Prosinec 3, 200816 r ja so kua zabudol ftipek alebo dva : Leží manželé vedle sebe a žena se ptá: Na co jsi myslíval, kdy jsme takhle leželi vedle sebe před svatbou? Že ti vyšoustám mozek z hlavy a vysaju ti kozy do placata. A na co myslíš teď? Že jsem odvedl dobrou práci. Tati ja chcem na vianoce końa ! Dobre, ale dostanes ho po častiach tento rok dostanes konsky kokot
Prosinec 3, 200816 r zdar monty uz som zacinal mat o teba strach naposledy si bol videni 27,11 o 20.38 a zase nist sanuj sa troch chlape venuj sa aj zabave nielen povinnostiam
Prosinec 3, 200816 r Jsem tu každý den, ale na LPG fóru se nic neděje tak zanáším jinam. Rozsévám sémě LPG
Prosinec 3, 200816 r no moc to nejde. Beneli je u nás za 23,- kč a plyn za 14,90,- kč. Asi se na to vyseru a začnu zase jezdit za 6 l na 100 km a vyjde mě to šul nul s plynem. Kurvy nezlevní a nezlevní
Prosinec 3, 200816 r Autor robko furt len ti beha po rozume uz si skoro jak my velky monty dojeb a cosi nam napis zacinas nam chybat malta nazdar na mna si zabudol ? asi dostanes varovanie !
Prosinec 3, 200816 r Chlapi s tým benzinom v čechách je to fakt tak...Už sa len modkit, aby to u nás nezlacnelo , lebo sme v čudu...už nám nebudú mať čo závidiet...
Prosinec 4, 200816 r monty: ja som tak isiel natankovat ako vzdy na tu istu pumpu a co nevidim LPG je o 0,50 lacnejsie uz som sa zlakol, ze ked isiel benzin tak vyrazne dole, ze na LPG zabudli, ale je mozne, ze to je len malicke uspokojenie
Prosinec 4, 200816 r Vdaka za info Amigo Už ve škole mě učili, že "cívka je jak dívka, nejdřív napětí, potom proud" Ale co je kua tak dojebané na tom mém motoru to fakt nevím,ale doufám, že přes všechny podivnosti s chybami v paměti závad atd. by to přece jen mohla být některá z cívek... Pro tuto teorii hovoří i názor jednoho technika ze škodovky - že totiž pokud se cívky na htp mění (vytahují) bez spec.přípravku, který mají ve škoda servisech a dělá se to "ručně", tak může dojít k poškození cívky a logicky čím častěji se s cívkama manévruje, tím hůř. No a mě servisáci v lpg servisu měnili svíčky každých 20t km, takže s těma cívkama drbali dost často a určitě na to žádnej forrichtung ala škoda servis nemají... Amigo: tak s těma Věstonicema je to smůla, myslel jsem, že se mi kluci srocujete kousek za humnama a že bych se přidal Ale hledat Venuše na Slovači, to je pro mě moc z ruky Upraveno Prosinec 4, 200816 r od Wassermann
Prosinec 4, 200816 r no moc to nejde. Beneli je u nás za 23,- kč a plyn za 14,90,- kč. Asi se na to vyseru a začnu zase jezdit za 6 l na 100 km a vyjde mě to šul nul s plynem. Kurvy nezlevní a nezlevní ani nemluv, počítal jsem to onehdá, že už to dělalo rozdíl ani ne 0,40 Kč na km a od té doby šel benzín zase dolů, včera měla Černá Hora N95 za 23,10Kč
Prosinec 4, 200816 r Panbůh zaplať za to , že už se mi montáž LPG vrátila. Teď se to absolutně nevyplatí
Prosinec 4, 200816 r No určitě vyplatí, ale jen tomu kdo hodně jezdí. Když ušetříš 0,4 kč na kilometr na 1000km 400 tak musíš ujet 70000km aby se to zaplatilo:( ještě že sem najel 20000 v létě, kdy byl ten rozdíl podstatně větší jinak by ta návratnost byla opravdu nereálná
Prosinec 4, 200816 r ale jo, beru to tak že aspoň plyn nezdražuje jak tomu bývalo každou zimu a v létě bude zase dobře, benál bude za 37,- a já budu jezdit za 15,-
Prosinec 4, 200816 r Jo já vím že každý halíř je dobrej, ale když do toho započteš revize, výměna membrány, 1x emise navíc, častější měnění svíček atd tak je to teď šul nul.
Prosinec 4, 200816 r no zase tak tragicky bych to neviděl, revize jsem dělal akorát tři, každý rok, páč kdybych jezdil každých 10t km tak budu pořád tam. Membrána se mě netýká, svíce origo jsem jel 60t km, pak mi tam dali Bosch, ty se mi ale neosvědčili tak jsem je po 30t km vyhodil, měli už nepravidelný chod na volnoběh, no a teď tam mám Japan NGK a už mají 55t km a šlapou jak hodinky, takže výměna až v 60t km. No a emise? Půjdu na první až na jaře
Prosinec 4, 200816 r Autor ....no a teď tam mám Japan NGK a už mají 55t km a šlapou jak hodinky.... ja mam France NGK a už maju 30t km a šlapu ako hodinky.
Prosinec 4, 200816 r Jj s těma revizema membránou a svíčkama to zatím dělám podobně No a emise mně čekají myslím za rok. Jen ty hodinky nemám, ale třeba si ježíšek vzpomene:)
Prosinec 4, 200816 r JJ, já takyměnil svíčky po 65 t a už to bylo na hraně. V dnešní době se prostě LPG do auta už nevyplatí dávat. Rozdíl mezi beneli a plynem je minimální a návratnost je strašně dlouhodbá
Prosinec 4, 200816 r na NGK France jsem byl upozorněn že kvalita bývá střídavá Monty neboj v létě budou mít zase LPG montéři žně a nemysli, kdyby nepřišla tatdy ta krize že by stál beneli normálně 23,-
Prosinec 5, 200816 r Autor bmw na lpg http://famousbmw.autofun.cz/?p=1167 domino uz jazdia na plyn aj béemwé. dokonca aj anglicka kralovna ma Rolls-Royce na plyn. http://query.nytimes.com/gst/fullpage.html...756C0A96E958260 iba ty sa tomu cudujes... Upraveno Prosinec 5, 200816 r od colins
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.