Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ti jsi tam taky???? :feve:

Hmm...

tak to nebylo myšleno spíš sem to myslel jako chválu :help:

a jinak jo taky su nadpoloviční slovák:)

a odkial mas korene zo slovenska?

Partizánské, přesněji Dolné Vestenice, ale tam už leda tak na hřbitov tam je rodina jen opravdu vzdálenááááááá.:)

Ahojte chlapci a chalani,

omlouvám se, že jsem se tu tak dlouho neukázal,

ale kua drát moja fabijka zlobí jako nikdy předtím kol119 kol119 kol119:wacko:

Už jsem se sice vybrečel tady:

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=57087

...ale Boha jeho nemáte někdo zkušenosti, v čem by mohl být zakopaný ten pověstný pes :help:

Já se z toho asi fakt kol100

Upraveno od Wassermann

Držím palce ať ti ta Michalova rada pomůže! Vidět, že v servise maju menší odborníky než my tady na foru :palec2:

no tě bůh, aby se ti tak ještě odporoučela ŘJ do věčných lovišť :huh:

ale to snad nie, mozno to chce len prekodovat na novsi SW, niekde som tu cital ze to riesi nejake problemi, bodaj by to bolo take jednoduche riesenie :palec2:

to je jasné, to bych mu nepřál -_- , kéž by fakt stačilo přehrát soft

len to by asi musel navstivit iny servis, kedze v tom kde bol ani chybu nepoznali,

mozno by bolo dobre sa tu niekoho opytat na nejaky dobry servis v okoli, urcite tu niekto o niecom bude vedet

no já si nestěžuji na servis v Boskovicích (cca 30 km od jeho Brna), ale či tam tu chybu znají a vědí co s ní to nevím :feve:

mozno by to stacilo aj obvolat a ked dostane odpoved formou:

jaaaaaj, no jasnee, to uz sme tu mali a je to pohodicka,

tak tam treba utekat :palec2:

To mi přijde jako nejlepší nápad to se dá řešit i z domu a člověk se nemusí nikam tahat:)

zdar majstri som tu zivy a zdravy :palec2:

waserman skus to odpojit na pol hodinu od baterky mozno sa to samo resetne. :help:

vlk111 do vestenic jazdim denne ked bude treba daj vediet vybavim zapalenie sviecky na cintore :p

drozdi auto ako uz opravene ??

colins ako dopadla havaria a poistovna uz je to ok. ?

a kde je zas monty ?? asi :prc:

malta nazdar kol5

• Autor

colins ako dopadla havaria a poistovna uz je to ok. ?

volal som do firmy a tam ma doyebali, ze to do 50 000.- netreba hlasit,

ze na to maju bezobhliadkovy formular. ze spoluucast je len 2 000.-

zhlauzili ma, ze mam jazdit, ked je to pojazdne, ze nemam otravovat s malickostami,

ze ked to budem v lete odovzdavat, ze to poopravuju vsetko naraz.

aaaauuuu, nechapal som.

:feve:

No třeba kdybys to bouchl víc tak ti daju nové. To by možná stálo za pokus co už, když je toto buchlé přeca v něm nebudeš jezdit ;)

Amigo díky za nabídku. Snažím sa tam dostat tak 5x 6x do roka bych viděl jak bratrankovi rostu detičky:) eště s tím ťa zeznámím a už tam nebudu moset vůbec všecko nechám na tobě:))))

rada pre zenatych :smich:

Když se ti nedaří v manželství, vem si video ze svatby a pusť si ho pozpátku.

Tvoje žena si potřese rukou s tvými rodiči, políbí tě, stáhne ti z prstu snubní prsten,

naskočí do auta a za potlesku tvých nejlepších přátel odjíždí do prdele.

Amigo....si bohový. Objaviš sa tu naraz...po skoro týždni a v jednej vete odbavíš všeko a všetkých ;):feve:

Ale dík za strarost, v podstate autu nič moc nie je. Potrebujem prichytit odtrhnuté svetláú odthli sa pri náraze od tých plastových držiakov/ a vymenit ten plastový rám okolo masky. Trochu sa s tým pobavím, ked bude lepsie pocasie...Ale kafíčko v T.T. si zase niekedy dáme... :feve:;)

Ahoj kluci, zdravím Vás všechny -_-

Děkuji Vám všem moc za účast, podporu, pomoc i rady, jsem moc rád, že Vás mám :worthy-_-

No přejímací technik v 1.servisu, který prováděl výčet závad VAGem, byl mladý klučina, asi by ho měl někdo naučit, jak se závady hledají ;)

Nicméně dnes jsem byl v 2.servisu a už tam nebyla ani ta závada 01314, přestože ji ten klučina v 1.servise slíbil nemazat (a asi ani nemazal, díval jsem se mu na prsty i na VAG, co přesně dělá) a od závady jsem ujel jen asi 100km...

Doporučení z 2.servisu je čekat, jezdit a čekat... Až se to :horse: znovu, tak volat asistenční službu nebo se doplazit na 2 válce do nejbližšího škoda servisu a dokud závada trvá, načíst paměť závad, ať se ví, kde to je <_<

A po Amigově vzoru to teď vezmu taky trošku hopem a komplexně :D :

Colins - děkuji ještě jednou moc za pomoc a za VIS :worthy-_-:palec2:

Malta - děkuji za typ na Boskovice, možná se tam opravdu vydám nebo to alespoň obtelefonuji.........

