kenny1 Vloženo 15. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2006 jsou potřeba nějaké změny elektroinstalace ( přepojení pinů) u Octavie 2002 pro zapojení maxidotu ? Výbava je Elegance rádio Symphony CD,původní panel přístrojů má MFA. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2006 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny1 Vloženo 15. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2006 stručně a jasně - díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Zdravim vsetkych. Da sa namontovat do O1 Elegance s PP, r.v.2001 maxidot ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Ako je náročná výmena a kolko to asi stojí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Půl hodiny+-3000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raju Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Da se i do O 1 rv 99 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 jde ale cena je někde jinde hledej v instalačních manuálech přestavbu na 3. generaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 jde ale cena je někde jindehledej v instalačních manuálech přestavbu na 3. generaci cena je v riti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 to je jen pro nadšence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 nebo magory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 no ono mozna i v r.v. 2001 bude nutny prekopat to na 3.generaci...ja sam to udelat musim pac 3.generace se davala az od 05/2001... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 maxidot jde i u 2,5,jediné co to nebude zobrazovat jsou otevřené dveře,jinak vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 nebo magory Ja to tam chtel, ale cena me presvedcila, ze za ty prachy dam radsi tlumice a hromadu dalsich veci, nez par svetylek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 vazne?no tak to sem se dovedel, az ted...kazdej mi dodnes tvrdil, ze mi to nepujde, kdyz mam jen 2.5 generaci, mno nevadi...aspon to budu mit i s dverma...!!! za tu cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 btw...ale na komfortku 2.5 generace by mi nefungovaly vystrelovaky, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Mam tri otazky: 1.pokud mam 2,5. generaci potrebuju jiny budiky s maxi-dotem nez na 3. generaci komfortky?? 2. Mam TDI potrebuju teda budiky pro TDI? Nebo by sly i z RS...Minimalne bude problem s jinym otackomerem..nebo me ceka i jinej zadrhel.. :-( 3. Jak zjistim po jakym typu budiku s maxi-dotem se mam koukat..abych si pak neco neprivez domu a nezjistil ze je mi to na... Diky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Na 2,5 nepůjdou vystřelováky stejně jako na TDi nemůžeš dát budíky z RS. Koukat ne máš po budíku na TDi-v Etce máš číslo nebo to přenech těm,kdo je mají a shánějí(třebas já ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 ja sem vedel, ze by mi tam neco neslo, co sem chtel.... mno tak budu mit aspon vystrelovaky, musim se necim utesit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Půl hodiny+-3000 Myslíš, že si to viem spraviť sám, alebo to mám dať niekomu kto sa v tom vyzná ? Lebo neviem, kde v BA, a aby nebola cena daleko vyssia. A co k tomu budem potrebovat ? Nie je niekde návod ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 vazne?no tak to sem se dovedel, az ted...kazdej mi dodnes tvrdil, ze mi to nepujde, kdyz mam jen 2.5 generaci, mno nevadi...aspon to budu mit i s dverma...!!! za tu cenu... Nepsal jsem ti náhodou, že ti půjde vše, kromě dveří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 ty si rikal, ze si nejsi jistej, ze se mam optat! tak sem se optal a bylo mi receno, ze prej bude lepsi, kdyz se ten maxik da rovnou na 3.generaci...tak ja nevim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 Zajímalo by mě jestli jde Maxidot do rv98 a co to obnáší. Stačí vyměnit jenom budíky nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 no to nestaci, musis udelat celkovou prestavbu na komfortku 3.generace ( tzn. vymenit komfortku, zamky, jednotky dveri, budiky.. ) a jestli mas r.v.98 tak mam zatoo, ze musis vymenit i jenotku bagu, zkusenejsi kolegove jiste potvrdi ci vyvrati... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.