JasteR Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Hmm, tak já mám facelifta, koupeného v dubnu 2001, výroba ale byla září 2000. Díval jsem se na označení komfortky a je tam 1JO 959 779 Q, mělo by to být prej 2,5 generace. Má někdo doma , k tomu nějaké tabulky , nebo něco, kde by se to dalo přesně zjistit ? Auto má všechny dveře v elektrice, ale crentrál je jen klíčem. Dala by se tam dodělat orig. dálka , popř.existují na tady toto vystřelovací klíče? Musel by sis sehnat 2tlac z prvnich Fabii nebo ty co meli stare Pasaty nebo GIV takovy hranatejsi ty jsou na 2,5gen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Zdravim,chvci se zeptat,mam octavii,1.6 74Kw r.v.1999 starej typ,ale nove interier,tak se chci zeptat,jestli mi tam vubec pude maxik,a jestli jo,co mi bude zobrazovat???jestli mi nebude zobrzovat otevreny dvere,to mi ani tak neva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavek.1 Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Kdo z vás má ve své octavii maxidot 2.5 gen. Potřeboval bych poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavek.1 Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Nikdo nemá......? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Napis konkretne co potrebujes inak je to tu tazko riesit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavek.1 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 No ptám se kdo má ten úplně první maxidot 2.5 gen. Nejde mi na něm zobrazit hlavní nabídka, tak se ptám jestli to tak má i někdo jiný, ať mám jistotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Kdyz jsem byl u Honzy72 tak jsme jeden zkouseli. S hlavni nabidkou nevim. Jen si pamatuju ze ukazoval u auticka jen dvere ridice. Mas to tez tak? Kolik si za nej dal? Je to celkem vzacne zbozi... j. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavek.1 Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Kdyz jsem byl u Honzy72 tak jsme jeden zkouseli. S hlavni nabidkou nevim. Jen si pamatuju ze ukazoval u auticka jen dvere ridice.Mas to tez tak? Kolik si za nej dal? Je to celkem vzacne zbozi... j. No dveře nemám zatím zprovozněny, musím dotáhnout 1 drát ze dveří řidiče a 2 ze dveří spolujezdce. Maxík ukazuje zvlášť dveře řidiče a zvlášť zbytek tzn. spolujezdec a zadní oboje najednou. Tak mi to alespoň říkal Vaša při montáži, pokud se mýlím ať mně někdo opraví, nevím to na 100%. cena za maxík od honzy byla 4.000 Kč. Ty ho máš taky......? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 já mám ukazuje jen dveře řidiče, žádný jiný. Menu v něm nastavovat nejde, dole je napevno venkovní teplota, uprostřed se překlapuje na páčce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anzij Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ukazuje každé dveře samostatně i přední kapotu a kufr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavek.1 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ukazuje každé dveře samostatně i přední kapotu a kufr. A máš určitě maxidot 2.5 gen.....? Jen se ptám, ať vím jak to vlastně bude ukazovat....? Hlavní nabídku v něm máš...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwluke Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 A nemá někdo schéma zapojení konektorů budíku maxidot 2.5gen?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 je víceméně stejné změny jsou uvedeny v "přestavbě na 3. generaci" - klikni u mě v podpisu a hledej pinování budíků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwluke Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 je víceméně stejnézměny jsou uvedeny v "přestavbě na 3. generaci" - klikni u mě v podpisu a hledej pinování budíků Díky projdu si to pinování.. Neví někdo k čemu slouží třetí konektor na maxidotu 2.5 gen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 3. konektor na maxidotu z GIV je na napojení navigace / rádia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwluke Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Díky za odpověď.. Ještě mám jednu otázečku, http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=35732&st=0 se píše že maxidot 2,5gen zobrazí otevřené dveře, podloženo fotkama, ale mě to takhle vůbec nefunguje. Koupil sem maxidot 2,5 na komfortku 2,5, předtim sem měl polodot a ten ukazoval kontrolku otevřených dveří, tohle nic. Je v tom nějaká finta, nebo mám smůlu a budíky tuhle funkci nepodporují? Je to na GIV 1j0920845c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 muselo by se zkontrolovat jestli je vše zapojeno a jestli jsou budíky správně nakódovány Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwluke Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 S kódováním sem si dneska hrál, mělo by to být vše v pořádku, ještě musím nějakým způsobem zkotrolovat ty piny na konektorech kam který vede. Jinak kde se tě dá v PV najít? Máš tam nějakou dílnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 mám na Bulharské ale hodně jezdím i po jiných dílnách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwluke Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Díky projdu si to pinování..Neví někdo k čemu slouží třetí konektor na maxidotu 2.5 gen? Potřebuji někde najít co je přesně který pin v tom konektoru od rádia/navi, neví někdo?? Chci připojit D-Dot a myslím že ho budu muset připojit k tomuhle konektoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.