Boha jeho, ještě aby to tak opravdu byla ŘJ, to bych se asi fakt kol100

Nejhorší na tom je, že jakmile máte jednou v autě lpg a jsou nějaké takové problémy jako teď u mě, tak má každý škoda servis tendenci nejdřív to chtít shodit na lpg a teprve až jim to člověk vyvrátí, že to dělá i na benzín, začnou teprve přemýšlet, čím by to mohlo být :ble<_<

Amigo - Tvůj nápad s tou baterkou je zajímavý. Nemám ani tušení, jestli by něco tak jednoduchého mohlo pomoct, ale nic za to nedám a jsem z fabči teď tak na nervy, že hned jak dojedu domů, tak to zkusím ;)

Amigo, Ty jezdíš do Dolních/Horních Věstonic u Novomlýnských nádrží na Jižní Moravě nebo jsou to jiné Věstonice?

Robko - Ty dokážeš opravdu vždy pobavit a rozesmát :smich: A to i teď, když mi do smíchu moc není ...

Monty asi opravdu zase někde dlouze :prc: nebo se mu o tom aspoň zdá a až sem přijde, tak nám o tom bude ještě déle vyprávět ... :D;)

Kluci děkuju moc všem -_-

pokud se ti odtrhli jen ty vrchní úchyty, tak pohoda, ty jdou vyměnit, pokud však i ty spodní, je to na new světla :feve:

P.S. Jen mě tak ještě napadají malé dotazy v souvislosti s tím mým problémem (jízdě na 2 válce).

Slyšel jsem názory mechaniků ve škoda servisech, že by to mohl být buď vstřik, cívka nebo EGR (AGR?) ventil.... Nedej Bůh, doufám, že ne ta ŘJ... <_<

No a u mě se ten problém projevuje jak při jízdě na lpg, tak i na benzin. Tak mě vrtá hlavou:

1) Když se problém projevuje jak při jízdě na benzin, tak i na lpg, nedá se tedy vyloučit vstřik? Nebo se zeptám jinak - má sekvenční vstřikování lpg svoje vlastní vstřiky nebo využívá ty benzínové? Kdyby mělo vlastní a benzínové vstřiky by byly při provozu na lpg zcela mimo provoz, tak by se asi takhle dalo vydedukovat, že vstřikem to být nemůže. Nebo se mýlím? :unsure:

2) Jestliže přepnu na benzín, je lpg opravdu zcela "mimo hru" a nemůže žádným způsobem ovlivňovat data (nebo jejich příjem) v benzínové ŘJ?

3) Která součást elektroniky motoru by mohla být nejnáchylnější na vlhkost? :unsure: V souvislosti s tím vysvětlením, co znamená chyba 01314, kterou mi hlásila palubovka a v souvislosti s dotazem jednoho z mechaniků ve škoda servisu, zda bylo během jízdy, kdy se závada projevila vlhko (což bylo, mrholilo a místy i pěkně pršelo celých 180km, co jsem jel onu "osudovou" jízdu) tak mne tak napadá, jestli nemohlo někde dojít k nějakému zatečení a ovlivnění dat na sběrnici do ŘJ. Kabelový svazek ale mám odmotaný... <_<

Omlouvám se, že z Vás znovu a opět tahám rozumy, ale vrtá mi to hlavou a jak vím, jste tu kluci chytří a šikovní... -_- Tak kdyby Vás něco napadlo, předem děkuji moc za rady

ad 1) LPG má své vlastní vstřiky, takže vstřikama to nebude

Malta: díky :palec2: v tom jsem se potřeboval ujistit...

Príde žena k lekárovi s prosbou:

Pán doktor, predpíšte mi niečo na utíšenie sexuálneho chtíča.

Nóó...

vraví lekár po vyšetrení: Vy trpíte klinickou nymfomániou. Predpíšem vám

trocha brómu.

Príde žena domov, tresne receptom na stôl a kričí na manžela :

Že kurva?!???!??? Hovno !!!!! Chorá som!!!

;):feve: :feve:

krasne tolko informacii naraz ! :palec2:

no a odpovede co som si zapametal vlhko malo vplyv hlavne na cievku aj ked neviem ako je to u trojvalca. u stvorvalca je to zapojene po dva a v tom pripade ak je problem z listou tak nejdu dva valce a je nerealne ist s takym autom.

ked to robi aj na plyn aj na benzin tak to neni vstrekovac

egr ventil neviem to mal dojebane malta

a tiez tie vestenice to su dolne a horne v okrese prievidza kde sa vyrabaju hokejove puky a tesnenia do aut a nebola tam vykutana ziadna venusa lol

drozdi jasne ze dame kafe vcera ma dievence ucili sameho tankovat a dneska uz som robil machra :palec2:

robko furt len :prc: ti beha po rozume :palec2: uz si skoro jak my velky :p

monty dojeb a cosi nam napis zacinas nam chybat :help:

malta nazdar kol5

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.