Píst Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Právě jsem zaslechl v rádiu na frekvenci 1, že v koncernovém závodě na Slovensku přestanou dělat VW POLO a od příštího roku zahájí výrobu Octavií!! Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Právě jsem zaslechl v rádiu na frekvenci 1, že v koncernovém závodě na Slovensku přestanou dělat VW POLO a od příštího roku zahájí výrobu Octavií!! Co vy na to? Mi na to asi tak. Bude to celkom good kvalita o to sa nemusis bat. Tento zavod je na tom dobre inak by nemohli vyrabat Colorado. http://ekonomika.sme.sk/c/3594661/V-Bratis...da-Octavia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Když jsem kupoval novou Felicii (2001) tak jsem byl upozorněn ať dodržuji servisní prohlídky,protože mi začnou rezavět pátý dveře.A na otázku jak to, mi bylo sděleno že byli vyrobeny na Slovensku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Když jsem kupoval novou Felicii (2001) tak jsem byl upozorněn ať dodržuji servisní prohlídky,protože mi začnou rezavět pátý dveře.A na otázku jak to, mi bylo sděleno že byli vyrobeny na Slovensku. Dúfam,že si ich dodržoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 (editace) Když jsem kupoval novou Felicii (2001) tak jsem byl upozorněn ať dodržuji servisní prohlídky,protože mi začnou rezavět pátý dveře.A na otázku jak to, mi bylo sděleno že byli vyrobeny na Slovensku. Dúfam,že si ich dodržoval. Samozřejmě.A byli rezavé jak liška!! Editováno: 20. Listopad 2007, autor: prtko5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Když jsem kupoval novou Felicii (2001) tak jsem byl upozorněn ať dodržuji servisní prohlídky,protože mi začnou rezavět pátý dveře.A na otázku jak to, mi bylo sděleno že byli vyrobeny na Slovensku. Dúfam,že si ich dodržoval. Samozřejmě.A byli rezavé jak liška!! No a protoze si dodrzoval ty servisni intervaly, mohl si je v ramci zaruky bez problemu vymenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Když jsem kupoval novou Felicii (2001) tak jsem byl upozorněn ať dodržuji servisní prohlídky,protože mi začnou rezavět pátý dveře.A na otázku jak to, mi bylo sděleno že byli vyrobeny na Slovensku. Dúfam,že si ich dodržoval. Samozřejmě.A byli rezavé jak liška!! No a protoze si dodrzoval ty servisni intervaly, mohl si je v ramci zaruky bez problemu vymenit Přesně tak. lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 (editace) Jak to môžu tým oktávkam urobiť? Nuž odteraz budú hrdzavieť! Editováno: 21. Listopad 2007, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 no pokud nebude made in tchaiwan nebo tak něco, tak to bude snad O.K. Ale pokud jde o mě, asi bych ji chtěl mít made in Czech rep. Zajímalo by mě, kdyby jsme byli stále ČSR, zdali by se to tu řešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Asi hej. No ja si myslím,že ani čínsky robotníci nemôžu za to z akého materialu sa ich tovar vyrába. A u tých oktavii,čo tam MB bude chcieť mať tak to tam mať bude s tým Bratislava nič nenarobí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Jak to môžu tým oktávkam urobiť? Nuž odteraz budú hrdzavieť! To ne hlavně to neber jako útok na Slováky to bych nechtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 No to je krásný, co tady píšete, jen si dovolím upozornit, že bratislavský závod je montážní, nikoliv výrobní, všechno se tam přiveze z Boleslavi, Gliwic, Györu a další subdodavatelských závodů a v Bratislavě se vše pouze smontuje... Stejně jako se tam montují VW Touran a Audi Q7 (Pikes Peak), vše pro tyto vozy se dováží z Barcelony, Hannoveru, Ingolstadtu, Salz-Gitteru a samozřejmě opět z Gliwic a Györu (motory). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 (editace) Jak to môžu tým oktávkam urobiť? Nuž odteraz budú hrdzavieť! To ne hlavně to neber jako útok na Slováky to bych nechtěl. To je OK! Editováno: 22. Listopad 2007, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Spidi: No v BA sa Touran nemontuje - ten sa robí pokiaľ dobre viem len v Zwickau. V BA sa robí komplet Touareg, komplet Q7, komplet Polo (ktoré končí koncom roka), a SKD (semi knocked down) Cayenne. Cayenne sa potom dokončuje v Nemecku (dáva sa motor a nápravy), len kvôli tomu, aby tam mohli dať nálepku "Made In Germany". Výroby O2 v BA by som sa nebál, už niekoľkrát bol náš VW závod vyhlásený za "najlepší" v koncerne, boli o tom články v spravodaji. No poznám odtiaľ dosť ľudí a tie zážitky čo rozprávajú, no ďakujem pekne Inak tie zadné dvere na Felíciu boli robené z plechov vyrobených vo VSŽ, použitá bola železná ruda od našich ruských bratov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Spidi: No v BA sa Touran nemontuje - ten sa robí pokiaľ dobre viem len v Zwickau. V BA sa robí komplet Touareg, komplet Q7, komplet Polo (ktoré končí koncom roka), a SKD (semi knocked down) Cayenne. Cayenne sa potom dokončuje v Nemecku (dáva sa motor a nápravy), len kvôli tomu, aby tam mohli dať nálepku "Made In Germany". Ano, onlouvám se, jedná se o překlep, samozřejmě je to Touareg. O Cayennu jsem záměrně nepsal, protože z Bratislavy neojíždí finální vůz a Polo 9N samozřejmě letos končí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 igor ak je najlepsi zavod(teda ak bol vyhlaseny zan) vw v BA tak potom dovi dopo - to je potom ina tragedia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Byrto vysvetlíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 dojdi na najblizsi zraz - vysvetlim, zoberem aj kamosa co tam robi uz 2roky budes zasnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.