam teď nedostavím. Jo a ta velká sámoška to je ta, jak si ji někdo dává pod přední stěrače? Díky Tek at se Bobík přihlásí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 No jo, ale Dakie tam nejede kvůli nám, ale kvůli kartičce Jo četl jsem...ale tak snad se neotočí na patě a zase nepoletí hned z5.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 No jo, ale Dakie tam nejede kvůli nám, ale kvůli kartičce Myslím, že kdyby se tady neukázal Olin, že by víc lidí přemýšlelo,jestli mají přijet, ale díky Olinovi a kartičkám přijedou všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Jo četl jsem...ale tak snad se neotočí na patě a zase nepoletí hned z5.... snad ne, kdyžtak za nim pošlem trhače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Tek at se Bobík přihlásí jj, dohodnu se s ním. Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Koukám Olin to tu našel No je psanej čas 14:00 od kolika do cca kolika se pojedou forumule, že by jsme trochu hejbli s časem srazu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Koukám Olin to tu našel No je psanej čas 14:00 od kolika do cca kolika se pojedou forumule, že by jsme trochu hejbli s časem srazu? Na Nově od 13-16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.