Listopad 28, 200816 r Robko a kam konkretne ci len tak? mam tam brata a ideme ho pozriet ako si tam byva, este som v prahe nebol tak som zvedavi ci je naozaj taka pekna ako vsetci hovoria
Listopad 28, 200816 r jasneee, spravime si vylet vlakom, lebo auto sa mi tam nechce takat dufam ze po ceste nezrazime nejaky most
Listopad 28, 200816 r Som bol v pondelok na otočku v Prahe a mal som sa dostať autom na námestie Republiky. Skoro ma jeblo. Pýtal som sa asi 10 ľudí a nikto mi to nevedel vysvetliť. Nakoniec som nechal auto na Staromestskom námestí a od policajtov sa dozvedel že nie som až tak ďaleko, tak som sa prešiel. Takže Robko dobre robíš že ideš vlakom
Listopad 28, 200816 r to si este dobre obisiel, ja ked som bol v prahe prvy krat a chcel som ist metrom, tak sa niekto hodil pod vlak, potom som pol hodinu chodil po prahe a chytal taxik, po uspesnom odchyteni hovorim adresu taxikarovi a on na mna ze to je kde?
Listopad 28, 200816 r Autor jasneee, spravime si vylet vlakom, lebo auto sa mi tam nechce takatdufam ze po ceste nezrazime nejaky most chod vlakom ! ta ich "dialnica" od Brna do Phy je strasna panelova cesta. domaci jazdia stale v lavom pruhu, ten nie je taky roztraseny. ked si pomyslim na cestu domov, az ma striasa. este ze nemam cudzie zuby, urcite by mi vypadli...
Listopad 28, 200816 r je jasne ze ideme vlakom, nebudem tam tahat auto, len by prekazalo a pevne verim, ze budeme mat tiez podobne zazitky ako aj vy inak idem tam az 11 decembra (prosince) aby sme videli vianocnu prahu
Listopad 28, 200816 r Dobře děláš s tím vlakem. By se ti cesta prodražila o nové tlumiče a ještě by sis musel dát aspoň týden v lázních, aby si vydýchal ten záhul na D1
Listopad 28, 200816 r No mohl bys pak z prahy zatočit na jih a stavit sa v třeboni na bahno:) a nebo ještě lépe na pivní lázně))
Listopad 28, 200816 r Kurnik dnes si nedám ani jedno! Celý týden sa na to těším ale jak to vidím tak radši nic
Listopad 28, 200816 r to ja za hodinku odchadzam a budem sa plne venovat fernetu a zajtra je naplanovany grog. je kupenych 36 litrov rumu a 24 litrov fernetu a pivecko.
Listopad 28, 200816 r Kuna firma sa snazí vás všecky připravit o papíry:) Jak sa s tama dostaneš dom?
Listopad 28, 200816 r dvaja najstriezvejsi v nedelu poobede karuju domov mame aj alkotester dokonale zorganizovane sme profesionali
Listopad 29, 200816 r Autor cau chlapi, tak som konecne doma ! vlastna postel, vlastna zachodova misa, pes sa okolo mna obšmieta, aj manzelka... chvilu som vzacny. vsade doma, dobre najlepsie ! Upraveno Listopad 29, 200816 r od colins
Listopad 30, 200816 r Chlapi čo je v tom česku??? Každý tam jazdí....Aj ja som dnes prišiel od Brna. Vdaka bohu všetko oki....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.