Listopad 23, 200717 r nevi nekdo jestli by pasoval zadni sterac z FII na FI diky za radu pasoval, sám ho tam mám..můžu hodit kdyžtak foto
Listopad 23, 200717 r prosim hod foto a jak to bylo z motazi nebyl problem a cenovka ?? montáž bez problémů cena za celej komplet kolem 750,-
Listopad 23, 200717 r nevi nekdo jestli by pasoval zadni sterac z FII na FI diky za radu pasoval, sám ho tam mám..můžu hodit kdyžtak foto chlapy dejte někdo foto dost mě to zajímá jak to vypada
Listopad 23, 200717 r máca má na F1 z Roomstera, což je ten samej. Pohledej fotky v sekci vaše Fabia, třebas tam někde bude blejsknuto
Listopad 23, 200717 r prosim hod foto a jak to bylo z motazi nebyl problem a cenovka ?? no montáž více méně oka, akorát sem dával na ten hlavní kolík na kterej se to uchycuje malou podložku, páč mi o okno vyskakovala krytka ostřikovače, takovej ten kus plastiku co je na konci okolo ostřikovače(koliku) ale jinak ok, a stírá moooc krásně foto mám jen z garáže a je hroozně špinavé okno. tak zítra umyju okno a hodím hezké foto aspon na umytém:) jo a jinak cenovka 600..
Listopad 24, 200717 r Mam na FI combi aero sterac z OII Combi a funguje skvele. Praktickej prinos sice nula, ale opticky prima!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.