Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Hele v pohodě, mě nenaštvou ;) já jsem v klidu. To že je auto "mrtvý" - mno víc jezdím a víc spěchám, lidi poslední dobou jezdí jako ozáření, tak mi to přijde víc a víc slabota, těch 74kw. Našetříme, poladíme.

Nechci tě naštvat... :palec2: jen řikám za kolik auto jede když v něm sedím... ono se musí jezdit i hlavou no... lol lol PS.: Nechci ne naštvat...snad se tak nestalo ;) ;)

a kdyby tě neobtěžoval haldex, tak jedeš za 3 litry lol lol ....ty woe neblázni zase !!!!!

Zítra jdu ke kámošovi do servisu a jdu si upravit PP, takže předpokládám, že město spotřeb bude do 4 litrů, mimo do 2 litrů a v kombinaci ty 3 lol lol :p

nebláznim...holt to není PDčko

Nebuď chytlavej ;) , dle mě má porstě o půl litra lepší Béďa spotřebu skrz CHIP a tím to hasne !!! jezdí jiný trasy apod... :palec2:

S tím souhlasím...řikám že nejezdím trasu pod 250km, je to tím. :palec2:

• 2 měsíce později...
  • Autor

Tak jdu pod 6 litru... jezdim po Brne a okoli predpisove.... venku cca 140 - 150 km / hod....

No ja si jizdu uzivam,a slapu tomu po krku,takze pod 7 nejdu! ;)lol

• Autor

Tak mám velkej problém !!!!!!!!!!!! Nejsem schopen tu spotřebu, minule jsem na 59, 16 litrů najel ..... 1062 km..... to jest 5, 57 litů / 100km !!!! což se nezdá ( ale kéž by :rolleyes: ) ... a dnes mi svítil dojezd 0 km, natankuju plnou a max. 65 litránků..... jednou jsem do nádrže načepoval dokonce rekordních 75 litrů !!!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.