Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak mam otazocku. Mam maxidot na 2,5 gen a ked necham zapnute svetla tak mi nepipaju. Podla mna ma 2,5 generace trosku inak prepinovany konektor lebo na starych budikoch fungoval a aj na jednych co som mal 1/3 maxidot to fungovalo (dokonca sa mi nanich aj zobrazovala ledka otvorenych dverí) a na uplne novich maxidot budikach mi to nepipa. Neni tam nahodou ten pin otvorenia dvery niekde inde ako na 3 gen ??

• o 3 týdny později...
  • o 8 měsíců později...
Vloženo

Vim ze tu o maxi-dotu bylo uz hodne, ale neco mi vrta v hlave...Nedavno jsem kouknul do navodu k octuli..a koukal jsem ze v nem je zminka o maxi-dotu a to mam modelovy rok 2000 tedy komfort 2,5generace, stejne tak je tam psano i o kontrolce otevrenych dveri, ktera podle me taky fungovala az se treti generaci stejne jako maxik. Jak je tedy vyresen maxik, pokud si ho nekdo objednal z vyroby na 2,5generaci?

Vloženo

Hmm, tak já mám facelifta, koupeného v dubnu 2001, výroba ale byla září 2000. Díval jsem se na označení komfortky a je tam 1JO 959 779 Q, mělo by to být prej 2,5 generace. Má někdo doma , k tomu nějaké tabulky , nebo něco, kde by se to dalo přesně zjistit ? Auto má všechny dveře v elektrice, ale crentrál je jen klíčem. Dala by se tam dodělat orig. dálka , popř.existují na tady toto vystřelovací klíče?

Vloženo
Hmm, tak já mám facelifta, koupeného v dubnu 2001, výroba ale byla září 2000. Díval jsem se na označení komfortky a je tam 1JO 959 779 Q, mělo by to být prej 2,5 generace. Má někdo doma , k tomu nějaké tabulky , nebo něco, kde by se to dalo přesně zjistit ? Auto má všechny dveře v elektrice, ale crentrál je jen klíčem. Dala by se tam dodělat orig. dálka , popř.existují na tady toto vystřelovací klíče?

hiii, já mám první generaci rok 97 a vystřelováky jsem si na to normálka sehnal, vystřelovákz jdou na všechno... Jen se musí trochu chtít... Já teda vystřelovák komplet vykuchal a upravil jsem svou dálku do vystřelováku lol

Jo a klíček jsem taky upravil ten můj origo. Ono se to toiž dá vyndat a jen přehodit, drží to tam na čepu, kterej vyťukneš a vložka ti vypadne.

Vloženo

To jsi mi moc teda neporadil. Psal jsem, že nemám originální dálku na klíči, mám ji řešenou přes alarm META. Klíče mám obyč , nevyklápěcí , takže bych těžko mohl něco z nich přehazovat a upravovat .Planžeta na obyčejném klíči se nedá vyčepovat a přehodit na kloub vystřelováku, je tam totiž napevno zalitá v umělé hmotě.

Tohle mně napadlo dávno, bohužel to takto nejde.Napadl mě jiný způsob, a to přehodit plošný spoj z METY do toho klíče, jenže ten je o dost větší než prostor v tom klíči a tak jedině by se musel ubrousit.Problém je v tom , že bych musel odbrousit tolik, že tím přeruším uplně jednu cestičku na tom plošňáku, tak nevím jestli bych to tím nezkur...l . Muselo by se to dopájet třeba kouskem drátku, jestli by to teda šlo.

Chtěl jsem pomoct zjistit typ té mojí komfortky, a co vlastně umožňuje, jestli by se nadali sehnat of. klíče (frekvence) a jen nechat vyfrézovat novou planžetu.

Vloženo

Použité generace imobilizéru: Fabia-Všechny motorizace-3.generace

Octavia_ 1.6 55kw,1.6 74kw//ECE/,1,8 110kw 1 .generace 2.0 85kw/EU2,D4,EU3,latino a EU4do01/02-2.generace 1,9 81kw,1,9 74kw a 96kw,1,9 66kw,1,4 55kw,1,6 75kw,2,0 85kw/EU4/,1,8 110kw/EU3,EU4/ 3,generace

Superb-všechny motorizace 3,generace

Vloženo
Umí samozřejmě všechno,jsou tam všechny funkce stejné ale Tobě jsou asi na prd,koukám že máš TDI a tyto jsou RS-benzín.

hoď sem prosím alespoň označení těch budíků, ať víme, jaký popřípadě shánět ;)

Vloženo (editace)
Hodím ale až zítra,v hlavě to nenosím,tak na ně musím mrknout.

To jako dokazou i ukazat jaky dvere jsou otevreny? Bez nutnosti prekopat vse na 3. generaci?? To chci taky :-) co by se stalo kdybych je dal na diesel? Krome toho ze jsou tam otacky do kterejch to urcite nedostanu tak nic ne? Nebo by nesli vubec prizpusobit?

Editováno: , autor: tomina
Vloženo
a kde vezmes na benzinovejch budikach kontrolku zhaveni? nemaj ty benzinovy budiky trochu jine kontrolky?

kontrolka žhavení tam samo je ;) jde jen o změnu SW na naftu a pak to bude šlapat :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...