Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Mello: To, ze svitej hur nez halogeny, jsi doufam nemyslel vazne, ze ne? lol

Vytlacil: Jeste nevim, ale asi CSA. V papirech k zajezdu leteckou spol. nemam, ale letim od Cedoku, tak asi neco drazsiho...

martinoslav: tak prave od CSA jsem odesel...

• Autor

Tak už bez OT, cóó? ;)

Mello: To, ze svitej hur nez halogeny, jsi doufam nemyslel vazne, ze ne? lol

Smrtelně vážně. Mám možnost přímého srovnání...bohužel.

Tak to mas asi neco se svetlama. Ja jsem prechazel u stejne fabie z halogenu na xenony a ten rozdil je neporovnatelny ve prospech xenonu.

Tak to mas asi neco se svetlama. Ja jsem prechazel u stejne fabie z halogenu na xenony a ten rozdil je neporovnatelny ve prospech xenonu.

To možná jo , ale když je srovnáš s jinejma xenonama, tak sou zase úplně jinde. :feve:

Neplet jablka s hruskami.. Mello rikal, ze jsou horsi nez fabiacky halogeny a to je naprosty nesmysl. Srovnani s jinymi xenony uz je zase neco jinyho...

Jakej prostředek se Vám nejvíc osvědčil, při leštění a obnově laku ???

Jakej prostředek se Vám nejvíc osvědčil, při leštění a obnově laku ???

starý známý tempo, na metalický laky, je jemnější...pak to vzít leštěnkou...turtle wax...modrej...nebo sonax...pak ještě existuje haoubička, naplněná voskem a různejma přísměsema, ale hlavní je teflonová, to udělá na autě tak dokonale hladkej povrch, že když jsem to doleštil, tak jsem nevěřil svejm očím...a další věc, tohle funguje tak, že to pak tejden nesmíte mejt, pak to umejt usušit a až od tehdy to má plnou funkci, což je jednak (typická vosková) ochrana, proti nepřízni počasí, ale hlavně teflonová vrstvička, která ten lak chrání tak, že z toho pak jde krásně umejt i asfalt od silnice, mouchy a podobnej sajrajt...a název?..myslím starwax, což si bohužel nejsem jistej, ale zjistit to můžu, jen to bude chvíli trvat... :palec2:

jinak nejlepší barva?..na RSu černá metla samozřejmně, ale modrá metla, je taky krásná... :palec2:

starý známý tempo, na metalický laky, je jemnější...pak to vzít leštěnkou...turtle wax...modrej...nebo sonax...pak ještě existuje haoubička, naplněná voskem a různejma přísměsema, ale hlavní je teflonová, to udělá na autě tak dokonale hladkej povrch, že když jsem to doleštil, tak jsem nevěřil svejm očím...a další věc, tohle funguje tak, že to pak tejden nesmíte mejt, pak to umejt usušit a až od tehdy to má plnou funkci, což je jednak (typická vosková) ochrana, proti nepřízni počasí, ale hlavně teflonová vrstvička, která ten lak chrání tak, že z toho pak jde krásně umejt i asfalt od silnice, mouchy a podobnej sajrajt...a název?..myslím starwax, což si bohužel nejsem jistej, ale zjistit to můžu, jen to bude chvíli trvat... :palec2:

tempo jo.....????? :kuk::kuk: Máš svuj lak asi fakt rád......

Stav se někdy v lakovně a optej se čím přeleštujou auta..Tempo to fakt nebude...To je tak na starý 120ky...

Díky za odpověď. Ono tempo se tak možná hodí když zkoušíš rozleštit nějakej ten škrábanec, ale moc velkej účinek nemá. O tom sonaxu už sem slyšel, že je prej dobrej. Když sem koupil auto koupil sem nějakej přípravek na obnovu laku. Když sem auto přelešštil, zjistil sem že před tim bylo šedivý. Ale pořád nejsem spokojenej. Chci aby to bylo dokonalý :palec2:

Díky za odpověď. Ono tempo se tak možná hodí když zkoušíš rozleštit nějakej ten škrábanec, ale moc velkej účinek nemá. O tom sonaxu už sem slyšel, že je prej dobrej. Když sem koupil auto koupil sem nějakej přípravek na obnovu laku. Když sem auto přelešštil, zjistil sem že před tim bylo šedivý. Ale pořád nejsem spokojenej. Chci aby to bylo dokonalý :palec2:

od sonaxu mám brusnou pastu na škrábance..třeba pod klikama atd...a leštěnku nano a tuhej vosk..Učinek super.

Pokud to chceš mít dokonalý nech si auto přeleštit..většinou používají produkty 3M je to špička... cenovka tak 1500-2000Kč za celý auto..

Auto neleštím, autem jezdím. lol

Jinááááááááč.....jaká barva že to vede...??????

lol:p

BLACK!!!!!!!!!!!!!!!! :prc::prc:

A která je poslední....... :p

A která je poslední....... :p

Ta na to je zvyklá a jinak to nebude.....

:smich:

Ta na to je zvyklá a jinak to nebude.....

:smich:

třeba někdy udělaj červenou , která nám to natře :D:D

třeba někdy udělaj červenou , která nám to natře :D:D

to je Sci-Fi ... :smich:

že já se nechal zmátořit a dal svůj hlas černé :feve::feve:

prčic..

to je Sci-Fi ... :smich:

myslim, že bysme měli zůstat všichni při zemi a uznat že černá je prostě the best :-))) lol

myslim, že bysme měli zůstat všichni při zemi a uznat že černá je prostě the best :-))) lol

-_-:D

Nejlepší je rozhodně žlutá kluci..

-minimálně prý pro metrosexuály lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.