Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ty jsi se nám nějak rozjel. Neděláš náhodou obchodního zástupce. :palec2::palec2:

no to neee ale prní LEDky jsme řešili někdy v létě, mám ten pocit a je fakt, že jsem DOLImu slíbil pokračování.. a sobě hlavně.. pořád bych chtěl mít v Octě tu stropní lampu ze Superba.. :palec2:

no ale je fakt, že mě to baví.. :prc:

Vloženo
no to neee ale prní LEDky jsme řešili někdy v létě, mám ten pocit a je fakt, že jsem DOLImu slíbil pokračování.. a sobě hlavně.. pořád bych chtěl mít v Octě tu stropní lampu ze Superba.. :palec2:

no ale je fakt, že mě to baví.. :prc:

Superfatty je na tohle borec!! Jen si musi davat pozor, aby to vsechno dobre spocital... ;)

A ja pridavam odkaz na puvodni pojednani o techto LEDkach!!

Vloženo
Jak vám to funguje? Bez problému? Nějaký potíže s instalací?

Naprosto v poradku, zatim se to kazdymu libi. Instalace uplne v pohode, jen zrcatka jsou trosku horsi. A prej asi i kufr. Ten jsem totiz ja nemenil.

Par mych fotek po vymene...v pravem zrcatku-puvodni zarovka pro srovnani.

Vloženo (editace)

a to má Zdenda pravdu, protože pak se z objednávání žárovek může stát charitativní záležitost... resp. si rád hraju na Ježíška asi lol

a co se týče osvětlení, minimální spotřeba, instalaci zvládne i uplný kopyto (viz. můj případ) a fakt to svítí krááásně !!

od Doliho: Udelat tohle u LEDek tak by to byly hodne KRASNY VANOCE!!! Pozor na to... smile.gif

neboj, 2x šlápnout do stejnýho ho**a snad nejde :smich:

Editováno: , autor: superfatty
Vloženo
a to má Zdenda pravdu, protože pak se z objednávání žárovek může stát charitativní záležitost... resp. si rád hraju na Ježíška asi lol

Udelat tohle u LEDek tak by to byly hodne KRASNY VANOCE!!! Pozor na to... :)

Vloženo (editace)
Zajimalo by me oboji tohle: http://jmstyle.de/catalog/index.php?cPath=...mp;osCsid=]Ba9s

A hlavne nemecky neumim - co na to bude v parkovackach rikat kontrola zarovek? Nebudou blikat?

My jsme objednavali do parkovacek tyhle http://jmstyle.de/catalog/product_info.php...=51&osCsid=

Ale bohuzel to fungovat nebude. Po chvili to zhasne a nahlasi chybu. Zrejme kvuli mensimu odporu.

Mozna by pomohlo zmerit odpor klasicke zarovky v parkovackach zmerit odpor LEDky a pak zjistit rozdil odporu a koupit nejblizsi moznej odpor a ten tam priletovat. Zatim nebyl cas to zmerit, hlavne tomu az tak moc nehovim....

Editováno: , autor: Doli
Vloženo

o těch odporech jsem taky přemejšlel, pak jsem s tim jel i do škodovky at mi tam nějakej odpor zapojej, samozřejmě mě poslali do háje, že jsem se zbláznil, že mi nic do elektroniky přiletovávat nebudou, že by z toho moh bejt akorat problem...je to škoda, taky jsem měl radost, když jsem rozsvítil, jenže po chvilce zase zhasnul...

Vloženo
Naprosto v poradku, zatim se to kazdymu libi. Instalace uplne v pohode, jen zrcatka jsou trosku horsi. A prej asi i kufr. Ten jsem totiz ja nemenil.

Par mych fotek po vymene...v pravem zrcatku-puvodni zarovka pro srovnani.

Neoslňuje ta reflexní RZ dozadu? Zkoušel jsi to?

Vloženo
Cus chlapy poradite me co ted koupit pokud bych chtel ty ledky do stropni lampicky, do zrcatek a nad spz dozadu ?

Diky

Treid

Jo, v tom neni problem. :) Nekdo to pohledam co jsem objednaval....

Vloženo
kolik mam času na rozhoupáni či pořídít čí nepořídit?Já jen abych to neprošvihl!

to Tripleseven:

no hele když se rozhoupeme, tak dáme čas DO STŘEDY 19TÝHO, já to mezitím pořeším se Stockelem, jestli nemá hodně práce (posledně jsme čekali celkem dlouho :feve: ) a klidně to do pátku objednáme.. ale fakt záleží jak rychle se rozhoupeme..

to sTREIDa ;) - on má takovej OII set s tím, že tam je (neumíš-li po fašounsku, strop, dveře a kufr), pak se přiobjednají 2x W5W do zpětných zrcátek a pár LEDek pro osvětlení SPZ.. a to je všechno, nemýlím-li se..

Vloženo

Tak myslete na mě při tom objednávání. Vzal bych si tohle:

2x 42 SuperFlux-Soffitte 42SF-SV1 - C10W

6x SuperFlux-Glassockel SF-GlSo - W5W

2x 37mm SuperFlux-Soffitte 37SF-SV1

Vloženo
to Tripleseven:

no hele když se rozhoupeme, tak dáme čas DO STŘEDY 19TÝHO, já to mezitím pořeším se Stockelem, jestli nemá hodně práce (posledně jsme čekali celkem dlouho :feve: ) a klidně to do pátku objednáme.. ale fakt záleží jak rychle se rozhoupeme..

to sTREIDa ;) - on má takovej OII set s tím, že tam je (neumíš-li po fašounsku, strop, dveře a kufr), pak se přiobjednají 2x W5W do zpětných zrcátek a pár LEDek pro osvětlení SPZ.. a to je všechno, nemýlím-li se..

:clap:

Ja vlastne ani nevim co chci... :D Co budes brat ty, tu lampicku?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...