Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Hmm, tak já mám facelifta, koupeného v dubnu 2001, výroba ale byla září 2000. Díval jsem se na označení komfortky a je tam 1JO 959 779 Q, mělo by to být prej 2,5 generace. Má někdo doma , k tomu nějaké tabulky , nebo něco, kde by se to dalo přesně zjistit ? Auto má všechny dveře v elektrice, ale crentrál je jen klíčem. Dala by se tam dodělat orig. dálka , popř.existují na tady toto vystřelovací klíče?

Musel by sis sehnat 2tlac z prvnich Fabii nebo ty co meli stare Pasaty nebo GIV takovy hranatejsi ty jsou na 2,5gen

• o 6 měsíců později...
Vloženo

Zdravim,chvci se zeptat,mam octavii,1.6 74Kw r.v.1999 starej typ,ale nove interier,tak se chci zeptat,jestli mi tam vubec pude maxik,a jestli jo,co mi bude zobrazovat???jestli mi nebude zobrzovat otevreny dvere,to mi ani tak neva :)

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Kdyz jsem byl u Honzy72 tak jsme jeden zkouseli. S hlavni nabidkou nevim. Jen si pamatuju ze ukazoval u auticka jen dvere ridice.

Mas to tez tak? Kolik si za nej dal? Je to celkem vzacne zbozi...

j.

Vloženo
Kdyz jsem byl u Honzy72 tak jsme jeden zkouseli. S hlavni nabidkou nevim. Jen si pamatuju ze ukazoval u auticka jen dvere ridice.

Mas to tez tak? Kolik si za nej dal? Je to celkem vzacne zbozi...

j.

No dveře nemám zatím zprovozněny, musím dotáhnout 1 drát ze dveří řidiče a 2 ze dveří spolujezdce. Maxík ukazuje zvlášť dveře řidiče

a zvlášť zbytek tzn. spolujezdec a zadní oboje najednou. Tak mi to alespoň říkal Vaša při montáži, pokud se mýlím ať mně někdo opraví, nevím to na 100%.

cena za maxík od honzy byla 4.000 Kč.

Ty ho máš taky......?

• o 2 týdny později...
Vloženo
Ukazuje každé dveře samostatně i přední kapotu a kufr.

A máš určitě maxidot 2.5 gen.....?

Jen se ptám, ať vím jak to vlastně bude ukazovat....? Hlavní nabídku v něm máš...?

• o 4 týdny později...
Vloženo
je víceméně stejné

změny jsou uvedeny v "přestavbě na 3. generaci" - klikni u mě v podpisu a hledej pinování budíků

Díky projdu si to pinování..

Neví někdo k čemu slouží třetí konektor na maxidotu 2.5 gen?

post-29515-1237904252_thumb.jpg

Vloženo

Díky za odpověď..

Ještě mám jednu otázečku, http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=35732&st=0 se píše že maxidot 2,5gen zobrazí otevřené dveře, podloženo fotkama, ale mě to takhle vůbec nefunguje. Koupil sem maxidot 2,5 na komfortku 2,5, předtim sem měl polodot a ten ukazoval kontrolku otevřených dveří, tohle nic. Je v tom nějaká finta, nebo mám smůlu a budíky tuhle funkci nepodporují? Je to na GIV 1j0920845c

Vloženo

S kódováním sem si dneska hrál, mělo by to být vše v pořádku, ještě musím nějakým způsobem zkotrolovat ty piny na konektorech kam který vede. Jinak kde se tě dá v PV najít? Máš tam nějakou dílnu?

• o 3 týdny později...
Vloženo
Díky projdu si to pinování..

Neví někdo k čemu slouží třetí konektor na maxidotu 2.5 gen?

Potřebuji někde najít co je přesně který pin v tom konektoru od rádia/navi, neví někdo?? Chci připojit D-Dot a myslím že ho budu muset připojit k tomuhle konektoru.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...