Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj všem, jsem teď druhý týden majitelem Octavie II Combi 1,9 TDi (r.v.2008, MR asi 2009 - auto bylo poprvé přihlášeno v září). Hledám někoho v Praze, popř. Mladé Boleslavi, kdo by byl schopen/ochoten mi nakódovat (pokud to tedy jednotka dovolí, což nevím...) následující:

- corner funkci

- zamykání při jízdě

- a pokud jde vypnout automatické svícení hlavními světly.

Díky moc.

Honza

Vloženo

corner nenastavíš, nemáš na to BSG.. vypnout denní svícení není problém

děkuji za odpověď,ale hledám někoho kdo mi vypne denní světla a zapne corner i s výměnou BGS.Neumím to.Díky

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ne blinkry se musí dokodovat zvlašt alespon u mě to tak bylo tak že Byte 14 na 1. misto 8 tim aktivujes Corner a pak aby poslouchal na blinkry Byte 17 Binarni kodovani a na poslednim místě misto 0 dat 1 a funguje to na You tobe je krasny video.

Vloženo

Ahoj mám Octavii II combi 2,0 TDI r.v. 2007 MR 2008 a chtěl bych si nechat nakódovat funkci CORNER jestli by mi to teda do mého auta šlo a jednotka by to dovolila. Byl by někdo schopen a ochoten v Pardubickém či Hradeckém kraji mi to nakódovat?

Děkuji moc

Fanda

Vloženo

Zdravím, mám OII 2005, jakou mám sehnat BSG abych z auta - resp. funkcí vytěžil maximum??? Pro představu, mám nastavené coming home, leaving home, 2 zpátečky, 2 mlhovky zadní, Ameriku, denní svícení přes mlhovky. Dál bych chtěl corner, zadní mlhovky jako brzdu, panické brždění, houknutí při odemčení/zamčení auta, zavření oken na jeden stisk DO. Pokud by šly ještě další vychytávky tak samo taky... Zatím nemám Maxidot, ale v plánu letos je.

Vloženo

stringo:

cornery - potrebujes novou jednotku

zavreni a otevreni oken na kratke stisknuti nejde, musel bys zmenit ovladac a upravit ho, nejde to jen kodovanim

na houknuti potrebujes origo alarm

panicke brzdeni ti pujde i ted

mlhovky k brzdovkam taky, ale policajti to dost resi, obzvlast jestli jezdis hodne po meste

Vloženo

stringo:

cornery - potrebujes novou jednotku

zavreni a otevreni oken na kratke stisknuti nejde, musel bys zmenit ovladac a upravit ho, nejde to jen kodovanim

na houknuti potrebujes origo alarm

panicke brzdeni ti pujde i ted

mlhovky k brzdovkam taky, ale policajti to dost resi, obzvlast jestli jezdis hodne po meste

Tak na cornery potřebuju jakou jednotku, celou BSG, nebo podvolantovku?

Zavírání oken řešit nebudu

Mám náklonové čidlo a senzor mnitřního prostoru - obojí houká a bliká směrovkama (je tohle origo alarm?)

Jak nakodovat panicke brzdění, v BITech se to nenabídlo, stejně jako ty zadní mlhovky jako brzdovky

Myslíš, že to řeší PČR? Podle mě si toho člověk u octavie ani nevšimne, když je to celkem hezky udělané -světla v kuse, tak ty brzdovky osvítí taky celé to červené pole, toho bych se moc nebál, v dešti to je lépe vidět, jel jsem za RSem a měl to a fakt to vypadlalo pěkně a dokonce to bylo podle mě i lepší, člověk vidí víc červené a intuitivně přibržďuje víc...

Vloženo

spravnou jednotku na cornery najdes v tomhle tematu kdyz ho projdes, je potreba vymenit centralni jednotku, podvolantovka se nemusi menit.

origo alarm to byt muze a nemusi, napis kodovani jake mas ted a jednotku a pak ti mozna nekdo poradi ;)

jinak ano myslim PCR - a lepsi to moc neni jen z toho boli oci a ver mi rozdil je hodne videt

Vloženo

Myslíš, že to řeší PČR? Podle mě si toho člověk u octavie ani nevšimne, když je to celkem hezky udělané -světla v kuse, tak ty brzdovky osvítí taky celé to červené pole, toho bych se moc nebál, v dešti to je lépe vidět, jel jsem za RSem a měl to a fakt to vypadlalo pěkně a dokonce to bylo podle mě i lepší, člověk vidí víc červené a intuitivně přibržďuje víc...

Je to uhel pohledu. Já bych nejradeji napráskal tomu, kdo jede predemnou, a když brzdí, tak mi to vypaluje oči. A nebo když má mlhovky a jenom trochu prší. A nebo ani neprší, je jasná noc ale sviti jako vanočný stromeček. Ve predu i vzadu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...