Tomas_ek Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 cca do 15:00 bude chcát, pak bude hezky http://www.chmi.cz/meteo/ov/aladin/results...test&all=on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Třeba mi aspoň na místě někdo poradíte, proč mám nafťák a mám vyšší spotřebu, než kolega s HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 jo, to já nevím, já mám MPi a jezdím průměrně za 8,5 ,ale pod těch pět to opravdu jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 To OLin: nevypadá to špatně,je vidět,že si umíš vyhrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Aktuální předpověď: Na jižním městě už neprší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Michle - právě začalo a pokračuje to na Jižňák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 vy stěma časama teda hejbete...tak ve dvě tam....Najmis nezapomeň na mě to vzít..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Míro, ale sníh není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesel Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Michle - právě začalo a pokračuje to na Jižňák. V Měcholupech to teď vypadá jakeš takeš (po dešti). Ale vidim od sebe na Čerňák a vypadá to, že je to tam bez deště - viz aktuální foto (horizont za betonárkou). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Až dorazíme na Čerňák, tak už budou holky chodit v minisukních a vopalovat se :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Až dorazíme na Čerňák, tak už budou holky chodit v minisukních a vopalovat se :D to by šlo,jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Tak tomu věří snad jen Bobík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Tady svítí sluníčko a mám naleštěno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Ten Džunior vpravo, nebo ta plechovka vlevo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 to v pravo není junior Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Já vím, chtěl jsem jen podráždit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 a ke všemu je sousedů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 tak přece jen máme nácvik,tak kurna nejedu :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 6. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 (editace) Tak tady pár fotek z dneška, počasí nakonec celkem vyšlo, bylo to super Editováno: 6. Duben 2008, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 týý jo který štastlivec to startuje?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 týý jo který štastlivec to startuje?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 6. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 týý jo který štastlivec to startuje?? no já ti nevim, někdo tam šel nakupovat a už nenastartoval...tak mu kluci píchli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 bylo fajn příště si zase vezmu bílou mikinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 6. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 bylo fajn příště si zase vezmu bílou mikinu Jo vem, Dastymu to vyřídíme..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 tak sem rád, že sem se zastavil aspoň na chvíli sice sem byl s tou károu pro smích, ale někdo makat musí Janina: super fotky! a Dasty je fakt nádhernej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.