Duben 3, 200817 r to sem si našel taky, že v televizi je to od jedný do čtyr, náčelníku Jenže dávat pak sraz na pátou je drobásko pozdě a už bude chladno a nevlídno, zima bude lézt za nehty. Začne foukat od Ikey a Mekáče. Tak já teda navrhuji, přesunout čas na 16:00 a opozdilci dokoukavší Formuláky dorazí o chvilu déle. Což?
Duben 3, 200817 r Mě je to celkem putna, ale jelikož chci chitit Olina a nebyt tam cely den tak asi dorazime o neco pozdeji. Jeste se dohodneme s Bobesem. Upraveno Duben 3, 200817 r od Mates_XIV
Duben 4, 200817 r Autor Já za sebe říkám 16h na pikaču.... Budu tam v 14H Souhlasim, také asi budeme dříve
Duben 4, 200817 r formule jsou na prd,jezdej pořád do kolečka lol Taky si myslim ... po rovině umí jezdit každej. Dal bych jim tam stromy kolem trate to by si rozmysleli poslat to trosku dal
Duben 4, 200817 r Taky si myslim ... po rovině umí jezdit každej. Dal bych jim tam stromy kolem trate to by si rozmysleli poslat to trosku dal rally je větší masakr
Duben 4, 200817 r rally je větší masakr To je ten pravej adrenalin já preferuju také tento sport ... jen od jisté dobry ten škodovácký nestojí za moc. A když vidím S2000 no o tom spíš někdy osobně
Duben 5, 200817 r po dnešní "bojové" poradě s Mates XIV odjezd z Mladé Boleslavi v 13:15 až 13:30 od SHELLky a na tempomatích 110 příjezd na Čerňák v 14:00 Kdo pojedete přes MB, tak se přidejte
Duben 5, 200817 r je mi blbě, chtěl jsem, ale nepřijedu, asi jsem něco přechodil a pořád se mi to vrací, jsem jak po infarktu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.