Červen 19, 200817 r Hele v pohodě, mě nenaštvou já jsem v klidu. To že je auto "mrtvý" - mno víc jezdím a víc spěchám, lidi poslední dobou jezdí jako ozáření, tak mi to přijde víc a víc slabota, těch 74kw. Našetříme, poladíme. Nechci tě naštvat... jen řikám za kolik auto jede když v něm sedím... ono se musí jezdit i hlavou no... lol PS.: Nechci ne naštvat...snad se tak nestalo ;)
Červen 19, 200817 r a kdyby tě neobtěžoval haldex, tak jedeš za 3 litry lol ....ty woe neblázni zase !!!!! Zítra jdu ke kámošovi do servisu a jdu si upravit PP, takže předpokládám, že město spotřeb bude do 4 litrů, mimo do 2 litrů a v kombinaci ty 3 lol nebláznim...holt to není PDčko
Červen 19, 200817 r Nebuď chytlavej , dle mě má porstě o půl litra lepší Béďa spotřebu skrz CHIP a tím to hasne !!! jezdí jiný trasy apod... S tím souhlasím...řikám že nejezdím trasu pod 250km, je to tím.
Září 14, 200816 r Autor Tak jdu pod 6 litru... jezdim po Brne a okoli predpisove.... venku cca 140 - 150 km / hod....
Září 15, 200816 r Autor Tak mám velkej problém !!!!!!!!!!!! Nejsem schopen tu spotřebu, minule jsem na 59, 16 litrů najel ..... 1062 km..... to jest 5, 57 litů / 100km !!!! což se nezdá ( ale kéž by ) ... a dnes mi svítil dojezd 0 km, natankuju plnou a max. 65 litránků..... jednou jsem do nádrže načepoval dokonce rekordních 75 litrů !!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.