Prosinec 9, 200717 r No moc se mi to libi, ale koukal jsem do etky a tyhle budiky jsou do roku vyroby 2001, ja mam r.v. 2000 kde je 1U0 919 :-( Myslite ze by to tam chodilo po prehrani softu na diesela?
Prosinec 9, 200717 r Tam se soft nepřehrává,mění se jen kodování.Až mi tam přijede nějaká nafta,tak to tam zkusím prdnout a dám vědět co to dělá.
Prosinec 9, 200717 r Co by to obnášelo aby my chodili tyhle budíky když mám ne CAN s MFA 919 jaký rv máš, jako motorizaci a výbavu??
Prosinec 10, 200717 r Jo sory r.v98 ABS.Nebo jestli by sli do GIV bez Can tez r.v98 1.8T(AGU)4xel.okna DO,abs,4xAirbag mel by tam byt komfort 2.5g
Prosinec 10, 200717 r Jo sory r.v98 ABS.Nebo jestli by sli do GIV bez Can tez r.v98 1.8T(AGU)4xel.okna DO,abs,4xAirbag mel by tam byt komfort 2.5g tam bych vzal CAN, který je mezi RJ motoru a RJ ABS (zelený konektor v meziprostoru) ten napíchneš na budíky, budíky přepinuješ aby zapojení pinů odpovídalo zapojení na MAXIdotu a mělo by vše fungovat. A taky dát jinou RJ airbagů, aby komunikovala po CANu, jedině, s čím si nejsem jistý, tak je palubák, ale snad podá vysvětlení i někdo další.
Prosinec 10, 200717 r tam bych vzal CAN, který je mezi RJ motoru a RJ ABS (zelený konektor v meziprostoru) ten napíchneš na budíky, budíky přepinuješ aby zapojení pinů odpovídalo zapojení na MAXIdotu a mělo by vše fungovat.A taky dát jinou RJ airbagů, aby komunikovala po CANu, jedině, s čím si nejsem jistý, tak je palubák, ale snad podá vysvětlení i někdo další. Snad my nekdo řekne jak by to bylo stim palubakem
Prosinec 12, 200717 r tak s tým palubakom niesi sam čo by si to chcel vedieť tiež hladám a snažim sa túto zahadu rozluštiť či to vôbec ide spraviť bez toho aby si musel meniť r.j. motora, lebo som prerobil 1,9 TDI 66KW (AGR) na 3gen. a palubaj nejde ale dojazd ukazuje dobre aj spotreba sa prepína medzi L/hod a L/100km (a tam je stále 0)
Prosinec 22, 200717 r Tak tady je to číslo ..tyhle se davali zkraje roku 2001 na prvni RSa, predtim sem i na LaK videl jen PoloDot, ale ze ukazuje i dvere to vidim poprve..
Prosinec 22, 200717 r Uz je mam zamluvene ;-) Ti nahraje jiny soft na zhaveni, a upravi ot ? ..nebo to pujde do benzinaku ? Upraveno Prosinec 22, 200717 r od JasteR
Prosinec 23, 200717 r Co jsem pochopil tak staci pomoci vagu nakodovat TDi a melo by to fungovat.. A doufam ze na me pan majitel mysli a nekomu je neprodal ;-)
Prosinec 30, 200717 r zdarec me by zajimalo(asi blba otazka)jestli po vymene budiku za maxidot,budiky spravne ukazuji protoze stare koncily na 22O nove na 240 a tusim ze asi na starych to od stovky po 30tkach a na novych po 20 ted presne nevim,nekde mimo forum sem cetl ze po 130 to ukazuje stejne a pak uz ne,prosim o odpoved abych byl v obraze mockrat dik
Leden 1, 200817 r nikdo nevi?jestli se to tu resilo poslete prosim odkaz nikde sem to nenasel asi sem trouba dik
Leden 12, 200817 r Taky by mě zajímalo jak to celé je... Mám octu 1.9TDi 66kw r.v.99 ale už s malou kaplí a centrálem na DO v klíči (ale ne vystřelováky) a chystám se provést výměnu, kvůli prasklému displeji. A když už do toho mám jít tak do něčeho co má displej. Nedávno jsem viděl inzerát, byla tam octaI 1.9TDi na prodej a měl v ní nakopané budíky z RS, právě s tím polodotem. Tak by mě zajímalo jak se to dá provést, co je k tomu potřeba a na kolik by ta asi vyšlo. Překopání na komplet maxík je moc drahé... už jsem uvažoval že bych to udělal s maxíkem na etapy... Poradí mi někdo? ...Dík Jirka
Leden 12, 200817 r Taky by mě zajímalo jak to celé je... Mám octu 1.9TDi 66kw r.v.99 ale už s malou kaplí a centrálem na DO v klíči (ale ne vystřelováky) a chystám se provést výměnu, kvůli prasklému displeji. A když už do toho mám jít tak do něčeho co má displej. Nedávno jsem viděl inzerát, byla tam octaI 1.9TDi na prodej a měl v ní nakopané budíky z RS, právě s tím polodotem. Tak by mě zajímalo jak se to dá provést, co je k tomu potřeba a na kolik by ta asi vyšlo. Překopání na komplet maxík je moc drahé... už jsem uvažoval že bych to udělal s maxíkem na etapy... Poradí mi někdo? ...Dík Jirka ...jo ta octa v tom inzerátě byla taky r.v.99
Leden 30, 200817 r Zdravim... Mam rok 00, 1.9 tdi,SLX. Mam tam klasiku a chtel bych dát maxidot. Co se vsechno musi udelat a fungovalo by vse jak ma? Dikes
Leden 31, 200817 r http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1261 Díkes moc špatně jsem hledal....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.