Publikováno Prosinec 9, 200717 r Ahojte,,snazil som sa to tu najst,ale nepodarilo sa mi to.. Pri rozbiehani a celkovej jazde mi z dveri vychadza taky pukotavy zvuk,,skusal som uz aj posuvat dvere,pritlacat ich ale nic..Nevie mi niekto poradit???.Mam OCT1 1,9 TDI rv.2000..
Prosinec 9, 200717 r člověče, mám úplně stejný problém... taky mám TDI r.v. 2000 a při jízdě v těch dveřích praská a různě puká... taky nevím jestli to dělá zámek, nebo něco jiného...
Prosinec 9, 200717 r Autor Myslel som si ze to robi len mne,,ale to je asi niaka vyrobna vada..Skusal som uz vsetko a nic.. Upraveno Březen 9, 201114 r od Wojnar
Prosinec 9, 200717 r Zkuste nějakým sprejem třeba WD prostříkat na otevřených dveřích zámek ne Fabku , ale tam kde zapadá do smyku v rámu dveří.
Prosinec 16, 200717 r Taky mi to dělalo bordel, ale pomohla výměna pantu. Zkus chytit dbeře a zahýbat s nima jestli nemáš vůli v pantu dveří.
Prosinec 28, 200717 r Taky mi to dělalo bordel, ale pomohla výměna pantu. Zkus chytit dbeře a zahýbat s nima jestli nemáš vůli v pantu dveří. Super, kde jsi prosím sehnal ty panty? A za kolik? Děkuji
Prosinec 28, 200717 r Já je například sehnal na vrakáči za 300. Upraveno Březen 9, 201114 r od Wojnar
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.