Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

chlapci by ste sa divili a clovek odpisal na ss.kde pozadoval viac info o fabii :help: ale tam som mu vysvetlil ze to bolo mienene ako zart nakolko hodnota mojej fabie je nevicislitelna :palec2: pre mna ma velku hodnotu lebo ma živí a vzhladom na POHON LPG. prinasa domov nemale uspory ,takze nievymenim ani za volvo ani za mercedes lol

takze ziadna zrada to nebola bol to len pokus o zart tak ako skoro vzdy u mna. cest vasej cinorodej praci !

a ozaj kto ma to bonzol el sefovi zeby monty fuck . ale uz ma odpustene

Hlavně že je prdel ;););)

• Autor

tu sa nebonzuje, tu sa vymienaju informacie !!!

lol

Aneb včasným bonzem předcházej falešnému kamarádství :p:p

Co ta funkce řediteli? Nebylo by něco ?

Nestačí :p:p:p:p

Chlapci, kolegové, kamarádi zkušení....

Měl bych jeden malý dotaz do akademické diskuse:

...jsem se zase po delší době začetl do Světa Montérů (motorů), kde testovali auta na CNG (zemní plyn) a proběhla tam úvaha, která mě zaujala, leč se svými technickými (ne)znalostmi si ji nedokážu rozumově zdůvodnit, tak se chci zeptat Vás zkušenějších....

V testu posuzovali motor 2,0 8V od VW předělaný na CNG a prý je tato motorizace vhodnější pro spalování alternativního paliva než modernější 2,0 16V :kuk: Údajně by motor 2,0 16V po delší době provozu na alternativní palivo měl problémy, kdežto 2,0 8V je v pohodě.... Tomu ňák nerozumím :kuk: Ptám se tedy:

1) Proč by technicky zastaralejší motory s menším počtem ventilů měly být pro alternativní pohon vhodnější než modernější motory s větším počtem ventilů?

2)Co by se mohlo na modernějším motoru s větším počtem ventilů vy... :horse: ?

3)Týká se to jen CNG nebo i LPG?

Nevíte někdo.... :help:

• Autor

mozno ze vyfukovy ventil pre 16V je mensi, tak viac trpi

tepelnou zatazou (vyssia teplota pri spalovani LPG).

u 8V ma viacej miesta nad valcom, takze .....ale to je len vystrel od kolena. :-(

Upraveno od colins

montas, kliiidek.

Malta je uz taky preplynovany,

ze ked si po obede "upsoukne",

tak len LPG..... lollollol

myslím že bychom tady s tím OT měli raději do lampárny ;)

jo keby to tak islo, tak by som to aj fazulama podporoval lol

Tak sem o víkendu dorazil 6000 od přestavby:) Vypravili jsme se cela rodina na svatbu sestřenice někam za Plzen cca450km tam. Fabii řídila sestra a já sem měl ,protože sem vezl babičku ,auto s klimatizací kamaradovu firemní oktávku 1,8 20v. Cestu sme absolvovali dohromady sestra auto nijak nešetřila na dálnici jsme pořád jeli 140-150. No a když sem to auto vracel tak mělo průměrnou spotřebu 8,5l!!!!! Fabie cca 8,2l lpg:))) nechápu jak někdo může jezdit v nečem jak je ta oktávka bez lpg:) kamarád tvrdil že ve firmě jezdí cca za8 no to se musí firmě oplatit:)

Já si myslím že v lidech je pořád zažitý strach z vonících 120 a faveců. Taky jsem měl strach kolem jen projít. :palec2: . Prostě to musíš vyzkoušet a už nechceš nic jiného. Viď maltičko :p:p:p

tak tak, Forman jel na benzín akorát cestu z bazaru a Felda taky akorát ze škoda saloonu ;). Škodárna jezdila rok na beneli, páč jsem musel tehdy udělat dvě věci, přesvědčit maminu o výhodnosti a ještě na to naspořit. No a Fábka akorát dva měsíce, než jsem zajel motor :palec2:

Už by ti naši hajzli mohli taky zrušit tu spotřební daň na naše super ekologické palivo ;):palec2:

No také bych si to přál,ale na rovinu,myslím,že stejně většina daně by skončila u prodejců v kapse.Ale lepší něco,nežli nic.

no vzhledem k tomu že ji tak dva tři roky zpět zaváděli, tak ji těžko budou teď rušit <_<

Nebuď tak pesimistickej :p:p . Třeba se i vy starší dočkáte ;)lol

my starší :feve: ... už ani důchodu :rip: ... , tak kde mám potom brát optimismus

mozno ze vyfukovy ventil pre 16V je mensi, tak viac trpi

tepelnou zatazou (vyssia teplota pri spalovani LPG).

u 8V ma viacej miesta nad valcom, takze .....ale to je len vystrel od kolena. :-(

To je zajímavá úvaha... Vdaka za prvý nápad :palec2:

ja neviem :p

to s timi ventilmi ja mam len osem a furt idem jak drak. :palec2:

ked som mal fiata bolo mi dost aj 8 hlavne ked som ich dolamal a bolo ich treba menit- kua uz take nechcem. fuck

tak naco to citas ??? :p

co si procist radsi nejakou romantiku :prc::prc::prc:

pekny vikend chlapci, nam na slovensku nevadi ze az 4 dni, my to nejak vydrzime :help:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.