Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
To bude fungovat, ale je to zbytecne moc penez, reseni je nasledujici:

- na vstup se da paralelne kondenzator 470uF 25V

- za nej pak stabilizator 12V

- za nej pak na stabilizovanych 12V PARALELNE odpor 220Ohm 5W

- no a za nej LED od Stockela, z UK nebo jakakoliv a bude to svitit

Pokud nekdo zkusi driv nez ja, at da vedet... Kazdopadne zasahu do instalace se nevyhnes, pokud to ma svitit... Ja do toho jdu :)

co je moc penez? to z toho Stualarmu?

Moc penez za ten zatezovej regulator, co tu nekdo linkoval - stoji kolem 150 Kc. Sletujes to za cenu cca kolem 40ti korun...

co je moc penez? to z toho Stualarmu?
  • Autor
superfatty : to z toho stualarmu nevypada zle overis to teda pls ?

Treid

Maj do konce roku zavřeno a budou až příští rok.. :feve:

takže pak prověřim.. :palec2:

• Autor
Moc penez za ten zatezovej regulator, co tu nekdo linkoval - stoji kolem 150 Kc. Sletujes to za cenu cca kolem 40ti korun...

ja se klidne k Tobe pridam s objednanim ale do elektroniky auta se asi hrabat nehodlam, takze pokud se nenajde neco, co by striclo misto zarovky bez velkych zasahu, tak to necham byt.. mam tam ted od Philipsu ty modry w5w a ty sviti bilomodre.. takze to jde..

Superfatty: nic jinyho urcite nebude, v provedeni H6W by se to mozna do patice jeste nacpat dalo, i kdyz asi ztezi, ale pro W5W si myslim, ze urcite ne...

ja se klidne k Tobe pridam s objednanim ale do elektroniky auta se asi hrabat nehodlam, takze pokud se nenajde neco, co by striclo misto zarovky bez velkych zasahu, tak to necham byt.. mam tam ted od Philipsu ty modry w5w a ty sviti bilomodre.. takze to jde..

Jaký tam máš ty parkovačky od Philipsu?(označení).

Dík!

jestli bude čas, tak zkusím nějakej ten zátěžovej regulátor spíchnout. ještě jsem koukal, že levnější a asi nepatrně horší obdobu LED žárovek od Stockela už i u nás někdo dělá,sice asi né všechny,ale sufitky minimálně ano. http://www.flajzar.cz/detail.php?zbozi=139...0&z=galerie . jen to vyzkoušet,jak to bude svítit,řekl bych,že ještě o trošku méně.ale možná to otestuju.

pak jsem koukal do fabia fora,tam mají fotku pěkně udělaného stropního světla.

post-12232-1199125900_thumb.jpg

Upraveno od black007

Ten regultor uz spichnul Vaša a je odzkouseno, ze funguje - konstrukce je vstup napeti - kondenzator 100uF, stab. 12V 1A, kondenzator 100uF, paralelni odpor 220Ohm, vystup na LED.

Ten regultor uz spichnul Vaša a je odzkouseno, ze funguje - konstrukce je vstup napeti - kondenzator 100uF, stab. 12V 1A, kondenzator 100uF, paralelni odpor 220Ohm, vystup na LED.

kapacita je 100nF a je tam jen kvůli rozkmitání stabiku

odpor bych dal před stabík protože když bude za tak se akorát zatíží stabík a jinak to bude to samý

• Autor

Ahoj LEDaři,

tak Stockel už v pátek napsal že děkuje za zájem o jeho zboží a zítra čekám, že přijde PAYPAL inviting a pak už nic nebrání poslání do Čech. :palec2:

se mějte a smějte..

Aktuální INFO! DNES OBJEDNÁNO A ZAPLACENO, TAKŽE NEJHŮŘ PŘÍŠTÍ PONDĚLÍ TO MÁME V ČR A HNED TO POSÍLÁM VÁM!

Tak doufám, že máte radost :palec2:

Upraveno od superfatty

Sakra Ríšo, já to prošvih, to sem ale vůl :wallbash:

• Autor

kucí neházejte mi sem ty OTčka.. :palec2:

nebo Vám ty LEDky natřu vodofkama na žluto :smich:

kucí neházejte mi sem ty OTčka.. :palec2:

nebo Vám ty LEDky natřu vodofkama na žluto :smich:

Sorry za OT, ale byl jsem pryč a ani jsem ti nestih z práce zavolat.

• Autor

Ahoj všem,

tak LEDky jdou v pondělí na poštu se odeslat do ČR.

