asdfg1 Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Gracho: co obnasa vymena? Ako je to s aktivovanim druhej zadnej hmlovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Ahoj všem, jsem teď druhý týden majitelem Octavie II Combi 1,9 TDi (r.v.2008, MR asi 2009 - auto bylo poprvé přihlášeno v září). Hledám někoho v Praze, popř. Mladé Boleslavi, kdo by byl schopen/ochoten mi nakódovat (pokud to tedy jednotka dovolí, což nevím...) následující: - corner funkci - zamykání při jízdě - a pokud jde vypnout automatické svícení hlavními světly. Díky moc. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Pres den centrum Prahy - parkovani v pohode a vikendy a vecery Milovice - klidne se ozvi, co pises neni problem nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan2504 Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 Zdravím.Mám O II r.v.11/05.Chtěl bych vypnout denní svícení a zapnout funkci Corner,aby mlhovky přisvědcovaly do zatáček.Jsem z Prahy.Udělá mi to někdo? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 corner nenastavíš, nemáš na to BSG.. vypnout denní svícení není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan2504 Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 corner nenastavíš, nemáš na to BSG.. vypnout denní svícení není problém děkuji za odpověď,ale hledám někoho kdo mi vypne denní světla a zapne corner i s výměnou BGS.Neumím to.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 třeba rolbař umí a nebude sám, taky Vaša ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 Treba ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nunyski Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Ne blinkry se musí dokodovat zvlašt alespon u mě to tak bylo tak že Byte 14 na 1. misto 8 tim aktivujes Corner a pak aby poslouchal na blinkry Byte 17 Binarni kodovani a na poslednim místě misto 0 dat 1 a funguje to na You tobe je krasny video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fery.Dolezal Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Ahoj mám Octavii II combi 2,0 TDI r.v. 2007 MR 2008 a chtěl bych si nechat nakódovat funkci CORNER jestli by mi to teda do mého auta šlo a jednotka by to dovolila. Byl by někdo schopen a ochoten v Pardubickém či Hradeckém kraji mi to nakódovat? Děkuji moc Fanda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 půjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kome Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Čau ,ja mám OII 2011/9 - jak poznam jestli je mozne aktivovat corner funkci mlhovek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 pokud máš mlhovky, tak to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kome Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Mlhovky mám. Můžete mi někdo doporučit na koho se v Praze obrátit. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 po 19.3. není problém aktivovat v Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Zdravím, mám OII 2005, jakou mám sehnat BSG abych z auta - resp. funkcí vytěžil maximum??? Pro představu, mám nastavené coming home, leaving home, 2 zpátečky, 2 mlhovky zadní, Ameriku, denní svícení přes mlhovky. Dál bych chtěl corner, zadní mlhovky jako brzdu, panické brždění, houknutí při odemčení/zamčení auta, zavření oken na jeden stisk DO. Pokud by šly ještě další vychytávky tak samo taky... Zatím nemám Maxidot, ale v plánu letos je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 No ja myslim, že niekedy je menej viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 stringo: cornery - potrebujes novou jednotku zavreni a otevreni oken na kratke stisknuti nejde, musel bys zmenit ovladac a upravit ho, nejde to jen kodovanim na houknuti potrebujes origo alarm panicke brzdeni ti pujde i ted mlhovky k brzdovkam taky, ale policajti to dost resi, obzvlast jestli jezdis hodne po meste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 stringo: cornery - potrebujes novou jednotku zavreni a otevreni oken na kratke stisknuti nejde, musel bys zmenit ovladac a upravit ho, nejde to jen kodovanim na houknuti potrebujes origo alarm panicke brzdeni ti pujde i ted mlhovky k brzdovkam taky, ale policajti to dost resi, obzvlast jestli jezdis hodne po meste Tak na cornery potřebuju jakou jednotku, celou BSG, nebo podvolantovku? Zavírání oken řešit nebudu Mám náklonové čidlo a senzor mnitřního prostoru - obojí houká a bliká směrovkama (je tohle origo alarm?) Jak nakodovat panicke brzdění, v BITech se to nenabídlo, stejně jako ty zadní mlhovky jako brzdovky Myslíš, že to řeší PČR? Podle mě si toho člověk u octavie ani nevšimne, když je to celkem hezky udělané -světla v kuse, tak ty brzdovky osvítí taky celé to červené pole, toho bych se moc nebál, v dešti to je lépe vidět, jel jsem za RSem a měl to a fakt to vypadlalo pěkně a dokonce to bylo podle mě i lepší, člověk vidí víc červené a intuitivně přibržďuje víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 spravnou jednotku na cornery najdes v tomhle tematu kdyz ho projdes, je potreba vymenit centralni jednotku, podvolantovka se nemusi menit. origo alarm to byt muze a nemusi, napis kodovani jake mas ted a jednotku a pak ti mozna nekdo poradi jinak ano myslim PCR - a lepsi to moc neni jen z toho boli oci a ver mi rozdil je hodne videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Myslíš, že to řeší PČR? Podle mě si toho člověk u octavie ani nevšimne, když je to celkem hezky udělané -světla v kuse, tak ty brzdovky osvítí taky celé to červené pole, toho bych se moc nebál, v dešti to je lépe vidět, jel jsem za RSem a měl to a fakt to vypadlalo pěkně a dokonce to bylo podle mě i lepší, člověk vidí víc červené a intuitivně přibržďuje víc... Je to uhel pohledu. Já bych nejradeji napráskal tomu, kdo jede predemnou, a když brzdí, tak mi to vypaluje oči. A nebo když má mlhovky a jenom trochu prší. A nebo ani neprší, je jasná noc ale sviti jako vanočný stromeček. Ve predu i vzadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haillender Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Ahoj mam oct2 2006 denní svícení esp? To nakodovat pujde nebo taky musím mít BSGnovou ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Denne svietenie pojde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 corner nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.