Přejít na obsah

Pneu

Komárek

Doporučené příspěvky

Ano. A sú to dobré pneumatiky. Ja ich mám síce na 17", ale dezén je ten istý

bude to sice lepe vypadat,ale nizke jak krava,budes vsude chytat naraznikem

maximálně bych tam dal 195/55 R15. Ty tu jeden měl a celkem se na to dalo i koukat a líp to sedělo. Co pak na STK? Asi dát plecháče se zimníma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano. A sú to dobré pneumatiky. Ja ich mám síce na 17", ale dezén je ten istý

bude to sice lepe vypadat,ale nizke jak krava,budes vsude chytat naraznikem

Ten už mam přitaženej ke krytu motoru, protože jsem ho urval, když jsem najel na obrubník a rychle sem z něj vycouval - "křus" a byl venku :o:blink:

Odkaz ke komentáři

maximálně bych tam dal 195/55 R15. Ty tu jeden měl a celkem se na to dalo i koukat a líp to sedělo. Co pak na STK? Asi dát plecháče se zimníma

re: stk mi vychází na listopad, takže plecháče a zimáky podmínkou:) myslíš, že tam mam dát pouze ty 55tky? nejsou moc velký? protože ty 65tky jsou hrozný :laugh.gif

Odkaz ke komentáři

Ahoj, chci se zeptat, jestli na origoš Alu disk Škoda R15 půjdou pneu Continental Sport Contact o rozměru 195/45 R15?

Šířka profilu by neměla vadit ne?

Tu pneumatiku tam sice dostaneš a souhlasím ,že 195/65R15 je hrozná guma,ale když nechám stranou,že to je nepovolený rozměr,kterýho si musí všimnout i policajti při běžné silniční kontrole a přijdeš o OTP,tak počítej s tím,že světlou výšku zmenšíš o 40mm a tacho bude lhát o víc jak deset procent.

Myslím,že to je nejhorší cesta ke snížení profilu pneumatiky.

Odkaz ke komentáři

A jaký rozměr bys doporučil ty? Nechce se mi kupovat větší Alu, když mam ty 15ctky. Je to jen pracovní auto, tak chci aby trochu lépe sedělo na silnici. Na RSu mam samozřejmě 215/45 R17 ;)

Jak píše BadyS s patnáctkama nic rozumnějšího nevymyslíš,a jestli je to služebák hlavu bych si s tím nelámal.

Odkaz ke komentáři

A jaký rozměr bys doporučil ty? Nechce se mi kupovat větší Alu, když mam ty 15ctky. Je to jen pracovní auto, tak chci aby trochu lépe sedělo na silnici. Na RSu mam samozřejmě 215/45 R17 ;)

Jak píše BadyS s patnáctkama nic rozumnějšího nevymyslíš,a jestli je to služebák hlavu bych si s tím nelámal.

Je to služebák, no (do lesa dobrej, na dříví :w00t1: )

Tak já na to zapomenu, hned jak udělam tečku za větou.

Odkaz ke komentáři

By to vpadalo,jak vznasedlo.. ;) Nebo teda asi spis,jak kocarek,jak pise BadyS..Na jarni besidku prijel mistni panacek a mel na kokte 195/50/15 a bylo to videt uz pres cely parkoviste,ze tam ma neco,co tam nepatri.. ;)

Ty mas na RS 215/45/17 to ale neni origo rozmer,si gumy menil?

Já gumy neměnil, už sem to tak koupil..

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...