Béda Čech Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Hele v pohodě, mě nenaštvou já jsem v klidu. To že je auto "mrtvý" - mno víc jezdím a víc spěchám, lidi poslední dobou jezdí jako ozáření, tak mi to přijde víc a víc slabota, těch 74kw. Našetříme, poladíme. Nechci tě naštvat... jen řikám za kolik auto jede když v něm sedím... ono se musí jezdit i hlavou no... lol PS.: Nechci ne naštvat...snad se tak nestalo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 a kdyby tě neobtěžoval haldex, tak jedeš za 3 litry lol ....ty woe neblázni zase !!!!! Zítra jdu ke kámošovi do servisu a jdu si upravit PP, takže předpokládám, že město spotřeb bude do 4 litrů, mimo do 2 litrů a v kombinaci ty 3 lol nebláznim...holt to není PDčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Nebuď chytlavej , dle mě má porstě o půl litra lepší Béďa spotřebu skrz CHIP a tím to hasne !!! jezdí jiný trasy apod... S tím souhlasím...řikám že nejezdím trasu pod 250km, je to tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 14. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Tak jdu pod 6 litru... jezdim po Brne a okoli predpisove.... venku cca 140 - 150 km / hod.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 No ja si jizdu uzivam,a slapu tomu po krku,takze pod 7 nejdu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 15. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Tak mám velkej problém !!!!!!!!!!!! Nejsem schopen tu spotřebu, minule jsem na 59, 16 litrů najel ..... 1062 km..... to jest 5, 57 litů / 100km !!!! což se nezdá ( ale kéž by ) ... a dnes mi svítil dojezd 0 km, natankuju plnou a max. 65 litránků..... jednou jsem do nádrže načepoval dokonce rekordních 75 litrů !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.