Hezký, poslední bez LEDu, víkend přeju

SF :)

taje to no... vo tom žádná! lollollol

dneska jdu večer do hospody, tak si dám whiskey s ledkama :D

• 2 týdny později...
  • Autor

Už jsou tady.. sice byla v balíku díra ale naštěstí jen nedopatřením a nic se z balíku neztratilo...

takže zúřaduju a zítra pošlu.. během večera Vám pošlu info o placení.. :palec2:

kopii dávám i do SZ.. :palec2:

Upraveno od superfatty

• Autor
Už jsou tady.. sice byla v balíku díra ale naštěstí jen nedopatřením a nic se z balíku neztratilo...

takže zúřaduju a zítra pošlu.. během večera Vám pošlu info o placení.. :palec2:

kopii dávám i do SZ.. :palec2:

tak se ještě v klidu vyspěte, nechal jsem v práci soubor s info o vašich objednávkách, takže až zítra..

• Autor

POZOR při instalaci LEDek v kufru...

cituju něco z mého pera..

K osvětlení kufru.. já kupoval O2set a v tom už by měly být už ty co svítí víc v kufru. Nic nemění fakt, že ty moduly musíš uříznout cca 3-4 mm jelikož jsou prostě dlouhé a když je tam budeš cpát, tak se Ti ty packy rozlezou.

Jinak, svítí to jinak, je to přeci jiné světlo.. takže podle mě to svítí stejne,možná ještě lépe.. A hlavně je kuááásný icon_lol.gif

a vo vo vo tom to je.. ne?

:help:

Noo tak aby toho nebylo málo, zjistil jsem, že u LED modulů k osvětlení RZtky je problém..

Pan Stockel zapomněl připájet k LED modulům odpory takže stejný problém jako s těma u parkovaček, zamrkaj na Vás ale trvale nesvítí.. sakra práce mizerná..

prosím aby jste se před montováním na auto podívali a dali mi sem vědět, jestli máte či spíš nemáte u modulů ten odpor..

Ilustrativní obrázek připojen.. chybějící odpor je váleček na drátku, který je připájen přes celou délku LED modulu..

mohu-li Vás jen poprosit, vyfoťte mi Vaše LED moduly k RZtce (z obou stran) třeba na papíru s Vaším NICKEM a POŠLETE MI FOTKU na e-mail: bob@energopro.cz

MOC se VÁM omlouvám a slibuju, že hned v pondělí Stockelovi zavolám a zjistim proč tam ten odpor neni.. :skoda:

post-5385-1201297447_thumb.jpg

Upraveno od superfatty

Hezky mu vynadej!! :aggressive: Tohle se nedele...

POZOR při instalaci LEDek v kufru...

cituju něco z mého pera..

K osvětlení kufru.. já kupoval O2set a v tom už by měly být už ty co svítí víc v kufru. Nic nemění fakt, že ty moduly musíš uříznout cca 3-4 mm jelikož jsou prostě dlouhé a když je tam budeš cpát, tak se Ti ty packy rozlezou.

Jinak, svítí to jinak, je to přeci jiné světlo.. takže podle mě to svítí stejne,možná ještě lépe.. A hlavně je kuááásný icon_lol.gif

a vo vo vo tom to je.. ne?

:help:

Noo tak aby toho nebylo málo, zjistil jsem, že u LED modulů k osvětlení RZtky je problém..

Pan Stockel zapomněl připájet k LED modulům odpory takže stejný problém jako s těma u parkovaček, zamrkaj na Vás ale trvale nesvítí.. sakra práce mizerná..

prosím aby jste se před montováním na auto podívali a dali mi sem vědět, jestli máte či spíš nemáte u modulů ten odpor..

Ilustrativní obrázek připojen.. chybějící odpor je váleček na drátku, který je připájen přes celou délku LED modulu..

mohu-li Vás jen poprosit, vyfoťte mi Vaše LED moduly k RZtce (z obou stran) třeba na papíru s Vaším NICKEM a POŠLETE MI FOTKU na e-mail: bob@energopro.cz

MOC se VÁM omlouvám a slibuju, že hned v pondělí Stockelovi zavolám a zjistim proč tam ten odpor neni.. :skoda:

Já mám ten prolém! :wallbash:

Čelní pohled na modul, je to ten spodní pokud tam dám oba tak mi to též hlásí poruchu osvětlení SPZ. Omlouvám se za to co jem psal před chvílí, měl jsem tam jen jednu a to mi to fungovalo, pardon,,,, :doh

post-269-1201356832_thumb.jpg

Upraveno od Harley1006

Zadní strana modulu do RZ...

post-269-1201357045_thumb.jpg

Upraveno od Harley1006

Tak přesně toto mi tam chybí.

post-1987-1201357501_thumb.jpg

Také můj problém s osvětlením SPZ, jen to mrkne a je to v...

• Autor

koukám, že jste se najedli a začínáte montovat.. takže jak sem psal SZ včera a Jirkovi i SMSku, Stockel tam prostě zapomněl přiletovat odpor, jdu do auta a vymontuju a vyfotim aby jste videli co..

a koukám že Fansovi tam chybí i ta černá kostička.. no já se z toho pos.. :wallbash: do je diletant.. nevim kdo tuhle várku pájel ale asi byl pěkně vožralej.

takže takhle vypadá DOBŘE udělaný LED modul pro RZtku...

post-5385-1201359637_thumb.jpg

Upraveno od superfatty

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.