mino22 Vloženo 19. Březen 2019 Sdílet Vloženo 19. Březen 2019 Konecne som nasiel BSG za dobru cenu , teda skoro zadarmo , ale BSG 3C0 937 049 AJ je z VW Touran. Neviete prosim Vas ci to bude problem? Cislo sedi , je to 30 byte, podla mna by corner mal fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 23. Březen 2019 Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 Po dlhej dobe Corner funkcny. BSG dorazila , dnes som ju vymenil a odskusal. Pracuje tak ako má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 30. Březen 2019 Sdílet Vloženo 30. Březen 2019 jen se chci pro jistotu zeptat v mlhovkach po fl sou H8?? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
desmosedici76 Vloženo 17. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2019 (editace) Ahoj, prosím vás mohl by někdo poradit proč mi nefunguje Corner na O2 My08 když jsem podle návodu v Bytu 23 v bitu 3-4 zvolil 08 Turn light via Fog light? Jednotka 3C8 937 049E Kódování E98A0F111004140043110D000000000000097F065C000008000000000000 Díky Vyřešeno! Editováno: 25. Listopad 2019, autor: desmosedici76 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Kubát Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Prosím někdo návod kodování corner přes vcds na octavii II před fl? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Napřed je potřeba vědět zda máš ŘJ která to podporuje a jak na to tady snad najdeš, ne? Stejně jako tu ŘJ. Řekl bych že dokonce na této straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 jen takovej mensi poznate mam CL zaply pres Caristu. 1. jsem sjistil, ze se mi prisviceni zapina uz pri rychlosti nad 50, pac sem projizdel kruhac, ktery jde projet rychle a koukam ze se prisvetluje bok a kouknu na maxik a tam 52. 2. Je zajimave, ze kdyz doma zapnu svetla, tak to funguje hned, ale kdyz jedu z prace, tak to zacne prisvetlovat az po x km. a porad mi nejde na blinkr :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 Blinkr musíš zapnout páčku naplno, ne jenom ťuknout na trojblik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 jj vim ;-) uz sem auto s touto funkci mel;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 U mňa sa corner(hmlovky) rozsvieti aj dlhším podržanim smerovky pri stojacom aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Samozrejme. Blinkr ma sice 2 polohy - "pruzna" pro trojblik a s aretaci, ale kontakt je tam jen jeden. Auto tyto 2 stavy rozlisuje jen podle delky spojeni kontaktu. Takze pokud packu drzis v poloze pro trojblik, auto to vyhodnoti tak, ze je packa az v aretaci. Pokud naopak packu das az do aretace a okamzite ji zase vratis zpet, auto to vyhodnoti jen jako trojblik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 (editace) Pisal som to preto , lebo pri stojacom aute a pri zapnutí smerovky do aretovanej polohy tusim nesvietil corner , iba pri otocení volantom, alebo podrzaní packy. Ale to sa asi zasa mylim. Overim to. EDIT: Je to tak ako pisal LucasCZ . Už v tom mám chaos. Editováno: 6. Únor 2020, autor: mino22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 spravne by to melo sviti: na blinkr- jedna strana na otoceni volantu- jedna strana na zpatecku- obe strany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Ano, to pises spravne. Jen pred FL na zpatecku nereaguje, to umi az FL. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 jj vlastne jo, u dvojkove fabky pred fl, to na zpatecku nejelo:-) ehm nesvitilo:-) me hlavne prekvapilo, ze to prisvetluje uz nad 50 km/hod, kdyz to ma ukazovat pod 40km/hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 To me prekvapuje taky. Ja mam pred FL a nad 50 mi to urcite nesviti. Jsem si celkem jisty, ze mi to nesviti ani nad 40. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joystyk Vloženo 21. Červen 2020 Sdílet Vloženo 21. Červen 2020 Ahoj, koupil jsem novou jednotku 3C0937049AJ, a budu se chystat vyměnit za svoji 3C0937049E. Nejsme si jist, zda jednotky jen tak mohu vyměnit, nebo je třeba něco udělat předem než je fyzicky vyměnim. Jak mám postupovat s kódováním. Mám si z té E opsat nastavení a to samé poté nastavit na AJ. Následně pak kódovat nové funkce. Nebo je postup jiný? Budu rád za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 13. Září 2021 Sdílet Vloženo 13. Září 2021 Ahoj, nedávno jsem měnil BSG jednotku k vůli corneru... jednotku jsem vyměnil, nakódoval, ale zjistil jsem, že mi od té doby (pravděpodobně) nesvítí levé zadní couvací světlo a nejde komfortní dojezd pravého předního okna u spolujezdce (ostatní jdou, a ano vím, že se musí naučit pozice). Přehlédl jsem něco, nebo to spolu nesouvisí? Je tu někdo z moravskoslezského kraje, kdo by se na to podíval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 26. Září 2021 Sdílet Vloženo 26. Září 2021 Tak jsem si poradil, blbě jsem to nakódoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vincek212008 Vloženo 20. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2022 Ahoj, je tu nekdo z okoli Krnova, Opavy, Bruntalu, kdo by mi nakodoval funci corner ? Octavia 2 1.9tdi 2008. Dojedu, zaplatim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.