najmis Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Já sem tam taky ve 2h sem zkoušel noční focení... asi by to chtělo stativ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Já sem tam taky ve 2h sem zkoušel noční focení... asi by to chtělo stativ... vypada tojako kdyby jsi malinko hebnuj fotakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 jj při nočním režimu zaostřuje dlouho...jstačí trochu a je to.. ale není to zas tak špatný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Pokud nejsi profesionál,tak je to pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 po dnešní "bojové" poradě s Mates XIV odjezd z Mladé Boleslavi v 13:15 až 13:30 od SHELLky a na tempomatích 110 příjezd na Čerňák v 14:00Kdo pojedete přes MB, tak se přidejte já jedu do bolky ale až nějak po 13 hod., tam něco pobudu a dorazim pak do práglu, tak tam snad ještě někdo budete na net už se asi jen tak nedostanu, tak kdyžtak budu žhavit mob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 já se nedostavím... není čím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 OK tak budu na těch 13:30 na Shellce v MB tak se tam srazíme..tempomat? co to je? zkusím to do rána pošašit a pár kabílků popájím at ho mam taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 po dnešní "bojové" poradě s Mates XIV odjezd z Mladé Boleslavi v 13:15 až 13:30 od SHELLky a na tempomatích 110 příjezd na Čerňák v 14:00Kdo pojedete přes MB, tak se přidejte Bojová porada byla dobrá. Kdybych vzal sedivou káru to by taky jiste prijelo více lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Tak snad se objevím taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 No super... se ještě neznáme osobně..rád si to nechám zkritizovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Bojová porada byla dobrá. Kdybych vzal sedivou káru to by taky jiste prijelo více lidi Tak to každopádně, bojovka byla luxusní . Vzít tu kárku zítra, tak je účast obrovská Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Tak to každopádně, bojovka byla luxusní . Vzít tu kárku zítra, tak je účast obrovská Kolikrat se ti postesti svezt se 3x1,2 no zítra bude přes den příprava cvrčka na výlet abych neprijel zasranej jako posledně a pak už hura směr Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Kolikrat se ti postesti svezt se 3x1,2 no zítra bude přes den příprava cvrčka na výlet abych neprijel zasranej jako posledně a pak už hura směr Praha Asi bych to stou přípravou nepřeháněl, já svého miláčka asi nechám v garáži a zvolím náhradní řešení Tak alespoň obrázek mé předělané muziky, vše nové (přední i zadní repro včetně centru), také podlahy s bednou a plata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Tý vole, tak to je masakrální Když bude chcát (jako teď) tak by jsme se mohli jet schovat ke kinu do garáží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesel Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Tý vole, tak to je masakrální Když bude chcát (jako teď) tak by jsme se mohli jet schovat ke kinu do garáží Můj souhlas, chtělo by to ňákou velkou garáž. Zatim teda počasí na ho.no . Případná další alternace úkrytu - garáže v Ikea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 však Ikea je hned vedle kina. Normálka se slezem na parkovišti a když bude moc lejt, tak skočíme do aut a pojedeme se skovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 To Olin: Tak takhle zprzněnou palubku jsem už hodně dlouho neviděl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Asi bych to stou přípravou nepřeháněl, já svého miláčka asi nechám v garáži a zvolím náhradní řešení Tak alespoň obrázek mé předělané muziky, vše nové (přední i zadní repro včetně centru), také podlahy s bednou a plata a učastník tuzing capu lol jinak pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 však Ikea je hned vedle kina. Normálka se slezem na parkovišti a když bude moc lejt, tak skočíme do aut a pojedeme se skovat Tak až přijedu, tak Vás někde najdu. JU a ještě jedna změna na čumáčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 však Ikea je hned vedle kina. Normálka se slezem na parkovišti a když bude moc lejt, tak skočíme do aut a pojedeme se skovat Tak spon mi odpadla starost s mytim auta. S mejma kolama za mokra nema cenu neco lestit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 jj mejt to fakt nemá cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Tak v tomhle počasí by ani psa nevyhnal, natož MELLA, takže nevím, nevím - navíc by mi zmoklo auto........takže to nejspíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 njn, ty červený FRS na dešti reznou, ale stříbrný víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Zase na druhou stranu by mi to déšť aspoň trochu umyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Vezmi si jelenici a pak to jen otřeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.