aleshh Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Jo taky, jako by to snad hořelo !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 zdravim všechny vespolek fabinka jede do světa a mam vybranou 2.0 fsi 2006 ma nalitano něco malo přez dvě kyla takže rozvody to jistěj ale chci se zeptat kolik mate vy nalítáno známej mi říkal že tyhle motory kolem 300tis konec a generálka... je na tom něco pravdy diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z3ro Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Ahoj, já mám najeto 180 tisíc a zatim jen rozvody a běžná údržba.. nedávno jsem měnil rozbitej ventilátor klimatizace, ale jinak zatím nic.. tak snad to tak ještě dlouho bude ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houdis Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Zdravím, při přeřazení mi nepatrně stoupnou otáčky než začnou klesat. Ve škodovce mi tvrdili, že je to z důvodu plnění emisní normy Euro4. Mám motor BVY - 1/2007. Tak se chci zeptat zda vám to dělá také nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pištáčik Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Rád by som sa spýtal kolegov 2,0 FSI, ktorí jazdia hlavne dlhšie trasy po diaľnici, koľko točí tento motor pri 125-130 km/h, aká je priemerná spotreba pri takejto rýchlosti (s tempomatom) a či je možné s tempomatom zaseknutým na 125km/h tacho prejsť D1 medzi Prahou a Brnom (inak povedané či nerobia problém prudšie stúpania). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarisek Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 (editace) To myslíš jako vážně, že tenhle motor může mít ten problém, že neudrží na tempomat tu rychlost? Editováno: 21. leden 2011, autor: jarisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 I HTP 12V projede D1 na tempomat rychlostí 130km/h, pokud v ní nebude sedět pět lidí a narvanej kufr k prasknutí. O FSI 110kW bych v tomhle ohledu neměl strach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z3ro Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Zdravím, při přeřazení mi nepatrně stoupnou otáčky než začnou klesat. Ve škodovce mi tvrdili, že je to z důvodu plnění emisní normy Euro4. Mám motor BVY - 1/2007. Tak se chci zeptat zda vám to dělá také nebo ne. Ahoj, mám stejný typ motoru a dělá mi to to samé, jestli je to ale tak, jak říkaj páni ve škodovce, to nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houdis Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Ahoj, mám stejný typ motoru a dělá mi to to samé, jestli je to ale tak, jak říkaj páni ve škodovce, to nevím Ahoj, auto jsem pořídil před vánocemi a tak se s tím motorem teprve seznamuji. Četl jsem diskusi, kde zvyšování otáček při řazení způsoboval vadný spojkový spínač, tak jsem raději zavolal do škodovky, kde mi to vysvětlili právě dodržením normy Euro4. Zvýšení při řazení o cca 100 až 200 ot./min mi vlastně nevadí, alespoň se tak rychle nepropadnou. Jsem zvědav na spotřebu, zatím mi počítač ukazuje 7,3 což by bylo hodně dobré ( benzín 95 ). Popravdě jsem se spotřeby trošku bál, ale myslím že to bude ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z3ro Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 (editace) Spotřeba se hodně odvíjí od stylu jízdy no, já teď jezdím momentálně jen samé město, tankuju u Shell taky natural 95 a dlouhodobou mám podle PP 9l/100km a aktuální průměrnou ve městě mám vždy tak od 8 ho 13l. Když jedu dálku, tak nemám problém dostat se na průměrnou 6,5l/100km Editováno: 22. leden 2011, autor: Z3ro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleshh Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Rád by som sa spýtal kolegov 2,0 FSI, ktorí jazdia hlavne dlhšie trasy po diaľnici, koľko točí tento motor pri 125-130 km/h, aká je priemerná spotreba pri takejto rýchlosti (s tempomatom) a či je možné s tempomatom zaseknutým na 125km/h tacho prejsť D1 medzi Prahou a Brnom (inak povedané či nerobia problém prudšie stúpania). Čau, při rychlosti 130km/h - točí 3000 tis. Prudké stoupání mu opravdu problém nedělá !! Mám tento motor v Passatu s automatem, pneu 235/45/R17 a spotřeba se pohybuje: delší trasa - klidné tempo 6,5 - 7,5 l - dálnice 130-150 km/h 8 - 9,5 l - takže průměr mám tak 9l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Souhlas, se stoupáním tenhle motor opravdu problém nemá :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor2003 Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Ideálně pro dálnici je tempomat na 3500 otáček, tam je max. krouťák. Je to na šestku cca 145 tacho, což by ještě nemuselo budit pozornost PČR :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 Pozdravujem vsetkych kolegov s 2,0 FSI, chcem sa opytat neskusali ste tam dat niekto sportovy vzduchovy filter, ci to nerobilo nejake problemy, moj laicky rozum mi hovori ze ked atmosfericky motor si pyta vzduch tak mu ho treba dopriat a neklast mu odpor papierovym filtrom co vy na to?. Nemyslim vymenu sania s nejakou hruskou na konci ale len vymenu vlozky za sportovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 Aleshi pochval sa aj ty svojimy spotrebami a ako si spokojny s tym automatom, zda sa ze sme tu len my dvaja s tiptronicom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z3ro Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 (editace) Tak jsem včera dostal trkanec od sypače pluhem, když se otáčel na parkovišti.. Tak dneska to fotil technik pojišťovny viníka, a blatník i dveře prej na výměnu.. servis min 10dní. Achjo Editováno: 15. Únor 2011, autor: Z3ro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 Aku mate okamzitu spotrebu na volnobeh pri zohriatom motore. Zaujimalo by ma aj 4x4 scout. z3ro to ma mrzi ele neboj zas bude pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 Aku mate okamzitu spotrebu na volnobeh pri zohriatom motore. Zaujimalo by ma aj 4x4 scout. z3ro to ma mrzi ele neboj zas bude pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houdis Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 0,9 L/hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z3ro Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Taky 0,9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthews Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Tez 0,9l/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Ja tiez 0,9. A nie je tu niekto so scoutom a vrstvenym spalovanim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klocosk Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 Ja tiez 0,9. A nie je tu niekto so scoutom a vrstvenym spalovanim. Ja mam scouta je to tak tiez 0,9 sem tam to skoci na na 0,8 ale aj na 1,0 ale priemer je 0,9l/h beznin ale 95 na 98 som to nepozeral priemerna na spotreba na kratke trate 9,2 na dlhsie trate sa da dostat okolo 7 litrov pri 98 je to zhruba o pol litra nizsie. Pani zaujimalo by ma aky rozdiel pri kodoch motorov na do scouta montuju BVX aky je rozdiel okrem vrstevneho spalovania a toho ze ich montuju iba do scoutou nevie nikto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z3ro Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Tak auto opraveno.. konečná částka 55 tisíc za opravu.. z toho já doplácel 8 tisíc amortizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Slusna cena, mne menili po buracke zadny naraznik+ nejake karosarske prace, cena opravi 800 eur a z toho som doplacal 100 ja. skoda ze kvoli cudziemu zavineniu musime este doplacat ako by sme mali na vyber ci chceme nove alebo pouzite diely. Prosim ta kolko ta stala vymena rozvodov a co ti menili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.