Publikováno Červenec 15, 200619 r jsou potřeba nějaké změny elektroinstalace ( přepojení pinů) u Octavie 2002 pro zapojení maxidotu ? Výbava je Elegance rádio Symphony CD,původní panel přístrojů má MFA. Díky
Říjen 19, 200618 r jde ale cena je někde jinde hledej v instalačních manuálech přestavbu na 3. generaci
Říjen 19, 200618 r jde ale cena je někde jindehledej v instalačních manuálech přestavbu na 3. generaci cena je v riti
Říjen 19, 200618 r no ono mozna i v r.v. 2001 bude nutny prekopat to na 3.generaci...ja sam to udelat musim pac 3.generace se davala az od 05/2001...
Říjen 19, 200618 r nebo magory Ja to tam chtel, ale cena me presvedcila, ze za ty prachy dam radsi tlumice a hromadu dalsich veci, nez par svetylek
Říjen 19, 200618 r vazne?no tak to sem se dovedel, az ted...kazdej mi dodnes tvrdil, ze mi to nepujde, kdyz mam jen 2.5 generaci, mno nevadi...aspon to budu mit i s dverma...!!! za tu cenu...
Říjen 19, 200618 r Mam tri otazky: 1.pokud mam 2,5. generaci potrebuju jiny budiky s maxi-dotem nez na 3. generaci komfortky?? 2. Mam TDI potrebuju teda budiky pro TDI? Nebo by sly i z RS...Minimalne bude problem s jinym otackomerem..nebo me ceka i jinej zadrhel.. :-( 3. Jak zjistim po jakym typu budiku s maxi-dotem se mam koukat..abych si pak neco neprivez domu a nezjistil ze je mi to na... Diky :-)
Říjen 20, 200618 r Na 2,5 nepůjdou vystřelováky stejně jako na TDi nemůžeš dát budíky z RS. Koukat ne máš po budíku na TDi-v Etce máš číslo nebo to přenech těm,kdo je mají a shánějí(třebas já )
Říjen 20, 200618 r ja sem vedel, ze by mi tam neco neslo, co sem chtel.... mno tak budu mit aspon vystrelovaky, musim se necim utesit...
Říjen 20, 200618 r Půl hodiny+-3000 Myslíš, že si to viem spraviť sám, alebo to mám dať niekomu kto sa v tom vyzná ? Lebo neviem, kde v BA, a aby nebola cena daleko vyssia. A co k tomu budem potrebovat ? Nie je niekde návod ?
Říjen 20, 200618 r vazne?no tak to sem se dovedel, az ted...kazdej mi dodnes tvrdil, ze mi to nepujde, kdyz mam jen 2.5 generaci, mno nevadi...aspon to budu mit i s dverma...!!! za tu cenu... Nepsal jsem ti náhodou, že ti půjde vše, kromě dveří?
Říjen 21, 200618 r ty si rikal, ze si nejsi jistej, ze se mam optat! tak sem se optal a bylo mi receno, ze prej bude lepsi, kdyz se ten maxik da rovnou na 3.generaci...tak ja nevim!
Říjen 21, 200618 r Zajímalo by mě jestli jde Maxidot do rv98 a co to obnáší. Stačí vyměnit jenom budíky nebo ne?
Říjen 21, 200618 r no to nestaci, musis udelat celkovou prestavbu na komfortku 3.generace ( tzn. vymenit komfortku, zamky, jednotky dveri, budiky.. ) a jestli mas r.v.98 tak mam zatoo, ze musis vymenit i jenotku bagu, zkusenejsi kolegove jiste potvrdi ci vyvrati...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.