Leden 28, 200817 r asi jsem trochu lama ale ten toroid je ta válcová bomba nebo místo rezervy? toroid je místo rezervy
Leden 28, 200817 r na 47 litrů? to musíš mít tu vyvýšenou bombu. právě že ne, to říkal že je ještě větší a ta přesahuje o 2cm. Ale kdoví jak to je, páč když se podívám na jejich stránky tak tam mají v nabídce 45 litrové. Zkusím mrknout do papírů, jestli to tam někde není, ať nekalím vodu
Leden 28, 200817 r tak jsem nekecal ani já ani servisák, je to 47l a ta vyvýšená byla 50l ty vole to není možný, já mám nádrž na 42 litrů a víc jak 35 litrů tam nenacpu.
Leden 28, 200817 r ty vole to není možný, já mám nádrž na 42 litrů a víc jak 35 litrů tam nenacpu. no z hlediska 80% plnění je to v pořádku, ale chápu tvé rozhořčení, že ten dojezd tam pak tím pádem není
Leden 28, 200817 r ty vole to není možný, já mám nádrž na 42 litrů a víc jak 35 litrů tam nenacpu. mam tiez toroid a dam tam maximalne 35,5 litra, dalo by sa aj viac ale ked uz vrci ten stojan ze to chce pretlakovat, tak to vypnem, bolo mi po montazi povedane, ze to nie je dobre a ze moze odist plavak
Leden 28, 200817 r mam tiez toroid a dam tam maximalne 35,5 litra, dalo by sa aj viac ale ked uz vrci ten stojan ze to chce pretlakovat, tak to vypnem, bolo mi po montazi povedane, ze to nie je dobre a ze moze odist plavak také to nesnáším , když to obsluha tam rve na silu a na moc
Leden 28, 200817 r mam tiez toroid a dam tam maximalne 35,5 litra, dalo by sa aj viac ale ked uz vrci ten stojan ze to chce pretlakovat, tak to vypnem, bolo mi po montazi povedane, ze to nie je dobre a ze moze odist plavak to mi tvrdí taky, ale v chorvatsku se na mě borec culil a kdybych mu neřekl že už to stačí tak mi to tam snad cpe ještě teď
Leden 28, 200817 r také to nesnáším , když to obsluha tam rve na silu a na moc mna raz jeden presviedcal, ze on tam este da aspom 5 litrov a ze nech to necham, som musel nanho vyletet aby to stopol ja nepotrebujem najazdit 600 km na nadrz, radsej budem castejsie tankovat ako menit nadrz
Leden 28, 200817 r mna raz jeden presviedcal, ze on tam este da aspom 5 litrov a ze nech to necham, som musel nanho vyletet aby to stopol ja nepotrebujem najazdit 600 km na nadrz, radsej budem castejsie tankovat ako menit nadrz jasný, lepší by bylo kdyby LPG ještě víc slevnily . aspoň by to ty N95 a ropáky štvalo ještě víc
Leden 28, 200817 r jasný, lepší by bylo kdyby LPG ještě víc slevnily . aspoň by to ty N95 a ropáky štvalo ještě víc no neviem si predstavit, ze by lpg bolo 4xlacnejsie ako benal to by na benzine uz asi nezarobili a to by nepreslo
Leden 28, 200817 r no neviem si predstavit, ze by lpg bolo 4xlacnejsie ako benal to by na benzine uz asi nezarobili a to by nepreslo a ropáci by auto pálili za garážema
Leden 28, 200817 r a ropáci by vykoupili pro změnu Delisu, páč ta ti zvedne náladu to by se konečně projevillo colinsovo heslo - Len Pre Geniálnych
Leden 28, 200817 r Autor ty vole to není možný, já mám nádrž na 42 litrů a víc jak 35 litrů tam nenacpu. ja som na tom rovnako. :-(
Leden 28, 200817 r ja som na tom rovnako. :-( a to vam tych 35 litrov nestaci? mne to zatial vzdy stacilo na to aby som prisiel na dalsiu pumpu, preco by ste chceli viac?
Leden 28, 200817 r a to vam tych 35 litrov nestaci? mne to zatial vzdy stacilo na to aby som prisiel na dalsiu pumpu, preco by ste chceli viac? na dovču je to málo, když natankuju v ČR tak to až na nejbližší LPG pumpu v chorvatsku nedotáhnu
Leden 28, 200817 r na dovču je to málo, když natankuju v ČR tak to až na nejbližší LPG pumpu v chorvatsku nedotáhnu to je fakt, ja nerobim take dlhe trasy tak to neviem porovnat, ale ked si vezmem ze na obe nadrze spravis tak 1100 km tak je to aj tak super dojazd
Leden 28, 200817 r to je fakt, ja nerobim take dlhe trasy tak to neviem porovnat, ale ked si vezmem ze na obe nadrze spravis tak 1100 km tak je to aj tak super dojazd to jo, ale dojezd na 1100 lpg nebo kombi je trochu rozdíl
Leden 28, 200817 r to jo, ale dojezd na 1100 lpg nebo kombi je trochu rozdíl no to ano a co tak spravit dalsiu nadrz? respektive prerobit benzinovu nadrz na dve dalsie nadrze, nechat benzinu len na nejaky 20 litrov na natankovanie a mozno by tam vosla dalsia nadrz na plyn este aspom 30 litrov to nikto neskusal navrnut? ale to mam asi len ja take sny
Leden 28, 200817 r no to ano a co tak spravit dalsiu nadrz? respektive prerobit benzinovu nadrz na dve dalsie nadrze, nechat benzinu len na nejaky 20 litrov na natankovanie a mozno by tam vosla dalsia nadrz na plyn este aspom 30 litrovto nikto neskusal navrnut? ale to mam asi len ja take sny to asi jo.
Leden 28, 200817 r Autor to je fakt, ja nerobim take dlhe trasy tak to neviem porovnat, ale ked si vezmem ze na obe nadrze spravis tak 1100 km tak je to aj tak super dojazd ja som zobral do chorvatska len 10 litrov benzinu. naco plnu ????
Leden 28, 200817 r ja som zobral do chorvatska len 10 litrov benzinu. naco plnu ???? zbytečny se s tím tahat
Leden 28, 200817 r a co naše velebení el-prezidento? este mozes na colinsa hodit to co uz tu padlo z jeho klavesnice a velebit eL Prezidento Geniale
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.